Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
2.324 Lei (1.953 Lei + TVA)
Cant:buc.

Radiator electric cu caldura de stocare AeroFlow MINI 650W (pregătit pentru Wi-Fi)

Preţ:
2.324 Lei (1.953 Lei + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Stand pentru radiatoare electrice AeroFlow (2 picioare) Stand pentru radiatoare electrice AeroFlow (2 picioare)
535 Lei (450 Lei + TVA)
Modul de internet pentru radiatorul de încălzire electric AeroFlow Modul de internet pentru radiatorul de încălzire electric AeroFlow
890 Lei (748 Lei + TVA)
Cant:buc.

Radiator electric AeroFlow MINI cu 650 de wați de căldură într-un design patentat.

Radiator electric cu sistem de stocare a căldurii, cu afișaj LCD și termostat programabil pentru Wi-Fi, de ultimă generație. MADE IN GERMANY - 30 ani garanție a producătorului.

telefon   +40/770 942 081

Producător: Termotech d.o.o
Stoc: 4 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 02 Noiembrie 2021
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Descriere

Radiator electric AeroFlow MINI 650 Watt

Încălzitor de stocare electric conceput special, cu o putere termică de 650 wați. Echipamente de încălzire dezvoltate  și fabricate în Germania cu o garanție de 30 de ani a producătorului.

IMPORTANT.

Interiorul caloriferului este umplut cu o compoziție unică brevetată și elemente de piatră de șamot pentru depozitarea căldurii de 2 cm grosime, care conțin încălzitoare electrice în interior. Suprafețele interioare, exterioare și laterale ale caloriferului sunt prevăzute cu plăci cu nervuri cu o suprafață mărită, cu un design de acordeon.

În timpul funcționării, încălzitoarele electrice umplu complet pietrele de stocare a căldurii cu căldură timp de aproximativ 15 până la 20 de minute, oferind în același timp căldură în timpul procesului de încălzire. Pietrele de încălzire continuă să încălzească camera pentru aproximativ 40 de minute după încălzire, fără a consuma energie electrică.

Această soluție realizează ceea ce își doresc cel puțin 8 dintre utilizatorii cu 10 încălzitoare de radiatoare, un calorifer aproape continuu cald, al cărui consum electric nu îl depășește pe cel al unui convector electric sau al unui panou infraroșu.

Protejat împotriva supraîncălzirii, furnizat în mod standard cu un comutator de limitare a siguranței (în timpul funcționării, acoperirea suprafeței superioare a transferului de căldură a caloriferului este interzisă și periculoasă). Dispozitivul este evaluat IP 33 pentru utilizare în camere umede, cum ar fi băi.

75% convecție și 25% disipare de căldură radiantă - încălzitoarele electrice încălzesc direct pietrele de păstrare a căldurii. Eliberarea de căldură are loc mai ales prin încălzirea aerului în coastele caloriferului și prin curgerea aerului încălzit și, într-o măsură mai mică, sub formă de descărcare de căldură radiantă pe o placă laterală, având o suprafață specifică mare în raport cu lățimea radiatorului.

Elemente de depozitare a căldurii și performanță optimizate - cu diferite dimensiuni deasupra și mai jos. Motivul diferenței de proiectare este faptul că căldura care crește din elementele inferioare ale șamotului este adăugată parțial la puterea de căldură a pietrelor de stocare a căldurii superioare. Rezultatul final este o disipare a căldurii distribuite uniform pe toată latura, contribuind la funcționarea economică a caloriferului electric.

Controler FlexiSmart programabil gata pentru conexiunea modulului internet - 3 utilizări în 1 controler.

1, Control manual de funcționare

Controlul FlexiSmart este localizat direct pe partea laterală a caloriferului electric. Este setat pe modul manual atunci când este livrat, caz în care temperatura setată este menținută pe afișaj sau unitatea se oprește automat când este atinsă.

2, Funcționare programată

Perioada de încălzire și temperatura în funcție de ritmul dvs. zilnic pot fi salvate în unitatea de control, iar radiatorul funcționează automat în funcție de setări. Programare săptămânală și zilnică, zi și noapte, sau modul antigel.

3, Controlul aplicațiilor de internet chiar mai convenabil

Descărcarea aplicației gratuite și conectarea modulului de internet disponibil la rețeaua Wi-Fi a proprietății dvs. va schimba modul în care funcționează radiatorul electric oriunde și oricând este cel mai bine pentru dvs. (App Store + Google Play)

În timpul funcționării, radiatorul electric de stocare a căldurii este complet silențios și inodor. După ce s-a asigurat eliberarea căldurii fără utilizarea ventilatoarelor, niciun efect secundar deranjant nu este zgomotul cauzat de utilizarea lor sau amestecarea aerului.

II. Datorită izolării electrice duble care asigură protecție de contact și protecție IP33, este potrivit și pentru încălzirea nu numai a camerelor de zi, ci și a camerelor umede și a băilor.

Radiatoarele electrice de stocare a căldurii AeroFlow sunt deosebit de economice prin oprirea automată a modului de închidere a puterii de încălzire atunci când este detectată o fereastră sau o ușă deschisă. Puterea de încălzire este reactivată automat după maxim 15-16 minute.

Radiatorul electric vopsit cu pulbere în alb (RAL 9010) este ușor de montat pe perete. Suporturile sunt furnizate cu unitatea și pot fi fixate pe perete cu 4 șuruburi. Pentru versiune mobilă sau pe podea sunt disponibile stative pentru calorifer (2 bucăți = set).

