Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
4.651 Lei (3.908 Lei + TVA)
Cant:buc.
Radiator electric cu caldura de stocare AeroFlow SLIM 2000W

Radiator electric cu caldura de stocare AeroFlow SLIM 2000W (pregătit pentru Wi-Fi)

Preţ:
4.651 Lei (3.908 Lei + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Modul de internet pentru radiatorul de încălzire electric AeroFlow Modul de internet pentru radiatorul de încălzire electric AeroFlow
1.200 Lei (1.008 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Radiator electric AeroFlow SLIM cu 2000 de wati de caldura intr-un design patentat.

Radiator electric avansat cu sistem de stocare a caldurii, afisaj LCD si termostat programabil Wi-Fi. MADE IN GERMANY- 30 de ani garantie de producator.

telefon   +40/770 942 081

Producător: Termotech d.o.o
Stoc: 1 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Descriere

Radiator electric AeroFlow SLIM 2000 Watt

Incalzitor electric cu acumulare special conceput, cu o putere de incalzire de 2000 de wati. Incalzitoare dezvoltate si fabricate in Germania, cu o garantie de 30 de ani din partea producatorului.

IMPORTANT!

Interiorul radiatorului este umplut cu o compozitie marcata unica de piatra samot de 2 cm grosime care retine caldura, cu radiatoare electrice in interior. Suprafetele interioare, exterioare si laterale ale radiatorului sunt prevazute cu dale in forma de acordeon cu nervuri si suprafete in relief.

In timpul functionarii, incalzitoarele electrice incarca complet pietrele de stocare a caldurii cu caldura timp de aproximativ 15-20 de minute, furnizand in acelasi timp caldura in timpul procesului de incalzire. Dupa incalzire, pietrele de incalzire continua sa incalzeasca incaperea timp de aproximativ 40 de minute, fara a consuma energie electrica.

Aceasta solutie realizeaza ceea ce doresc cel putin 8 din 10 utilizatori de radiatoare: un radiator aproape constant cald, fara a consuma mai multa energie decat un convector electric sau un panou cu infrarosu.  

Protejat impotriva supraincalzirii, furnizat in mod standard cu un comutator de limitare a sigurantei (in timpul functionarii, acoperirea suprafetei superioare a transferului de caldura a caloriferului este interzisa si periculoasa). Dispozitivul este evaluat IP 33 pentru utilizare in camere umede, cum ar fi bai.

75 % transfer de caldura prin convectie si 25 % prin radiatie - incalzitoarele electrice incalzesc direct pietrele care retin caldura.  Disiparea caldurii are loc in principal prin incalzirea aerului de pe partile laterale ale incalzitorului si prin fluxul de aer incalzit si, intr-o masura mai mica, prin disiparea caldurii prin radiatie pe placa laterala, care are o suprafata specifica mare in comparatie cu latimea incalzitorului.

Elemente de depozitare a caldurii si performanta optimizate - cu diferite dimensiuni deasupra si mai jos. Diferența de conceptie se datoreaza insa caldura care se ridica din elementele inferioare ale sindrilei se adauga partial la capacitatea termica a pietrelor superioare de retinere a caldurii. Rezultatul final este o disipare uniforma a caldurii pe intreaga suprafata, ceea ce contribuie la functionarea economica a incalzitorului electric.

Controler FlexiSmart programabil gata pentru conexiunea modulului internet - 3 utilizari in 1 controler.

1. Control manual de funcționare

Controlul FlexiSmart este localizat direct pe partea laterala a caloriferului electric. Este setat pe modul manual atunci cand este livrat, caz in care temperatura setata este mentinuta pe afisaj sau unitatea se opreste automat cand este atinsa.

2. Functionare programata

Perioada de incalzire si temperatura in functie de ritmul dvs. zilnic pot fi salvate in unitatea de control, iar radiatorul functioneaza automat in functie de setari. Programare saptamanala si zilnica, zi si noapte, sau modul de dezghetare.

