Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
800 Lei (672 Lei + TVA)
Cant:buc.

Panou de încălzire electric ELDOM Galant 10 WiFi cu control programabil (1000 wați - iOS și Android)

Preţ:
800 Lei (672 Lei + TVA)
Cant:buc.

Panou de încălzire electric ELDOM Galant 10 WiFi (1000 wați), cu economie de energie și funcționare sigură, control cu mai multe limbi, dimensiuni reduse și aspect curat.

Informatii: 0770942081

Producător: Eldominvest
Stoc: 30 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Descriere si parametrii

Panou de încălzire electric ELDOM Galant 10 WiFi (1000 W)

 Panou electric de încălzire NOU, cu dimensiuni reduse, control WiFi, termostat inovator programabil încorporat cu meniu cu mai multe limbi, si cu panou colorat. Este o alegere ideală pentru încălzirea eficientă din punct de vedere energetic a camerelor de zi sau a birourilor, dar și datorită designului său.

IMPORTANT. Desigur, setările dispozitivului pot fi schimbate și pe panoul de control, poate fi operat fără o conexiune WiFi, toate funcțiile sale pot fi schimbate.

Încălzitorul montat pe perete este furnizat standard cu cabluri de alimentare și cu mufa.

Fabricat și dezvoltat în Uniunea Europeană.

Putere: 1000 W

Inaltimea x Latimea X Adancimea: 453 x 592 x 84 mm

Masa: 4.6 kg

Toate modelele sunt dotate cu control inovator electronic, si un display color elegant.

Aceasta functionalitate transforma convectorul de perete in solutia ideala nu numai pentru incaperile de mici dimensiuni, ci si pentru cele cu dimensiuni mai mari.

Puteti folosi convectorul pentru incalzirea dormitoarelor, camerelor de zi sau chiar la birou, reducand totodata si cheltuielile de electricitate.

Super economice – economisesc energie si bani, datorita:

Dynamic Technology: particularitatile constructiei puternicului calorifer si ale carcasei permit ca fluxul de caldura ascendent sa circule in mod natural. Convectia dinamica broad-band distribuie caldura uniform in toata camera, ceea ce asigura o incalzire accelerata si o temperatura naturala confortabila;

Programator saptamanal cu exactitate de pana la un minut - puteti seta regimul de functionare fara limite in timp, cu temperatura diferita in functie de regimul Dvs. individual sau pentru functionarea in intervalele orare cu tarif redus;

Functia de „FEREASTRA DESCHISA“ – functia pentru recunoasterea ferestrei sau usii deschise care opreste incalzitorul temporar si economiseste din consumul de energie electrica;

Regimul „SOMN“ - Dupa activarea sa, acest regim va reduce temperatura setata in cadrul a 2 ore si se va reactiva in mod automat dupa inca 5 ore. Acest regim al convectorului asigura inca o posibilitate pentru economie de energie electrica fara a va lasa la rece.

- Au viata lunga – inima noilor convectoare ELDOM este incalzitorul masiv sub forma de U capsulat intr-un radiator din aluminiu cu nervuri duble. Acest lucru garanteaza un schimb de caldura exceptional si reduce incarcarea termica a elementului de incalzire - cea mai buna garantie pentru o viata lunga de exploatare.

-Sigure - am prevazut numeroase functii extinse de securitate pentru ca Dvs. sa aveti siguranta si liniste pe parcursul intregii perioade de exploatare a convectorului:

- Protectie la cazaturi - electronica va intrerupe reteaua electrica automat;

- Control parental - blocheaza toate butoanele de pe panoul de control;

- Protectie la umiditate, clasa IP 24 - la respectarea instructiunilor de exploatare aceste echipamente de incalzire pot fara probleme sa fie montate si in bai.

- Protectie impotriva inghetului - porneste dispozitivul pentru perioade scurte de timp daca temperatura in incapere scade sub 7ºС;

- Protectie in cazul intreruperii aprovizionarii cu curent electric - gestionarea electrica mentine setarile programate pentru o perioada de peste 12 de ore;

- Protectie impotriva supraincalzirii in doua trepte - folosim un termoregulator si un termo - intrerupator ce functioneaza independent unul fata de celalalt.

Confortabile

Elegant si compact - cu design ultra-modern si minimalist, acest convector cu panouri se va potrivi oricarui interior;

- Varietate de dimensiuni si de capacitati – de la 1000, 1500, 2000, 2500 si 3000 W;

Functionare silentioasa;

- Interfata in diferite limbi, cu statistici utile - puteti urmari energia electrica consumata de aparat timp de 7 zile si temperatura medie a incaperii din ultimele 7 zile.

Cu origine garantata, produse in Europa.

Specificații descărcabile, Ghidul utilizatorului, Ghid de conexiune la rețea WiFi. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a deschide.

ELDOM Galant manual      ELDOM Wi-Fi

Declarație CE descărcabilă. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a descărca.

ELDOM GALANT CE

Echipamentul standard al panoului de încălzire electric ELDOM Galant 10 WiFi (1000 wați)

- Carcasă din tablă de oțel albă (RAL 9003), cu panouri laterale din poliamidă rezistentă la căldură gri închis (RAL 7035)

- Cu cadru de suspensie pentru montare pe perete

- Panou de control încorporat cu afișaj color, senzor de temperatură și conexiune WiFi

- Cablu de alimentare de 1,9 metri cu mufă

- 2 ani garanție completă

Parameters

Producator Eldominvest
Energie termica 1 kW
Amperaj necesar 4,4 Amper
Element electric de incalzire 1 kW
Greutate 4 kg
Latime 592 mm
Inaltime 453 mm
Adancime 84 mm
Termen de garantie 2 ani