Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
886 Lei (745 Lei + TVA)
Cant:buc.
 Panou de încălzire electric ELDOM Galant 20 WiFi cu control programabil (2000 wați - iOS și Android)

Panou de incalzire electric ELDOM Galant 20 WiFi cu control programabil (2000 W - iOS si Android)

Preţ:
886 Lei (745 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE 

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Panou de incalzire electric ELDOM Galant 20 WiFi (2000 W), cu economie de energie si functionare sigura, control cu mai multe limbi, dimensiuni reduse si aspect curat.

 +40/770-942-081

Producător: Eldominvest
Stoc: 4 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Descriere si parametri

Panou de incalzire electric ELDOM Galant 20 WiFi (2000 W)

Panou de incalzire electrica NOU cu dimensiuni reduse, control WiFi, meniu color in limba engleza ai termostat programabil inovator incorporat. Ideal pentru uz rezidential sau de birou, dar si pentru incalzirea cu economie de energie a bailor cu aer umed, datorita designului sau. 
IMPORTANT: Setarile pot fi modificate de pe panoul de control, desigur, si poate fi operat fara o conexiune WiFi, toate functiile sale pot fi modificate.
Incalzitorul de perete este furnizat standard cu elemente de agtat si un cablu de alimentare cu priza de lumina.

Fabricat si dezvoltat in Uniunea Europeana.

Soluții suplimentare de economisire a energie

 • Tehnologie dinamica: forma si dimensiunile deschiderilor inferioare si superioare ale panoului de incalzire, precum si designul elementului de incalzire intern, toate acestea sustin incalzirea rapida si de inalta performanta, fluxul de aer uniform si distributia uniforma a aerului in incapere. Confortabil de cald, bineinteles.
 • Programare saptamanala, chiar si in intervale de un minut: optiuni nelimitate de temporizare si de setare a temperaturii pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.
 • Meniu in limba română: pentru o utilizare și mai ușoară a afișajului color, panoul de încălzire este livrat cu un meniu în limba maghiară.
 • Aplicatia iOS si Android: utilizați aproape orice telefon inteligent, cu aplicatia My ELDOM puteti controla de la distanta incalzirea proprietatii dumneavoastra. Controlati mai multe panouri de incalzire dintr-o singura aplicatie.
 • Functia fereastra deschisa: atunci cand este activata, daca panoul de incalzire detecteaza o usa sau o fereastra deschisa sau o scadere brusca a temperaturii, acesta opreste automat incalzirea si revine la modul de incalzire dupa ce cauza a disparut sau dupa 15 minute de la activarea functiei. 
 • Pornire intarziata si mod de repaus redus: atunci cand este selectata pornirea intarziata, puteti amana pornirea modului de incalzire in intervale de 10 minute, timp de pana la 24 de ore, in timp ce atunci cand este selectat modul de repaus, panoul de incalzire electrica reduce automat temperatura de incalzire cu 3 grade pe parcursul a 2 ore.

Siguranta in utilizare, datorita caracteristicilor de siguranta incorporate, cu siguranta pentru viitor

 • Protectie la inclinare:daca panoul de incalzire este inclinat la un unghi semnificativ diferit de cel vertical, sistemul electronic intrerupe automat alimentarea cu energie electrica.
 • Protectia copiilor:este posibila blocarea butoanelor de pe panoul de comanda.
 • Grad de protectie IP24: in conformitate cu reglementarile stricte ale UE, incalzitorul poate fi instalat in incaperi cu aer umed.
 • Protectie impotriva inghetului:daca temperatura camerei scade sub 7 °C, panoul de incalzire se porneste automat pentru o perioada scurta de timp.
 • Protectie impotriva intreruperilor de curent:componentele electronice stocheaza setarile pentru mai mult de 24 de ore
 • Protectie impotriva supraincalzirii in doua etape: echipat cu un control independent al temperaturii si un termostat de siguranta care se exclud reciproc


Confortabil pentru utilizare

 • Design mic si compact:datorita designului elementului de incalzire in forma de "U", care economiseste spatiu, panoul de incalzire are doar 45 cm inaltime si 59 cm latime. Putere mare de incalzire intr-un corp relativ mic.
 • Aspect curat: in concordanta cu designul minimalist al vremurilor, aspectul încălzitorului electric se va potrivi cu orice stil de proprietate.
 • Functionare silentioasa
 • Cu un meniu in limba engleza si o serie de informatii statistice: puteti monitoriza consumul electric al fiecarui aparat in ultimele sapte zile si temperatura medie a camerei ora de ora.

Specificatii descarcabile, Ghidul utilizatorului, Ghid de conexiune la retea WiFi. Va rugam sa faceti clic pe imaginile de mai jos pentru a deschide.

ELDOM Galant manual      ELDOM Wi-Fi        

Declaratie CE descarcabila. Va rugam sa faceti clic pe imaginile de mai jos pentru a descarca.

ELDOM GALANT CE

Echipamentul standard al panoului de încălzire electric ELDOM Galant 20 WiFi (2000 wați)

-Carcasa din tabla de otel alba (RAL 9003), cu panouri laterale din poliamida rezistenta la caldura gri inchis (RAL 7035)

- Cu cadru de suspensie pentru montare pe perete

-Panou de control incorporat cu afisaj color, senzor de temperatura si conexiune WiFi

- Cablu de alimentare de 1,9 metri cu mufa

- 2 ani garantie completa

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice. Dupa expirarea acestei garantii, se va aplica automat garantia producatorului. Alte garantii afisate pe site se refera la garantia producatorului.

Parameters

Producator Eldominvest
Energie termica 2 kW
Amperaj necesar 8,7 Amper
Element electric de incalzire 2 kW
Greutate 6 kg
Latime 880 mm
Inaltime 453 mm
Adancime 84 mm
Termen de garantie 2 ani