Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
889 Lei (747 Lei + TVA)
Cant:buc.

Kit - Covor de incalzire electrica Falcon U-Heat 3,5 m2 = 525 W + Termostat digital Falcon WiFi Touch Control

Preţ:
889 Lei (747 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Pentru incalzire electrica (3,5 m2), mettlach, gresie sau alte suprafețe de pardoseala acoperite la rece.

Datorita puterii de caldura de suprafata de 525 W / m2, sistemul de incalzire electrica in pardoseala asigura o incalzire rapida si eficienta, astfel incat poate fi utilizat atat ca incalzire principala, cat si auxiliara.

 Termostat digital Falcon WiFi Touch Control este un termostat programabil recent, elegant si curat, specific pentru controlul sistemelor electrice de incalzire in pardoseala. Livrat standard cu temperatura camerei si senzor de temperatura pe podea. Poate fi utilizat singur sau printr-o conexiune Wi-Fi. De asemenea, poate fi operat de pe telefoane care ruleaza sisteme de operare iOS / Android.

telefon   +40/770 942 081


Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 10 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE:

 Covor de incalzire Falcon U-Heat (3,5m2=525W)

Sistemul de incalzire in pardoseala are un design foarte subtire (4mm), si este instalat la o plasa din fibra de sticla, cu suprafata elastica si adeziva.

Se poate aseza si pe capacul rece, poate fi instalat intr-un adeziv de tigla, si intr-un compus nivelator.

Asigura o temperatura de incalzire rapida si eficienta. Pentru functionare, trebuie un termostat de camera cu un senzor de temperatura de pardoseala/camera,cu programare digitala.

Se poate utiliza in comfort, ca incalzire principala si auxiliara.

Producator european cu certificat VDE.

Covorul de incalzire electrica are un termen de garantie de 10 ani, de la data cumpararii.

Incalzirea electrica in pardoseala este invizibil, nu este conducte perturbatoare sau radiatoare pe perete. Se poate combina cu incalzirile cu radiatoare, poate fi instalat si pe cofraje invizibile.

Nu necesita intretinere, sistemul de instalare este foarte simplu si ieftin.

Cu utilizarea incalzirii electrica in pardoseala, pardoseala rece este a trecutului!!!

Instrucțiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

U-HEAT manual      Termostat Wi-Fi FALCON

IMPORTANT DE STIUT: Covor de incalzire electrica (3,5m2 = 525W)

Radiator        încălzire de perete

Performanta covorului de 150W/m2, instalat sub placare rece, asigura o energie termica de incalzire in pardoseala, si instalat sub tencuiala, asigura o energie termica de incalzire pe perete. Se poate folosi pentru incalzire principala si auxiliara.

4 mmMultumirea designului extra subtirii cu o grosime de 4 mm, covorul de incalzire electrica se poate instala la un strat de izolare, sau se poate pune pe placare existenta.

Instalarea covorului de incalzire se intampla sub placare noua, intr-un adeziv de tigla sau intr-un compus nivelator.

230VCovorul de incalzire electrica Falcon U-Heat, are un consum de energie electrica pe ora si metrupatrat de 150W. Asa poate fi conectata la o retea electrica monofazice(230V/50Hz).

AmperPuterea nominala a covorului electric pe ora, este atat de mica (150Wh), incat puterea oricarei proprietati poate furniza energie electrica chiar si in timpul unei perioade de incalzire. (0,65 Amper)

La sutăFunctioneaza cu o eficienta extrem de ridicata. Aproape toate puterea electrica absorbita in practic apare ca energie termica in sistem in casa dvs.

ZonăPierderea de temperatura depinde de spatiul de podea, de inaltimea plafonului, de marimea proprietatii si de izolarea termica a deschiderilor.

Daca vreti sa folositi covorul de incalzire pentru incalzire principala, trebuie sa calculati o pierdere de temperatura supradimensionat de -15°C.

In caz de imobil nou rezidential 50-60 W/m2, proprietati renovate cu izolatie termica 90-110W/m2, case vechi fara izolatie termica a deschiderilor 140-180W/m2. (inaltimea de proprietate 2,6-2,7m)

Daca folositi pentru incalzire auxiliara, atunci regula precedenta, nu trebuie luate in considerare, pentru ca temperatura simtita in picior este important.

LemnFunctionarea covorilor de incalzire electrica, este foarte precis reglementata, si prin urmare este ecologica.

Daca functionati pentru incalzire principala, functioneaza in camera dvs.pe baza temperaturii aerului, si daca pentru incalzire auxiliara, atunci functioneaza pe baza temperaturii a pardoselei.

dBEste un echipament fara sunet, functionarea nu necesita nici o schimbare de aer, nici un cos de fum.

InimăCablurile de incalzire este cu dubla incapsulare (are doua fire), unde carcasa interioara a scutului protejeaza radiatia electromagnetica de cablul de incalzire.

Celsius        Vitezometru

Pentru functionare, este recomandat un termostat de camera, care porneste si opreste functionarea si productia de energie termica. Instalarea se intampla cu punerea sub pardoseala, care ofera o incalzire rapida.

