Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
2.351 Lei (1.976 Lei + TVA)
Cant:buc.

Radiator electric Radialight KLIMA 10 WIFI, cu control programabil (1000 W)

Preţ:
2.351 Lei (1.976 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Radiator electric KLIMA 10 WIFI (1000 W) cu aspect exclusivist, cu disipatie termica duala termica DUAL-THERM, economie de energie, control inteligent si conexiune WIFI. Puteti descarca gratuit aplicatia iOS si Android Radialight.

telefon   +40/770 942 081

Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 26 Septembrie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Radiator electric Radialight KLIMA 10 WIFI (1000 W)

Aspect exclusiv, margini rotunjite, cadru elegant din metal periat și interfata de utilizator care radiaza de calitate, complet cu control digital pentru conexiunea WIFI. Radiatorul electric cu modul special de disipare a caldurii DUAL-THERM combina radiatia de caldură in infrarosu si modul de incalzire pe baza principiului fluxului natural de aer. Confortul dvs. este garantat de controlul electronic integrat si de caldura placuta radianta a suprafetei. Solutiile tehnice avansate utilizate si metoda de disipare a caldurii care imbunatateste senzatia de caldura ajuta la reducerea consumului de energie si a facturilor de incalzire.

Puteti instala cu usurinta aplicatia Radialight pe smartphone si, conectand toate radiatoarele Radialight WIFI din proprietatea dvs., le puteti configura, programa in mod independent sau puteti monitoriza consumul de energie al fiecarui dispozitiv.

O conexiune WIFI directa intre incalzitor si routerul de acasa elimina necesitatea altor conexiuni suplimentare. Modificarile aduse in cerere raspund imediat de controlul radiatorului. Controlul complet si precis al confortului dvs., oriunde v-ati afla, in cel mai simplu mod, la simpla atingere a unui buton.

Descoperiti cea mai recenta generatie de calorifere electrice KLIMA WIFI.

Modul de disipare a caldurii DUAL-THERM. Convectia si disiparea caldurii radiante intr-una.


Un incalzitor din aluminiu cu o suprafata sporita a schimbatorului de caldura asigura disiparea caldurii convective (bazate pe fluxul de aer conventional), in timp ce un incalzitor construit in spatele capacului frontal al caloriferului garanteaza radiatia de caldura infrarosie transmisa prin suprafata. Modul dual de disipare a caldurii asigura nu numai incalzire rapida, ci si o senzatie de caldura de lunga durata in comparatie cu convectoarele electrice traditionale.

Modelele KLIMA WIFI au de asemenea o interfata de utilizator independenta, pe care desigur toate functiile pot fi modificate si setate, astfel incat dispozitivul poate fi utilizat ca dispozitiv complet, chiar si fara conexiune WIFI. Programul saptamanal de functionare este usor de configurat, cele trei programe din fabrica prestabilite (acasa, birou, casa de vacanta) sunt potrivite pentru diferite utilizari.

Interfața va ofera, de asemenea, o declaratie exacta a ultimelor 24 de ore sau o saptamana de utilizare a energiei electrice.

Functia exclusiva OPTICONTROL (detector de miscare / prezenta) va ofera economii suplimentare de costuri prin reducerea automata a temperaturii de incalzire daca nu se detecteaza nicio miscare in camera.    

Dupa conectarea la reteaua WIFI a proprietatii dvs., mai multe radiatoare KLIMA sau ICON pot fi conectate la aplicația Radialight, iar valorile de temperatura ale fiecarei camere pot fi setate si programate independent. in plus, aplicatia face posibila compararea consumului de camere individuale si prin aceasta pentru a reduce si optimiza cheltuielile de incalzire a proprietatii

.
Pregatit pentru montarea pe perete (livrat cu un cadru de suspensie din fabrica), corpul radiatorului extrem de subtire, care are doar 9 cm lungime, necesita doar 12 cm de spatiu chiar si dupa instalare, ceea ce garanteaza utilizarea versatila a radiatorului electric KLIMA.Caracteristici technice:

-Control cu ​​afisaj incorporat si interfata usor de utilizat

-Controlul conexiunii WIFI cu aplicatie gratuita Radialight (iOS și Android)

-Tehnologia DUAL-THERM: convectie si radiatii de caldura in infrarosu intr-una

-Termostat electronic reglabil precis (+/- 0,2 ° C)

-Modul de detectare si control al prezentei OPTICONTROL

-Trei operatiuni saptamanale pre-programate, care pot fi desigur suprascrise pentru a se potrivi nevoilor individuale

-Functie de monitorizare incorporata care permite monitorizarea continua a datelor privind consumul de energie

-Functia de ferestre deschise

-Instalare usoara si rapida cu cadru de montare pe perete

-Utilizare fara intretinere

-Protectie IP24, care permite accesul in camerele umede, de ex. de asemenea, instalarea in baie

-Executa pentru reglementarile legale Lotul 20  ERP ECO DESIGN

Radialight KLIMA 10 radiator electric WIFI este standard:

-Corp de radiatoare cu placa de otel, acoperita cu pulbere, alba, cu modul de incalzire / incalzire a caldurii DUAL-THERM

-Panou de control programabil incorporat cu senzor de temperatură intr-un design potrivit pentru conexiunea WIFI

-Cadru suspendat din fabrica pentru montare pe perete

-Cablu de alimentare lung de 0,7 metri cu mufa

-3 ani garantie. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice. Dupa expirarea acestei garantii, se va aplica automat garantia producatorului. Alte garantii afisate pe site se refera la garantia producatorului.

GHID DE INSTALARE:

Radialight KLIMA manual

Pentru a descarca catalogul complet pentru 2020, va rugam sa faceti clic pe imaginea de mai jos.

Catalog Radialight

Despre marca Radialight.

ERMETE GIUDICI S.P.A., o companie de 80 de ani specializată in solutii de incslzire electrica, din Milano, capitala productiei industriale italiene. Are o gama completa, care include convectoare electrice, mai multe tipuri de radiatoare electrice, ventilatoare electrice pentru incalzirea bailor, ventilatoare mobile de incalzire, precum si racitoare de aer si umidificatoare.

Parameters

Energie termica 1 kW
Amperaj necesar 4,4 Amper
Element electric de incalzire 1 kW
Greutate 8 kg
Latime 790 mm
Inaltime 504 mm
Adancime 90 mm
Termen de garantie 3 ani

Documente atașate