Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
1.105 Lei (929 Lei + TVA)
Cant:buc

PANOU RADIANTE INFRAROSU FALCON IPC 700 W, pe plafon (700 W)

Preţ:
1.105 Lei (929 Lei + TVA)
Cant:buc

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Panoul electric cu infrarosu pentru tavan FALCON IPC 700 (119 x 59 x 3 cm), cu o putere termica nominala de 700 W, este potrivit pentru aplicatii de incalzire principala sau suplimentara. Datorita timpului sau scurt de raspuns de disipare a caldurii, acesta poate fi utilizat in incaperi si proprietati cu functionare intermitenta.


telefon   +40/770 942 081

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 26 Noiembrie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE SI PARAMETRI:

Panou infrarosu de tavan FALCON IPC 700 (700 Watt)
Panoul infrarosu de tavan FALCON IPC este un incalzitor electric special conceput pentru instalarea pe tavan. Datorita incalzirii sale rapide, poate fi utilizat atat pentru incalzirea principala, cat si pentru cea auxiliara. Intensitatea ridicata a undelor de "caldura" in infrarosu, cu o putere de 700 W, asigura o temperatura optima intr-un timp scurt. In timpul functionarii, acesta emite doar caldura radianta. Panoul de Incalzire de tavan FALCON incalzeste totul si pe oricine se afla in raza sa de actiune, la fel cum soarele radiaza caldura pe pamant. 

Falcon Distanta

Distanta minima de instalare recomandata pentru panoul infrarosu IPC 700

  • Inaltimea de la nivelul podelei h=2,7 m
  • Distanta fata de peretele vertical x=1,2 m


Panoul cu infrarosu este furnizat din fabrica cu un suport de suspendare pe tavan, care permite fixarea panoului direct pe tavan. Panoul infrarosu nu are o bariera termica incorporata si, prin urmare, este destinat in primul rand instalarii pe tavan. Instalarea si utilizarea pe perete sunt supuse unor restrictii. Va rugam sa consultati instructiunile de instalare pentru panoul de incalzire pentru a afla conditiile exacte.

 

Instructiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

Falcon Panou manual

IMPORTANT DE STIUT: a panoului infra Falcon IPC 700 W  pe plafon:


Panoul radiant infrarosu Falcon IPC este fabricat pentru instalarea pe plafon, cu elementele de suspendare.

Locul echipamentului a sistemului de incalzire, este recomandat o inaltime minima de 2,7 metri. Se poate monta pe plafon cu ajutoarele elementelor de suspendare.


Asigura un mod de incalzire foarte sanatoasa si o radiatie termica naturala.

           
Panoul radiant Falcon IPC are o grosime discreta, numai 3 mm. Panoul infra electric are un consum de curent electric pe ora, 700 W. Se poate lega la reteaua electrica de monofaza (230 V/50 Hz ).


Puteti fi sigur, ca orice proprietate este capabil sa furnizeze curent de 3,0 Amper. Panoul infra electric functioneaza cu o eficienta extrem de ridicata. Aproape toate puterea electrica absorbita, in practic, apare ca energie termica in sistem in casa dvs.

dB
Este un echipament fara sunet, functionarea nu necesita nici o schimbare de aer, si nici un horn.

Termostat      Wi-Fi
Functionarea automata a panoului cu infrarosu de tavan FALCON necesita conectarea acestuia la un termostat de camera, care porneste sau opreste functionarea panoului de incalzire, tinand cont de cererea de temperatura pe care ati stabilit-o.
Daca doriti sa porniti sau sa opriti incalzirea electrica de la distanta si proprietatea dvs. are acoperire Wi-Fi, achizitionati un termostat de camera cu Wi-Fi. Aceasta va permite sa va controlati incalzirea cu ajutorul unei aplicatii de pe telefonul inteligent sau de pe tableta.

IP44
Clasificarea protectiei contactelor a panoului este IP44.

5ani

Panoul radiant Falcon IPC are un termen de garantie de 5 ani de la cumpararea produsului si este produsa in Europa.

INFORMATII TECHNICE:

Panoul radiant Falcon IPC se poate monta  pe plafon foarte repede, si foarte simplu, cu ajutoarele elementelor de suspendare.

Se poate utiliza cu un termostat de camera sau direct. Panourile  functioneaza cu un mod de termostatic si de un control al ratei, de aceea consuma o energie minima.

- Energie termica :700 W

- Greutate bruta :19,5 kg

- Conexiune electrica :230 V/50 Hz (monofaza)

- Clasificarea protectiei :IP 44

- Garantie :5 ani

- Fabricat in: Made in EU

- Producator: FALCON Uheat Generation

CONTINUTUL PACHETULUI:

- 1 buc. panou 119x59x3 cm

- Elemente de suspensii

- Cablu de conectare (1, 5 m )

- Ghid de instalare

- Certificat de garantie

ACCESORII OPTIONALE :

- Termostat de camera (cu o conexiune WiFi, cu sarma si cu frecventa radio )