Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
2.505 Lei (2.105 Lei + TVA)
Cant:buc.

Radiator electric Radialight KLIMA 15 WIFI, cu control programabil (1500 W)

Preţ:
2.505 Lei (2.105 Lei + TVA)
Cant:buc.

Radiator electric KLIMA 15 WIFI (1500 Watt) cu aspect exclusivist, cu disipație termică duală termică DUAL-THERM, economie de energie, control inteligent și conexiune WIFI. Puteti descarca gratuit aplicația iOS și Android Radialight.

telefon   +40/770 942 081

Stoc: 2 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Radiator electric Radialight KLIMA 15 WIFI (1500 W)

Aspect exclusiv, margini rotunjite, cadru elegant din metal periat și interfață de utilizator care radiază de calitate, complet cu control digital pentru conexiunea WIFI. Radiatorul electric cu modul special de disipare a căldurii DUAL-THERM combină radiația de căldură în infraroșu și modul de încălzire pe baza principiului fluxului natural de aer. Confortul dvs. este garantat de controlul electronic integrat și de căldura plăcută radiantă a suprafeței. Soluțiile tehnice avansate utilizate și metoda de disipare a căldurii care îmbunătățește senzația de căldură ajută la reducerea consumului de energie și a facturilor de încălzire.

Puteți instala cu ușurință aplicația Radialight pe smartphone și, conectând toate radiatoarele Radialight WIFI din proprietatea dvs., le puteți configura, programa în mod independent sau puteți monitoriza consumul de energie al fiecărui dispozitiv.

O conexiune WIFI directă între încălzitor și routerul de acasă elimină necesitatea altor conexiuni suplimentare. Modificările aduse în cerere răspund imediat de controlul radiatorului. Controlul complet și precis al confortului dvs., oriunde v-ați afla, în cel mai simplu mod, la simpla atingere a unui buton.

Descoperiți cea mai recentă generație de calorifere electrice KLIMA WIFI.

Modul de disipare a căldurii DUAL-THERM. Convecția și disiparea căldurii radiante într-una.Un încălzitor din aluminiu cu o suprafață sporită a schimbătorului de căldură asigură disiparea căldurii convective (bazate pe fluxul de aer convențional), în timp ce un încălzitor construit în spatele capacului frontal al caloriferului garantează radiația de căldură infraroșie transmisă prin suprafață. Modul dual de disipare a căldurii asigură nu numai încălzire rapidă, ci și o senzație de căldură de lungă durată în comparație cu convectoarele electrice tradiționale.

Modelele KLIMA WIFI au, de asemenea, o interfață de utilizator independentă, pe care desigur toate funcțiile pot fi modificate și setate, astfel încât dispozitivul poate fi utilizat ca dispozitiv complet, chiar și fără conexiune WIFI. Programul săptămânal de funcționare este ușor de configurat, cele trei programe din fabrică prestabilite (acasă, birou, casă de vacanță) sunt potrivite pentru diferite utilizări.

Interfața vă oferă, de asemenea, o declarație exactă a ultimelor 24 de ore sau o săptămână de utilizare a energiei electrice.

Funcția exclusivă OPTICONTROL (detector de mișcare / prezență) vă oferă economii suplimentare de costuri prin reducerea automată a temperaturii de încălzire dacă nu se detectează nicio mișcare în cameră.    
După conectarea la rețeaua WIFI a proprietății dvs., mai multe radiatoare KLIMA sau ICON pot fi conectate la aplicația Radialight, iar valorile de temperatură ale fiecărei camere pot fi setate și programate independent. În plus, aplicația face posibilă compararea consumului de camere individuale și prin aceasta pentru a reduce și optimiza cheltuielile de încălzire a proprietății.

Pregătit pentru montarea pe perete (livrat cu un cadru de suspensie din fabrică), corpul radiatorului extrem de subțire, care are doar 9 cm lungime, necesită doar 12 cm de spațiu chiar și după instalare, ceea ce garantează utilizarea versatilă a radiatorului electric KLIMA.

Caracteristici technice:

-Control cu ​​afișaj încorporat și interfață ușor de utilizat

-Controlul conexiunii WIFI cu aplicație gratuită Radialight (iOS și Android)

-Tehnologia DUAL-THERM: convecție și radiații de căldură în infraroșu într-una

-Termostat electronic reglabil precis (+/- 0,2 ° C)

-Modul de detectare și control al prezenței OPTICONTROL

-Trei operațiuni săptămânale pre-programate, care pot fi desigur suprascrise pentru a se potrivi nevoilor individuale

-Funcție de monitorizare încorporată care permite monitorizarea continuă a datelor privind consumul de energie

-Functia de ferestre deschise

-Instalare ușoară și rapidă cu cadru de montare pe perete

-Utilizare fără întreținere

-Protecție IP24, care permite accesul în camerele umede, de ex. de asemenea, instalarea în baie

- -Executa pentru reglementarile legale Lotul 20  ERP ECO DESIGN

Radialight KLIMA 15 radiator electric WIFI este standard:

-Corp de radiatoare cu placă de oțel, acoperită cu pulbere, albă, cu modul de încălzire / încălzire a căldurii DUAL-THERM

-Panou de control programabil încorporat cu senzor de temperatură într-un design potrivit pentru conexiunea WIFI

-Cadru suspendat din fabrică pentru montare pe perete

-Cablu de alimentare lung de 0,7 metri cu mufă

-3 ani garanție >> vă rugăm să contactați colegii noștri pentru detalii exacte necesare

GHID DE INSTALARE:

Radialight KLIMA manual

Pentru a descărca catalogul complet pentru 2020, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.

Catalog Radialight

Despre marca Radialight.

ERMETE GIUDICI S.P.A., o companie de 80 de ani specializată în soluții de încălzire electrică, din Milano, capitala producției industriale italiene. Are o gamă completă, care include convectoare electrice, mai multe tipuri de radiatoare electrice, ventilatoare electrice pentru încălzirea băilor, ventilatoare mobile de încălzire, precum și răcitoare de aer și umidificatoare.

Parameters

Energie termica 1,5 kW
Amperaj necesar 6,6 Amper
Element electric de incalzire 1,5 kW
Greutate 10 kg
Latime 1010 mm
Inaltime 504 mm
Adancime 90 mm
Termen de garantie 3 ani

Documente atașate