Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.970 Lei (1.655 Lei + TVA)
Cant:buc.

Radiator electric Radialight KLIMA 10, cu control programabil (1000 W)

Preţ:
1.970 Lei (1.655 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Radialight KLIMA 10 cu aspect exclusiv (1000 W) cu disipație termica duala termica DUAL-THERM, economie de energie si control inteligent.

telefon   +40/770 942 081

Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 26 Ianuarie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Radiator electric Radialight KLIMA 10 (1000 W)

Aspect exclusiv, margini rotunjite, rama eleganta din metal periat si o interfata de utilizator care radiaza calitatea si control digital. Radiatorul electric special DUAL-THERM cu modul de disipare a caldurii duble combina radiatia de caldura in infrarosu si modul de incalzire pe baza principiului fluxului natural de aer. Confortul dvs. este garantat de controlul electronic integrat si de caldura placuta radianta a suprafetei. Solutiile tehnice avansate utilizate si metoda de disipare a caldurii care imbunatateste senzatia de caldura ajuta la reducerea consumului de energie si a facturilor de incalzire.

Asta este convectorul electric Radialight KLIMA

Modul dual de disipare  a caldurii  DUAL-THERM. Convectia si disiparea caldurii radiante intr-una.

Un element de incalzire din aluminiu cu o suprafata de schimb de caldura marita asigura transferul de caldura prin convectie (pe baza fluxului de aer conventional), in timp ce un element de incalzire din spatele capacului frontal al radiatorului garanteaza radiatia de caldura in infrarosu prin suprafata. Modul dublu de disipare a caldurii asigura nu numai o incalzire rapida, ci si o senzatie de caldura prelungita in timp, in comparatie cu convectoarele electrice conventionale.

Interfata usor de utilizat a radiatorului electric KLIMA permite o configurare rapida si usoara. Programul saptamanal de functionare este usor de setat, cu trei programe prestabilite din fabrica (acasa, birou, casa de vacanta) pentru a se potrivi diferitelor utilizari.
Controlul va ofera, de asemenea, o situatie exacta a consumului de energie electrica din ultimele 24 de ore sau din ultima saptamana.
Functia exclusiva OPTICONTROL (senzor de miscare/prezenta) va ofera economii suplimentare de costuri prin reducerea automata a temperaturii de incalzire in cazul in care nu este detectata nicio miscare in incapere.

Pregatit pentru montarea pe perete (furnizat cu un cadru de suspensie din fabrica), corpul radiatorului extrem de subtire, care are doar 9 cm lungime, necesita doar 12 cm de spatiu chiar si dupa instalare, ceea ce garanteaza utilizarea versatila a radiatorului electric KLIMA.

Caracteristici technice:

-Control cu ​​afisaj incorporat si interfata usor de utilizat

-Tehnologia DUAL-THERM: convectie si radiatii de caldura in infrarosu intr-una

-Termostat electronic reglabil precis (+/- 0,2 ° C)

-Modul de detectare si control al prezentei OPTICONTROL

-Trei operațiuni saptamanale pre-programate, care pot fi desigur suprascrise pentru a se potrivi nevoilor individuale

-Functie de monitorizare incorporata care permite monitorizarea, continua a datelor privind consumul de energie

- Functia deschiderii ferestrei

-Instalare usoara si rapida cu cadru de montare pe perete

-Utilizare fara intretinere

-Protectie IP24, care permite accesul in camerele umede, de ex.,instalarea in baie

-Executa Cerinte de control Lot 20 ERP ECO DESIGN

Echipament standard al convectorului electric Radialight KLIMA 10:

-Corp de calorifer DUAL-THERM din placa de otel, acoperit cu pulbere alb, cu modul de incalzire

-Panou de control programabil incorporat cu senzor de temperatura

-Cadru suspendat din fabrica pentru montare pe perete

-Cablu de alimentare cu o lungime de 0,7 metri cu mufa

-3 ani garantie. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice. Dupa expirarea acestei garantii, se va aplica automat garantia producatorului. Alte garantii afisate pe site se refera la garantia producatorului.

GHID DE INSTALARE:

Radialight KLIMA manual

Despre marca Radialight.

ERMETE GIUDICI S.P.A., o companie de 80 de ani specializata in solutii de incalzire electrica, din Milano, capitala productiei industriale italiene. Are o gama completa, care include convectoare electrice, mai multe tipuri de radiatoare electrice, ventilatoare electrice pentru incalzirea bailor, ventilatoare mobile de incalzire, precum si racitoare de aer si umidificatoare.

Pentru a descarca catalogul complet, va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos.

Catalog Radialight

Documente atașate