10 aniAre un termen de garantie de 10 ani de la data cumpararii.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI TECHNICE

- Cabluri de incalzire cu o protectie electromagnetica, montat la o plasa din fire de sticla

- Cablu de alimentare cu o lungime de 2,5m cu 3 fire

- Protectia impotriva electrocutarii in intreaga lungime

- Cablu de incalzire cu aliaj crom/nichel

- Izolare teflon cu temperatura ridicata

- Formarea corespunde pentru standardele europene, de a instala in locuri umede(ex.in baie)

CONTINUTUL PACHETULUI

- Covor de incalzire 3,5m2

- Tub flexibil pentru senzorul de temperatura de sol

- Ghid de instalare

- Certificat de garantie

ACCESORI OPTIONALE

- Termostat digital sau manual cu senzor de temperatura pardoselei

INFORMATII IMPORTANTE

Cablul de incalzire a covorului NU poate taia si nici scurta, dar plasa din fire de sticla se poate taia. Pentru o incalzire mai buna, folositi izolare sub covor de incalzire, sau izolare fanta. In toate cazurile se recomanda o calculare de pierdere de temperatura. Va rugam ca inainte de cumparare sa consultati cu antreprenorul.

DESCRIEREA SI PARAMETRII –  Termostat digital Falcon WiFi Touch Controlcu senzor de temperatura pe podea – pentru incalzirea electrica in pardoseala:

Termostat programabil nou, elegant si curat, programat special conceput pentru controlul sistemelor electrice de incalzire in pardoseala. Livrat standard cu temperatura camerei si senzor de temperatura pe podea.

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia  pe telefon sau pe tablet și puteti controla de la distanta incalzirea casei dvs. sau puteti schimba setarile. Aplicatia poate fi de asemenea operata de la telefoane care ruleaza sisteme de operare iOS si Android, iar functionarea mai multor termostate poate fi gestionata dintr-o aplicatie.

In plus fata de conexiunea Wi-Fi, termostatul poate fi utilizat si ca termostat de perete autonom si complet programabil, sustinut de un ecran  tactil si de o interfata simpla  de utilizare.

Termostatul  are o functie de „fereastra deschisa”, care suspenda functia de incalzire in caz de scadere brusca si semnificativa a temperaturii, reducand astfel factura de energie.

Termostatul este dotat standard cu un senzor de temperatura al aerului incorporat, precum si un senzor de temperatura conectabil la podea. In functie de aplicatie, in timpul instalarii, poate fi selectat unul sau alt mod de control bazat pe valoarea temperaturii. De asemenea, este disponibil un mod suplimentar de control combinat, caz in care termostatul functioneaza pe baza temperaturii camerei masurate, dar in paralel este posibil sa se maximizeze temperatura incalzirii prin pardoseala, de ex. pentru pardoseli laminate sau pe baza de lemn.

Termostat Wi-Fi FALCON

IF = intrebari frecvente - Termostat digital Falcon WiFi Touch Control

 Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control poate schimba pana la 3600 W de putere. Cu toate acestea, un termostat poate fi utilizat pentru a controla nu numai unul, ci și mai multe cabluri de incalzire independente si mai mici sau covorase de incalzire. In acest caz, cablurile de alimentare ale covorului de incalzire / cablului de incalzire trebuie conectate la un dispozitiv comun si este posibil sa conectati linia de alimentare comuna la termostat. Daca este necesar sa se depaseasca limita superioara de 3600 W, prin instalarea unui dispozitiv de comutare extern, controlat (releu, comutator cu solenoid), puterea comutata de termostatul incaperii poate fi inmultita.


Termostatul modern de camera digitala este capabil sa controleze functionarea incalzirii electrice a pardoselii pe baza valorii masurate a pardoselii si a temperaturii camerei. Cand este utilizat ca sistem principal de incalzire, acesta este de obicei functionat in functie de temperatura aerului din incapere, in timp ce ca incalzitor auxiliar, termostatul este comutat pe baza temperaturii masurate pe podea. In plus, pentru suprafetele din pardoseala din lemn sau laminat, este disponibil un mod de control combinat pentru a maximiza temperatura incalzirii in pardoseala.

 Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control, poate fi operat de la distanta de pe orice dispozitiv inteligent dupa descarcarea unei aplicatii de telefon inteligent (aplicatie iOS / Android) daca este disponibil un semnal Wi-Fi. Cand este activata o conexiune Wi-Fi, functionarea mai multor termostate poate fi controlata de la un dispozitiv inteligent.

Termostatul de camera este furnizat cu un senzor de temperatura pe podea, care este instalat intre doua bucle de cablu de incalzire, la inaltimea de instalare a covorului si a cablului electric de incalzire.

Este important ca senzorul de temperatura sa fie intotdeauna introdus in tubul de ghidare a cablului care functioneaza separat de cablul de alimentare in timpul instalarii.Controlul termostatului permite functionarea programabila. 4 incalzitoare programabile pe zi, in zilele de saptamana si in week-end, timp de 1 zi, 30 de zile sau 365 de zile. In cazul functionarii programate, este posibil sa rescrieti programul manual oricand. In cazul unei caderi bruste de temperatura, acesta este activat automat cu „Fereastra deschisa” si poate fi selectat cu functia de protectie impotriva inghetului.Functionarea electromecanica a termostatului camerei este acoperita de o garantie completa de 2 ani de la data achizitiei.


 

Date tehnice

• Tensiune: 230 V / 50 Hz

• Curent maxim: 16 amperi / 230 V

• Putere maxima: 3680 W (16 A)

• Intervalul de temperatura din camera: -5 pana la 50 ° C

• Intervalul de temperatura pe podea: -5 pana la 50 ° C

• Limitele temperaturii podelei: 20 - 50 ° C

• Precizia: 0,1 ° C

• Protectie la atingere: IP 21

• Garantie: garantie de 2 ani a producatorului pentru termostat si senzor de temperatura la sol

Conținutul pachetului de termostat

• 1 termostat de camera digital

• 1 cablu senzor de temperatura la sol

• Instructiuni de instalare si operare in limba romana

Producator : Olanda