Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.400 Lei (1.176 Lei + TVA)
Cant:buc.

Radiator electric cu ulei Deltacalor CALDO WIFI 900 cu stocare de căldură (900 W)

Preţ:
1.400 Lei (1.176 Lei + TVA)
Cant:buc.

Radiator electric cu ulei Deltacalor Caldo WIFI cu stocare de căldură cu putere de 900 W. Echipat cu control programabil pentru control WiFi, afișaj LCD și termostat.


Informatii: 0770942081

Stoc: 3 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Radiator electric cu ulei Deltacalor Caldo WIFI 900 Watt cu stocare de căldură

Radiatorul de design Caldo aduce stil și eficiență casei dumneavoastră. Proiectat și fabricat în nordul Italiei. Echipate cu soluții tehnice de ultimă generație și datorită componentelor de înaltă calitate utilizate, caloriferele electrice Caldo reprezintă una dintre cele mai bune oferte de pe piață.

Deltacalor Caldo = radiator electric cu sistem de stocare a căldurii umplut cu ulei termic special, cu corp de radiator din aluminiu care garantează o durată de viață remarcabilă și o putere de căldură de 900 W. Datorită mediului de căldură cu ulei termic, radiatorul electric Caldo vă oferă stocare de căldură și disipare a căldurii în timp clar extins, comparativ cu convectoarele electrice mai simple.

La fel ca radiatoarele conectate la un sistem tradițional de încălzire centrală, vă puteți bucura nu numai de convecție, ci și de disiparea căldurii radiante în timpul încălzirii. Toate acestea cu o interfață sporită de disipare a căldurii și electrică, bazată pe un program adaptat exact nevoilor dvs. (24 de ore / 7 zile), pe care îl puteți modifica sau monitoriza de oriunde prin intermediul aplicațiilor iOS și Android datorită controlului standard WIFI.

Radiatorul electric Caldo nu necesită un termostat de cameră suplimentar, senzor de temperatură și modul WIFI, ambele funcții sunt asigurate de controlul digital al radiatorului.

Cu aspectul său elegant, corpul curbat al radiatorului alb se potrivește bine în casele și birourile moderne. Livrat standard cu elemente de suspendare pe perete.


Control inteligent al radiatorului

Radiatorul electric Deltacalor Caldo este livrat standard cu un modul WIFI încorporat. Pentru multe panouri de încălzire și radiatoare electrice similare, controlul WIFI necesită achiziționarea, conectarea și cablarea unui modul separat. Radiatoarele Caldo se conectează direct la rețeaua WIFI a casei dvs. prin intermediul aplicației gratuite Deltacalor. Acest lucru face ca instalarea să fie mai rapidă, mai ușoară și, deoarece nu există niciun modul suplimentar și cabluri asociate, aspectul său este chiar mai curat.

Controlați funcționarea radiatorului Caldo WIFI, și programați-l oriunde vă aflați și uitați de risipirea banilor într-un apartament rece sau încălzire inutilă. Ca să nu mai vorbim de dimensiunea interfeței cu utilizatorul, întrucât în ​​loc de interfața de utilizare mică a convectoarelor electrice tradiționale, aplicația Deltacalor disponibilă de pe un telefon inteligent, pe lângă afișajul mai mare, oferă și o mai bună vizibilitate și transparență.
Inteligent și programabil

Nimeni nu vrea să-și încălzească inutil apartamentul sau camera. Menținerea locuinței la o temperatură confortabilă în orice moment nu numai că dăunează mediului, dar are și un impact serios asupra facturii de încălzire. Cea mai bună soluție este de a programa temperatura și timpul de încălzire pe care le îndeplinesc radiatoarele Caldo WIFI din toate punctele de vedere. Temporizatorul încorporat vă permite să vă adaptați încălzirea la nevoile dvs. individuale.

Folosind așa-numita funcție ITCS (Intelligent Temperature Control System = Sistemul inteligent de control al temperaturii), comanda radiatorului învață caracteristicile de încălzire ale camerei încălzite în aproximativ o săptămână, adică exact cât durează încălzirea de la o anumită temperatură. Datorită acestei funcții, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cât timp începe să înceapă încălzirea în timpul programării, pentru a vă asigura că nu ajungeți într-un apartament sau birou rece.Încălzirea zonei

Puteți denumi fiecare radiator individual și ușor și puteți controla funcționarea lor individual sau prin coordonarea funcționării mai multor radiatoare, tratând mai multe încăperi din casa dvs. ca o singură zonă de încălzire. De exemplu, dormitorul și camera de zi sunt de obicei încălzite cu temperaturi diferite și timinguri diferite. În loc să vă încălziți întreaga proprietate, introduceți temperatura dorită exactă pentru fiecare cameră. Acest lucru nu încălzește inutil încăperile atunci când nu sunt utilizate, ceea ce vă va economisi în mod clar bani.Tehnologie de încălzire eficientă

Radiatoarele Deltacalor Caldo garantează o eficiență operațională ridicată, în principal datorită materiilor prime de înaltă calitate. Elementele radiatorului și corpul radiatorului sunt fabricate din aluminiu, care are cea mai bună conductivitate termică. Cu o conductivitate termică mult mai bună decât oțelul, care este materia primă a majorității radiatoarelor. Conductivitatea termică mai mare are ca rezultat un transfer de căldură mai eficient, timpi de reacție mai scurți și o încălzire mai rapidă.

Corpul radiatorului este umplut cu ulei termic, ceea ce permite o utilizare stabilă și pe termen lung, chiar și la temperaturi ridicate de funcționare. Căldura generată de încălzitorul electric este transmisă de uleiul termic la suprafața corpului radiatorului, care se reflectă sub forma căldurii radiante din casa ta. Atunci când un convector electric convențional este oprit, disiparea căldurii încetează imediat și temperatura camerei scade, de asemenea, mai repede. În cazul radiatorului electric Caldo, datorită capacității de stocare a căldurii uleiului termic, căldura este stocată mai mult timp și căldura continuă să curgă de pe suprafața radiatorului chiar și după oprire.

Programare online și offline

În cazul în care transmițătorul WIFI sau routerul de acasă nu funcționează, funcționarea radiatorului poate fi programată, setările pot fi modificate prin interfața cu utilizatorul. Unitatea de comandă a radiatorului include, de asemenea, un senzor de temperatură și un termostat.


Date tehnice și broșură descărcabile. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a descărca.
       

Pachetul radiatorului de ulei electric Deltacalor Caldo WIFI de 900 wați conține:

• Radiator alb din aluminiu (lățime / înălțime / adâncime 530/580/100 mm - 15 kg)

• Termostat electronic încorporat și senzor de temperatură

• Afișaj LCD programabil (7/24) cu conexiune WIFI

• Termostat de siguranță încorporat (limitator termic)

• Cablu de alimentare cu mufă (0,7 metri)

• Elemente suspendate pentru montare pe perete

5 ani garanție a producătorului pentru corpul radiatorului și elementul de stocare a căldurii și 2 ani garanție pentru componentele electronice


 

Parameters

Energie termica 0,9 kW
Amperaj necesar 4,3 Amper
Element electric de incalzire 0,9 kW
Greutate 15 kg
Latime 530 mm
Inaltime 580 mm
Adancime 100 mm
Termen de garantie 5 ani