Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
1.952 Lei (1.640 Lei + TVA)
Cant:buc

PANOU RADIANT INFRAROSU FALCON IPC W Glass Design 600 W, pe plafon si pe perete ,cu suprafata sticla de culoare burgunda

Preţ:
1.952 Lei (1.640 Lei + TVA)
Cant:buc

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Panoul electric cu infrarosu pentru tavan si perete FALCON IPCW Glass Design 600, cu o putere termica nominala de 600 W, cu o suprafata de sticla de culoare burgunda (119 x 59 x 4 cm) pentru aplicatii de incalzire principala sau suplimentara, garanteaza un aspect elegant. Datorita termostatului incorporat, acesta poate fi utilizat atat pentru instalarea pe tavan, cat si pe perete. Datorita timpului sau scurt de raspuns la disiparea caldurii, poate fi utilizat si in incaperi si proprietati cu functionare intermitenta.


telefon   +40/770 942 081

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 26 Noiembrie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

PANOU RADIANT INFRAROSU FALCON IPC W Glass Design 600 W, pe plafon si pe perete, cu suprafata sticla de culoare burgunda

Panoul cu infrarosu pentru tavan si perete FALCON IPCW Glass Design este potrivit atat pentru instalarea pe tavan, cat si pe perete, datorita termostatului de siguranta integrat. Datorita incalzirii rapide, acesta poate fi utilizat atat pentru incalzirea principala, cat si pentru cea auxiliara. Intensitatea ridicata a undelor de "caldura" infrarosu de 600 W asigura o temperatura optima intr-un timp scurt. In timpul functionarii, acesta emite doar caldura radianta. Panoul de incalzire de tavan si de perete FALCON incalzeste totul si pe toata lumea in raza de actiune, la fel cum soarele radiaza caldura pe pamant. 
Aspectul sau elegant, combinat cu ceramica de culoare burgunda si cu placa de sticla calita care il protejeaza de exterior, nu numai ca sporeste senzatia de calitate a casei sau a biroului dumneavoastra, dar contribuie in mod activ la confortul dumneavoastra prin puterea sa termica.

Desi este proiectat pentru instalarea pe tavan, marea majoritate a utilizatorilor il folosesc montat pe perete. Panourile cu infrarosu IPCW Glass Design sunt furnizate standard cu un cablu de alimentare cu priza de lumina si un cadru de suspendare pentru montarea pe perete. Un pandantiv de tavan este disponibil la cerere, la un cost suplimentar.

Falcon Distanta

Distanta minima de instalare recomandata pentru panoul infrarosu IPCW 600

  • Inaltimea de la nivelul podelei h=2,5 m
  • Distanta fata de peretele vertical x=0,6 m


Panoul cu infrarosu este livrat din fabrica cu suporturi de suspendare pe perete (care trebuie comandate la suprataxa pentru tavan), care permit fixarea panoului direct pe pereti verticali si pe tavane. Panoul cu infrarosu are un intrerupator termic incorporat, astfel incat poate fi utilizat in siguranta atat pentru instalarea pe tavan, cat si pe perete.
Va rugam sa consultati instructiunile de instalare ale panoului de incalzire pentru conditiile exacte de instalare sau utilizare pe perete si tavan.

 

Instructiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

Falcon Panou manual

IMPORTANT DE STIUT: a panoului infra Falcon IPCW GD 600 W pe perete si pe plafon:

      

Panoul radiant infra Falcon IPCW este fabricat pentru instalarea pe perete si pe plafon, cu elementele de suspendare.

Locul echipamentului a sistemului de incalzire, este recomandat o inaltime minima de 2,5 metri. Se poate monta pe plafon si pe perete cu ajutoarele elementelor de suspendare.

Asigura un mod de incalzire foarte sanatoasa si o radiatie termica naturala.

               

Panoul radiant Falcon IPCW are o grosime discreta, numai 3 mm. Panoul radiant infra electric are un consum de curent electric pe ora, 600 W. Se poate lega la reteaua electrica de monofaza (230 V/50 Hz ).

Puteti fi sigur, ca orice proprietate este capabil sa furnizeze curent de 2,6 A. Panoul radiant infra electric functioneaza cu o eficienta extrem de ridicata. Aproape toate puterea electrica absorbita, in practic, apare ca energie termica in sistem in casa dvs.

dB

Este un echipament fara sunet, functionarea nu necesita nici o schimbare de aer, si nici un horn.

Termostat        Wi-Fi

Pentru functionare, este recomandat un termostat de camera, care porneste si opreste functionarea si productia de energie termica.

Daca doriti sa utilizati de la distanta, cumparati un termostat Wi-Fi. Cu o aplicatie instalata pe telefonul dvs. inteligent, puteti controla functionarea incalzirii.

Conector

Se livreaza cu un cablu de alimentare prevazut cu un conector.

Panoul radiant Falcon IPCW 600 W este incorporat de un limitator termic, şi cu un termostat de siguranta termic, si poate utila pe perete.

IP44

Clasificarea protectiei contactelor a panoului este IP44.

2ani

Panoul radiant Falcon IPCW are un termen de garantie de 2 ani de la data cumpararii a  produsului si este produsa in Europa.

INFORMATII TECHNICE:

Panoul radiant Falcon IPCW se poate monta pe perete si pe plafon foarte repede, si foarte simplu, cu ajutoarele elementelor de suspendare.

Se poate utiliza cu un termostat de camera sau direct. Panourile  functioneaza cu un mod de termostatic si de un control al ratei, de aceea consuma o energie minima.

- Energie termica :600 W

- Greutate bruta :10 kg

- Conexiune electrica :230 V / 50 Hz (monofaza)

- Clasificarea protectiei :IP 44

- Garantie :2 ani

- Fabricat :EU

- Producator:FALCON Uheat Generation

CONtINUTUL PACHETULUI:

- 1 buc. panou 119x59x4 cm

- Elemente de suspensii

- Cablu de conectare (1,5 m)

- Ghid de instalare

- Certificat de garantie

ACCESORII OPTIONALE :

- Termostat de camera (cu o conexiune WiFi, cu sarma si cu frecventa radio)