3. Controlul aplicatiilor de internet chiar mai convenabil

Descarcarea aplicatiei gratuite si conectarea modulului de internet disponibil la reteaua Wi-Fi a proprietatii dvs. va schimba modul in care functioneaza radiatorul electric oriunde si oricand este cel mai bine pentru dvs. (App Store + Google Play)

In timpul functionarii, incalzitorul electric cu acumulare de caldura este complet silentios si inodor. Deoarece caldura este eliberata fara utilizarea ventilatoarelor, nu exista efecte secundare deranjante, nici zgomotul cauzat de utilizarea acestora sau de amestecarea aerului.

Datorita izolarii electrice duble care asigura protectie de contact si protectie IP33, este potrivit si pentru incalzirea nu numai a camerelor de zi, ci si a camerelor umede si a bailor.

Radiatoarele electrice de stocare a caldurii AeroFlow sunt deosebit de economice prin oprirea automata a modului de inchidere a puterii de incalzire atunci cand este detectata o fereastra sau o usa deschisa. Puterea de incalzire este reactivata automat dupa maxim 15-16 minute.

Radiatorul electric vopsit cu pulbere in alb (RAL 9010) este usor de montat pe perete. Suporturile sunt furnizate cu unitatea si pot fi fixate pe perete cu 4 suruburi. Pentru versiune mobila sau pe podea sunt disponibile stative pentru calorifer (2 bucati = set).

Termostatul LCD cu radiatoare electrice are modul de functionare manual si automat (programat), intr-un interval de temperatura controlat intre 5 ° C si 30 ° C. In timpul programarii, se pot seta diferite operatii pentru fiecare zi a saptamanii, cu perioade diferite de incalzire pe zi. Interfata de utilizator poate fi blocata pentru a preveni copiii sau accesul neautorizat.

Radiatoarele AeroFlow nu necesita termostat de camera extern.

Moduri termostat / control:

-Modul manual  >> funcționea in functie de temperatura setata pe termostat (interval de temperatura 5-30 ° C)

-Modul Smart Start Auto >> este un mod de auto - invatare care invata in primele 7 zile de functionare cat timp dureaza sa porniti incalzitorul radiatorului automat pentru a incalzi temperatura setata la ora specificata.

-Modul de incalzire rapida >> poate fi utilizat pana la 30 de minute

-Detectarea ferestrei deschise >> incalzirea se opreste periodic

-Mod de absenta mai lung >> cu durata programabila (ora de intoarcere) si temperatura

-Mod de dezghetare >> poate fi setată intre 0 si 17 ° C

-Modul programat >> functionează in functie de temperaturile de incalzire programate si cronometrate

-Modul Wi-Fi >> este disponibil la un cost suplimentar

Aparatul este echipat din fabrica cu un stecher si trebuie montat doar la o priza pentru instalare.

IF = Intrebari frecvente pentru AeroFlow COMPACT 1300 Radiator electric de stocare (2000 W)

m2

Radiatorul electric de 2000 W este utilizat pentru incalzirea economica a camerelor cuprinse intre 15 si 25 m2 in fiecare zi, in functie de izolarea camerei de instalare, inaltimea tavanului si numarul peretilor exteriori.

230V

Radiatorul electric AeroFlow are un consum de energie electrica de pana la 1300  w/h, dar, in practica, de obicei aveti nevoie de 15-20 de minute de incalzire pe ora. Astfel, consumul maxim orar de energie electrica poate varia de la 180 pana la 220 wati. IMPORTANT, datele orare de consum menționate anterior sunt valabile pentru functionare continuata.

In functie de consumul de energie, acesta poate fi conectat la orice sursa existenta de energie monofazata (230 Volt / 50 Hz) fara alte adaugari sau conversii.