Termostatul LCD cu radiatoare electrice are modul de funcționare manual și automat (programat), într-un interval de temperatură controlat între 5 ° C și 30 ° C. În timpul programării, se pot seta diferite operații pentru fiecare zi a săptămânii, cu perioade diferite de încălzire pe zi. Interfața de utilizator poate fi blocată pentru a preveni copiii sau accesul neautorizat.

Radiatoarele AeroFlow nu necesită termostat de cameră extern.

Moduri termostat / control:

Modul manual  >> funcționează în funcție de temperatura setată pe termostat (interval de temperatură 5-30 ° C)

Modul Smart Start Auto >> este un mod de auto-învățare care învață în primele 7 zile de funcționare cât timp durează să porniți încălzitorul radiatorului automat pentru a încălzi temperatura setată la ora specificată.

Modul de încălzire rapidă >> poate fi utilizat până la 30 de minute

Detectarea ferestrei deschise >> încălzirea se oprește periodic

Mod de absență mai lung >> cu durata programabilă (ora de întoarcere) și temperatura

Protecție împotriva înghețului >> poate fi setată între 0 și 17 ° C

Modul programat >> funcționează în funcție de temperaturile de încălzire programate și cronometrate

Modul Wi-Fi >> este disponibil la un cost suplimentar

Aparatul este echipat din fabrică cu un ștecher și trebuie montat doar la o priză pentru instalare.

IF = Întrebări frecvente pentru AeroFlow MINI 650 Radiator electric de stocare (650 W)

m2

Radiatorul electric de 650 W este utilizat pentru încălzirea economică a camerelor cuprinse între 4 și 9 m2 în fiecare zi, în funcție de izolarea camerei de instalare, înălțimea tavanului și numărul pereților exteriori.

1300W       230V

Radiatorul electric AeroFlow are un consum de energie electrică de până la 650 de wați pe oră, dar, în practică, de obicei ai nevoie de 15-20 de minute de încălzire pe oră. Astfel, consumul maxim orar de energie electrică poate varia de la 180 la 220 wați. IMPORTANT, datele orare de consum menționate anterior sunt valabile pentru funcționare continuă.

În funcție de consumul de energie, acesta poate fi conectat la orice sursă existentă de energie monofazată (230 Volt / 50 Hz) fără alte adăugări sau conversii.

Amper

Consumul electric pe oră al încălzitorului electric de încălzire de 650 W este suficient de scăzut (650 Wh) chiar și în perioadele de încălzire continuă, cum ar fi încălzirea unei camere reci, pentru a vă asigura că orice proprietate imobiliară  poate furniza puterea necesară (2,9 amperi).

%

Radiatorul electric AeroFlow funcționează cu o eficiență de operare extrem de ridicată. În practică, aproape toată energia electrică absorbită apare ca căldură în camera încălzită.

dB

Radiatorul electric de stocare a căldurii este complet silențios și nu necesită niciun coș sau aer curat.

Termostat       Wi-FI

Radiatorul electric AeroFlow vine standard cu un FlexiSmart cu control / termostat integrat și senzor de temperatură în partea inferioară a caloriferului. Nu este necesară conectarea unei încăperi suplimentare cu un termostat pentru funcționare automată. Controlul FlexiSmart pornește sau dezactivează radiatorul, adică încălzirea, în funcție de temperatura specificată.

Dacă doriți să porniți sau să dezactivați încălzirea electrică de la distanță și proprietatea dvs. are acoperire Wi-Fi, achiziționați un modul de internet suplimentar. Astfel puteți controla modul în care funcționează încălzitorul dvs. folosind o aplicație instalată pe telefonul inteligent sau tablet. Un modul de internet poate controla 128 de zone de temperatură diferite, adică funcționează cel puțin 128 de calorifere controlate independent.

ST

Radiatorul de stocare electric AeroFlow vine standard cu o protecție electrică la supraîncălzire și o limitare a temperaturii.

Connection

Livrat la standard cu un cablu de alimentare cu mufa. Tot ce trebuie să faceți este să îl montați pe perete sau să montați suportul, apoi să conectați radiatorul într-o priză și să începeți încălzirea. De asemenea, este posibil să operați produsul dintr-un curent controlat (curent de noapte). În acest caz, dispozitivul trebuie să fie conectat direct la sursa de alimentare.

IP33

Radiatorul electric AeroFlow are un grad de protecție IP33.

Garantie

Radiatorul electric AeroFlow este livrat cu o garanție de 30 de ani la achiziționarea unităților de transfer și stocare a căldurii și a unei garanții de 2 ani pentru controlul electric.

Pachetul de calorifer electric AeroFlow MINI 650W include:

-Radiator vopsit cu pulbere albă (lățime / înălțime / adâncime 380/610/90 mm - 17 kg)

-Termostat electronic încorporat și senzor de temperatură

-Ecran LCD programabil (7/24) cu funcție antigel

-Termostat de siguranță încorporat (limitator de temperatură)

-Cablul de alimentare cu mufa

-Elemente de agățare pentru montarea pe perete

-Garanția producătorului de 30 de ani pe corpul radiatorului și stocarea căldurii și 2 ani garanție la control

Accesorii disponibile:

-Suport stative (versiunea mobilă)

-Modulul internet FlexiSmart

Parameters

Producator THERMOTECH AG.
Energie termica 0,65 kW
Amperaj necesar 2,8 Amper
Element electric de incalzire 0,65 kW
Greutate 18 kg
Latime 380 mm
Inaltime 610 mm
Adancime 80 mm
Termen de garantie 30 ani