Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
4.810 Lei (4.042 Lei + TVA)

Rezervor/puffer de acumlare Centrometal CAS-803 cu izolație termică (727 litri)

Preţ:
4.810 Lei (4.042 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

 

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să apăsati aici!


Rezervorul /puffer de acumulare Centrometal CAS-803 este livrat standard cu o izolație termică detașabilă și cu o grosime de 100 mm și un capac exterior din piele artificială.

 +40/770 942 081

Producător: Centrometal d.o.o
Stoc: 2 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE ȘI PARAMETRI:

Rezervor/puffer de acumlare Centrometal CAS-803 cu izolație termică

Rezervor/puffer de acumlare este utilizat exclusiv pentru stocarea apei calde pentru încălzire sau pentru instalarea într-un sistem de încălzire. Pentru a reduce în mod semnificativ pierderile de căldură staționară, acesta este livrat standard cu o izolație termică de 100 mm grosime și un capac exterior din piele artificială.

Pentru a facilita deplasarea prin orice deschideri înguste sau pentru a simplifica transportul, izolația poate fi ușor și rapid îndepărtată din rezervor sau montată.

Corpul rezervorului este fabricat din tablă de oțel controlată și de înaltă calitate, testat la presiune în timpul fabricării, cu 2 racorduri de avans și retur de 4 x 4 6/4". Racordurile de sus și de jos ale rezervorului sistemului de încălzire sunt prevăzute cu deflectoare pentru o amestecare mai uniformă a apei. La oricare dintre cele patru conexiuni din mijloc se poate conecta o inserție de încălzire electrică cu dimensiunea de conectare de 6/4", astfel încât apa caldă de încălzire să poată fi produsă electric, dacă este necesar.

Rezervor/puffer de acumlare de încălzire, conectate la sistemul de încălzire, captează și stochează energia termică de la sursa de căldură și o pun la dispoziție la o rată adaptată la cererea de încălzire. Rezervor/puffer de acumlare de încălzire de încălzire Centrometal CAS sunt disponibile în modele standard cu capacități de la 300 la 5000 de litri. Peste 5.000 de litri, acestea pot fi comandate într-o dimensiune și un design complet personalizate pentru a satisface cerințele clienților. Cel mai mare rezervor tampon produs de Centrometal a fost de 200.000 de litri (a se vedea imaginea de mai jos).

Regula empirică a producătorului pentru dimensionarea  este Rezervor/puffer de acumlare prezentată în următorul ghid de dimensionare.

 • pentru cazanele de gazeificare a lemnului capacitate minimă a rezervorului tampon de 50 litri / 1 kW de putere a cazanului
 • pentru un cazan cu combustibil mixt, capacitate minimă a rezervorului tampon de 30 litri / 1 kW de putere a cazanului
 • pentru cazanele pe peleți capacitate minimă a rezervorului tampon de 10 litri / 1 kW de putere a cazanului
 •  pentru un cazan pe bază de tocătură de lemn capacitate minimă a rezervorului tampon de 12 litri / 1 kW de putere a cazanului

Date technice: 

Caracteristicile principale ale rezervoarelor/puffer de acumlare  CAS XX3:

 •  Corp de rezervor XXB cu grosimea peretelui de 2 mm
 •   Baza rezervorului cu grosimea de 3 mm
 •  Izolație din spumă de 100 mm cu căptușeală din piele artificială cu fermoar
 •  Rezervor din oțel cu grosimea de 3 mm, cu un corp de rezervor din oțel, realizat dintr-o tablă de oțel cu un miez gros de oțel
 • 2 rânduri de racorduri de 6/4" cu trunchiere în 4 puncte, rotite la 90°.
 •  1 rând de conectori de 1/2" cu trunchiere în 4 puncte pentru afișarea temperaturii

Accesorii disponibile:

 •     izolație rezistentă la intemperii pentru instalarea rezervorului în exterior
 • butuci cu dimensiuni și atribuții personalizate
 •   Versiunea de stocare a mediilor lichide/termice la temperaturi scăzute (a se vedea CAS-803 Rezervor tampon de răcire/încălzire HV CAS-803)

GARANȚIE: 3 ani de garanție integrală pentru calitatea sudurii corpului rezervorului și a scurgerilor de apă, precum și pentru celelalte componente ale rezervorului

PRODUCĂTOR Centrometal d.o.o.
TIP Oțel-carbon
TIPUL DE INSTALAȚIE de podea - vertical
SCOPUL APLICAȚIEI  încălzire
CATEGORIA VASELOR  750-800 litri
PUTERE (kW)  nu (kw)
SERPENTINĂ  niciunul
REZERVOR INTEGRAT ACM nu
DISPOZITIV ANODIC nu
PRESIUNE MAXIMĂ DE LUCRU 3 bar
CLASA ENERGETICĂ c