Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.952 Lei (1.640 Lei + TVA)
Cant:buc

PANOU RADIANT INFRAROSU FALCON IPC W Glass Design 600 W, pe plafon si pe perete cu suprafata de sticla de culoare gri grafit (600W)

Preţ:
1.952 Lei (1.640 Lei + TVA)
Cant:buc

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Panoul radiant infra electric Falcon IPCW  Glass Design 600 W pe plafon si pe perete, cu suprafata de sticla de culoare gri grafit, are o capacitate de 600 W. Are o marime de 119x59x4 cm. Se poate folosi pentru incalzire principala si auxiliara.


telefon   +40/770 942 081

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 21 Octombrie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

PANOU RADIANT INFRAROSU FALCON IPC W Glass Design 600 W,  pe plafon si pe perete cu suprafata de sticla de culoare gri grafit (600W)

Panoul radiant infra electric Falcon IPCW Glass Design 600 W pe plafon şi pe perete, cu suprafata de sticla de culoare gri grafit, are o capacitate de 600 W. Are o marime de 119x59x4 cm. Se poate folosi pentru incalzire principala si auxiliara.

Cu multumirea caldurei limitate, care este construit in panou,  se poate instala pe plafon si pe perete. Multumirea timpului de reactie scurta a respingerii de caldura, este o alegere corecta in proprietati, cand sunt utilizate periodic in incaperi.

Multumirea incalzirii rapide se poate folosi pentru incalzire principala si auxiliara. Asigura o temperatura optima intr-un timp scurt.

Falcon Distanta

Panoul radiant infra Falcon IPCW 600 W incalzeste totul in raza de actiune, ca si cum soarea incalzeste pamantul.

Distanta de instalare minima a panoului infra IPCW 600 W inaltimea masurat de la podea 2,5 metri(h), si distanta(spatiul) masurat de la perete vertical 0,6 metri(x).

Panoul radiant infra este fabricat cu elementele de suspendare, cu care puteti instala  pe plafon si pe perete, si este construit cu caldura limitata.

Panoul radiant de incalzire infra FALCON IPCW 600 W se poate utiliza si in asa fel de locuri, care nu utilizati in mod constant, sau unde lipseste un sistem de incalzire cu  radiator.

Panoul radiant Falcon IPCW este convenabil si asigura o caldura sanatoasa si o radiatie termica naturala.

Instructiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

Falcon Panou manual

IMPORTANT DE STIUT: a panoului infra Falcon IPCW Glass Design  600 W pe perete si pe plafon:

      

Panoul radiant infra Falcon IPCW este fabricat pentru instalarea pe perete si pe plafon, cu elementele de suspendare.

Locul echipamentului a sistemului de incalzire, este recomandat o inaltime minima de 2,5 metri. Se poate monta pe plafon si pe perete cu ajutoarele elementelor de suspendare.

Asigura un mod de incalzire foarte sanatoasa si o radiatie termica naturala.

               

Panoul radiant Falcon IPCW are o grosime discreta, numai 3 mm. Panoul radiant infra electric are un consum de curent electric pe ora, 600 W. Se poate lega la reteaua electrica de monofaza (230 V/50 Hz ).

Puteti fi sigur, ca orice proprietate este capabil sa furnizeze curent de 2,6 APanoul radiant infra electric functioneaza cu o eficienta extrem de ridicata. Aproape toate puterea electrica absorbita, in practic, apare ca energie termica in sistem in casa dvs.

dB

Este un echipament fara sunet, functionarea nu necesita nici o schimbare de aer, şi nici un horn.

Termostat        Wi-Fi

Pentru functionare, este recomandat un termostat de camera, care porneste si opreste functionarea si productia de energie termica.

Daca doriti sa utilizati de la distanta, cumparati un termostat Wi-Fi. Cu o aplicatie instalata pe telefonul dvs. inteligent, puteti controla functionarea incalzirii.

Conector

Se livreaza cu un cablu de alimentare prevazut cu un conector.

Panoul radiant Falcon IPCW 600 W este incorporat de un limitator termic, şi cu un termostat de siguranta termic, si poate utila pe perete.

IP44

Clasificarea protectiei contactelor a panoului este IP44.

2ani

Panoul radiant Falcon IPCW are un termen de garantie de 2 ani de la data cumpararii a  produsului si este produsa in Europa.

INFORMATII TECHNICE:

Panoul radiant Falcon IPCW se poate monta pe perete si pe plafon foarte repede, si foarte simplu, cu ajutoarele elementelor de suspendare.

Se poate utiliza cu un termostat de camera sau direct. Panourile  functioneaza cu un mod de termostatic si de un control al ratei, de aceea consuma o energie minima.

- Energie termica :600 W

- Greutate bruta :10 kg

- Conexiune electrica :230 V / 50 Hz (monofaza)

- Clasificarea protectiei :IP 44

- Garantie : 2 ani

- Fabricat in:in EU

- Producator:FALCON Uheat Generation

CONTINUTUL PACHETULUI:

- 1 buc. panou 119x59x4 cm

- Elemente de suspensii

- Cablu de conectare (1, 5 m)

- Ghid de instalare

- Certificat de garantie

ACCESORII OPTIONALE :

- Termostate de camera (cu o conexiune WiFi, cu sarma si cu frecventa radio )