Amper

Consumul electric pe ora al incalzitorului electric de incalzire de 2000 W este suficient de scazut (2000 Wh) chiar si in perioadele de incalzire continua, cum ar fi incalzirea unei camere reci, pentru a va asigura ca orice proprietate imobiliara  poate furniza puterea necesara (8,7 amperi).

%

Radiatorul electric AeroFlow functioneaza cu o eficienta de operare extrem de ridicata. In practica, aproape toata energia electrica absorbita apare ca caldura in camera incalzita.

dB

Radiatorul electric de stocare a caldurii este complet silentios si nu necesita niciun horn sau aer curat.

Termostat      Wi-FI

Radiatorul electric AeroFlow vine standard cu un FlexiSmart cu control / termostat integrat si senzor de temperatura in partea inferioara a caloriferului. Nu este necesara conectarea unei incaperi suplimentare cu un termostat pentru functionare automata. Controlul FlexiSmart porneste sau dezactiveaza radiatorul, adica incalzirea, in functie de temperatura specificata.

Daca doriti sa porniti sau sa dezactivati incalzirea electrica de la distanta si proprietatea dvs. are acoperire Wi-Fi, achizitionati un modul de internet suplimentar. Astfel puteti controla modul in care functioneaza  incalzitorul dvs. folosind o aplicatie instalata pe telefonul inteligent sau tablet. Un modul de internet poate controla 128 de zone de temperatura diferite, adica functioneaza cel putin 128 de calorifere controlate independent.

ST

Radiatorul de stocare electric AeroFlow vine standard cu o protecție electrica la supraincalzire si o limitare a temperaturii.

Connection

Livrat la standard cu un cablu de alimentare cu o mufa. Tot ce trebuie sa faceti este sa il montati pe perete sau sa montati suportul, apoi sa conectati radiatorul intr-o priza si sa incepeti incalzirea. De asemenea, este posibil sa operati produsul dintr-un curent controlat (curent de noapte). In acest caz, dispozitivul trebuie sa fie conectat direct la sursa de alimentare.

IP33

Radiatorul electric AeroFlow are un grad de protectie IP33.

Garantie

Radiatorul electric AeroFlow este livrat cu o garantie de 30 de ani la achizitionarea unitatilor de transfer si stocare a caldurii si a unei garantii de 2 ani pentru controlul electric.

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice. Dupa expirarea acestei garantii, se va aplica automat garantia producatorului. Alte garantii afisate pe site se refera la garantia producatorului.


Pachetul de calorifer electric AeroFlow SLIM 2000W include:

-Radiator vopsit cu pulbere alba (lungime / inaltime / adancime 1580/325/90 mm - 40 kg)

-Termostat electronic incorporat si senzor de temperatura

-Ecran LCD programabil (7/24) cu mod de dezghetare

-Termostat de siguranta incorporat (limitator de temperatura)

-Cablul de alimentare cu o mufa

-Elemente de agatare pentru montarea pe perete

-Garantia producatorului de 30 de ani pe corpul radiatorului si stocarea caldurii si 2 ani garantie la control

Specificatii tehnice:

- inclusiv suportul de perete

- Termostat radio X3D ArtNo. TF015 necesar (nu este inclus)

- putere 2000 wati

- lungime / greutate / adancime 1580 x 325 x 90 mm

- greutate: 40 kg

- acoperit cu pulbere de culoare alba RAL 9010

- incl. suporturi și fixari de perete

- pentru dimensiunea camerei 15 - 25 m²

- cu receptor wireless X3D

- conectarea lungimii cablului 1,5 m cu mufa schuko

Accesorii disponibile:

Suport stative (versiunea mobila)

-Modulul internet FlexiSmart

Manual de utilizare: 

Parameters

Producator THERMOTECH AG.
Energie termica 2 kW
Amperaj necesar 8,7 Amper
Element electric de incalzire 2 kW
Greutate 40 kg
Latime 1580 mm
Inaltime 325 mm
Adancime 90 mm
Termen de garantie 30 ani