Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
12.235 Lei (10.282 Lei + TVA)

Rezervor tampon (Puffer) de încălzire Centrometal CAS-S 2003 cu izolație termică și schimbător de căldură INOX (2110 litri)

Preţ:
12.235 Lei (10.282 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

 

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să apăsati aici!


Rezervor tampon/Puffer de încălzire Centrometal CAS-S 2003 cu schimbător de căldură încorporat din oțel inoxidabil, furnizat standard cu o izolație termică detașabilă cu o grosime de 100 mm și un înveliș exterior din piele artificială.

 +40/770 942 081 +40/752 606 620

Producător: Centrometal d.o.o
Stoc: 3 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Rezervor tampon/Puffer de încălzire Centrometal CAS-S 2003 cu schimbător de căldură și izolație termică

Rezervor tampon/puffer din oțel carbon cu 1 serpentină de schimb de căldură încorporată din oțel inoxidabil. Rezervorul tampon poate fi utilizat numai pentru stocarea apei calde pentru încălzire sau pentru instalarea într-un sistem de încălzire. Pentru a reduce în mod semnificativ pierderile de căldură în staționare, acesta este livrat standard cu o izolație termică de 100 mm grosime și un înveliș exterior din piele artificială.

 Pentru a facilita deplasarea prin orice deschideri înguste sau pentru a simplifica transportul, izolația poate fi ușor și rapid îndepărtată  sau montată.

 Corpul rezervorului este fabricat din tablă de oțel controlată și de înaltă calitate, testat la presiune în timpul fabricării, cu 2 racorduri de tur și retur de 4 x 6/4". Racordurile de sus și de jos ale rezervorului sistemului de încălzire sunt prevăzute cu deflectoare pentru o amestecare mai uniformă a apei. La oricare dintre cele patru racorduri din mijloc se poate conecta o rezistență de încălzire electrică cu dimensiuni de racordare de 6/4", astfel încât apa caldă de încălzire poate fi produsă electric, dacă este necesar.

Rezervorul este echipat din fabrică cu un schimbător de căldură din oțel inoxidabil INOX de 4,47 m2, prin intermediul căruia căldura de la o sursă de căldură suplimentară, de la un cazan sau de la un sistem de colectoare solare poate fi stocată în rezervorul tampon/puffer de încălzire.

 Rezervoarele-tampon de încălzire, conectate la sistemul de încălzire, captează și stochează energia termică de la sursa de căldură și o pun la dispoziție la o rată adaptată la cererea de încălzire. Rezervoarele tampon de încălzire de tip CAS-S Centrometal cu schimbător de căldură sunt disponibile în modele standard de la 500 la 2000 de litri. Peste 2.000 de litri, acestea pot fi comandate în dimensiuni și modele complet personalizate pentru a satisface cerințele clienților. Cel mai mare rezervor tampon realizat de Centrometal a fost de 200.000 de litri (a se vedea imaginea de mai jos).

Regula empirică a producătorului pentru dimensionarea rezervorului tampon este prezentată în următorul ghid de dimensionare.

 •  pentru cazanele de gazeificare a lemnului capacitate minimă a rezervorului tampon/puffer de 50 de litri / putere cazan de 1 kW
 • pentru un cazan cu combustibil mixt, capacitate minimă a rezervorului tampon de 30 litri / 1 kW de putere a cazanului
 • pentru cazanele pe peleți capacitate minimă a rezervorului tampon de 10 litri / 1 kW de putere a cazanului
 • pentru un cazan pe bază de tocătură de lemn capacitate minimă a rezervorului tampon de 12 litri / 1 kW de putere a cazanului

Descărcați datele tehnice, desenul tehnic, eticheta energetică și un material de rezumat pentru rezervoarele tampon/puffer. Pentru a descărca, vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos.

       

Principalele caracteristici ale rezervoarelor tampon/puffer de încălzire CAS-S 2003:

 •  Corp rezervor din tablă de oțel cu grosimea peretelui de 2 mm
 •  Baza rezervorului cu grosimea de 3 mm
 •  Izolație din spumă de 100 mm cu înveliș din piele artificială cu fermoar
 •  Suport senzor montat vertical pentru măsurarea temperaturii apei din rezervor
 •  2 rânduri de racorduri de 6/4" cu trunchiere în 4 puncte, rotite la 90°.
 •  1 rând de racorduri trunchiați în 4 puncte de 1/2" pentru afișarea temperaturii
 •  1 schimbător de căldură din oțel inoxidabil cu o suprafață de 4,47 m2 și o capacitate de 27,43 litri cu racorduri de 5/4"

Accesorii disponibile:

- butuci cu dimensionare și aliniere personalizată

GARANȚIE: 2 ani de garanție totală pentru calitatea sudurii corpului rezervorului și pentru scurgerile de apă, precum și pentru celelalte componente ale rezervorului

TIP oțel-carbon
MODUL DE INSTALARE pe podea – în poziție verticală
SCOPUL UTILIZĂRII încălzire
CATEGORIA DE VOLUM 2000 < litri
PUTEREA (kW) 0 kW
NUMĂR SCH. DE CĂLDURĂ 1 buc
REZ. ACM ÎNCORPORAT nu
PROTECȚIE ANODICĂ Nu are
PRESIUNE. MAX. LUCRU 3 bar
CLASA ENERGETICĂ C