Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
9.458 Lei (7.948 Lei + TVA)

Rezervor/puffer de acumlare 'tank-in-tank' Centrometal CAS-B 1003 litri/170 litri INOX, grosime tabla 3mm Izolație din burete de 100 mm cu capac din piele artificială cu fermoar (920 litri)

Preţ:
9.458 Lei (7.948 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

 

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să apăsati aici!


Rezervorul /puffer de acumulare Centrometal CAS-B 1003 încorporat cu boiler inox pentru ACM, livrat standard cu o izolație termică detașabilă și cu o grosime de 100 mm și un capac exterior din piele artificială.

Producător: Centrometal d.o.o
Stoc: 1 db pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE ȘI PARAMETRI:

Rezervorul /puffer de acumulare Centrometal CAS-B 1003 încorporat cu boiler inox pentru ACM, livrat standard cu o izolație termică detașabilă și cu o grosime de 100 mm și un capac exterior din piele artificială.

Rezervorul /puffer de acumulare fabricat din tablă de oțel încorporat cu 1 boiler inox pentru apă caldă menajare. Rezervorul /puffer de acumulare poate fi utilizat exclusiv pentru stocarea apei calde de încălzire sau pentru instalarea în sistemele de încălzire. Pentru a reduce în mod semnificativ pierderile de căldură staționară, acesta este livrat standard cu o izolație termică de 100 mm grosime și un capac exterior din piele artificială.

Pentru a facilita deplasarea prin orice deschideri înguste sau pentru a simplifica transportul, izolația poate fi ușor și rapid îndepărtată din rezervor sau montată.

Corpul rezervorului este fabricat din tablă de oțel controlată și de înaltă calitate, testat la presiune în timpul fabricării, cu 2 racorduri de avans și retur de 4 x 4 6/4". Racordurile de sus și de jos ale rezervorului sistemului de încălzire sunt prevăzute cu deflectoare pentru o amestecare mai uniformă a apei. La oricare dintre cele patru conexiuni din mijloc se poate conecta o inserție de încălzire electrică cu dimensiunea de conectare de 6/4", astfel încât apa caldă de încălzire să poată fi produsă electric, dacă este necesar.

Rezervorul /puffer de acumulare este echipat din fabrică cu un boiler INOX de apă caldă de serviciu cu o capacitate de 170 de litri, care asigură încălzirea indirectă a rezervorului intern prin suprafața rezervorului intern, prin încălzirea apei calde din Rezervorul /puffer de acumulare. Soluție de Tank-in-Tank.

Rezervorul /puffer de acumulare, conectate la sistemul de încălzire, captează și stochează energia termică de la sursa de căldură și o pun la dispoziție într-un ritm care corespunde cererii de încălzire. Rezervorul /puffer de acumulare de tip CAS-B Centrometal cu boiler INOX ACM sunt disponibile în dimensiuni standard cuprinse între 500 și 2.000 de litri. Peste 2.000 de litri, acestea pot fi comandate într-o dimensiune și un design complet personalizate pentru a se potrivi cerințelor clientului. Cel mai mare rezervor/puffer produs de Centrometal a fost de 200.000 de litri (a se vedea imaginea de mai jos).

Regula empirică a producătorului pentru dimensionarea  este Rezervor/puffer de acumlare prezentată în următorul ghid de dimensionare.

 •   pentru cazanele de gazeificare de lemn capacitate minimă a Rezervorul /puffer de acumulare de 50 litri / 1 kW de putere a cazanului
 •  pentru un cazan cu combustibil mixt, capacitate minimă a Rezervorul /puffer de acumulare de 30 litri / 1 kW de putere a cazanului
 • pentru cazanele pe peleți capacitate minimă a Rezervorul /puffer de acumulare de 10 litri / 1 kW de putere a cazanului
 •  pentru un cazan pe bază de tocătură de lemn capacitate minimă a Rezervorul /puffer de acumulare de 12 litri / 1 kW de putere a cazanului

Principalele caracteristici ale rezervoarelor de încălzire CAS-B 1003:

 •  Corp de 100 de Rezervorul /puffer de acumulare cu grosimea peretelui de 2 mm
 •  Baza rezervorului cu grosimea de 3 mm
 •  Izolație din burete de 100 mm cu căptușeală din piele artificială cu fermoar
 • Suport de senzor montat vertical pentru măsurarea temperaturii apei din rezervor
 •  2 rânduri de racorduri de 6/4" cu trunchiere în 4 puncte, rotite la 90°.
 • 1 rând de conectori de 1/2" cu trunchiere în 4 puncte pentru afișarea temperaturii
 •  1 boiler din material INOX  cu o capacitate de 170 de litri, pentru o presiune maximă de lucru de 6 bar, cu racorduri de 3/4"

Accesorii disponibile:

 •    pentru instalare în exterior pentru utilizare în exterior

GARANȚIE: 3 ani de garanție integrală pentru calitatea sudurii corpului rezervorului și a scurgerilor de apă, precum și pentru celelalte componente ale rezervorului

PRODUCĂTOR  Centrometal d.o.o.
TIP MATERIAL 

Tablă de oțel

TIPUL DE INSTALAȚIE de podea - vertical
SCOPUL APLICAȚIEI încălzire
VOLUM 1000 L
PUTERE (kW) nu kW
NUMĂRUL DE SERPENTINE 0
REZERVOR INTEGRAT ACM INOX 170 L
DISPOZITIV ANODIC Nu
PRESIUNE MAXIMĂ DE LUCRU 3 bar
CLASA ENERGETICĂ C