Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
680 Lei (571 Lei + TVA)

SEPARATOR MAGNETIC DE NĂMOL MAGNETO CherPlus (3/4" - 1")

Preţ:
680 Lei (571 Lei + TVA)
INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


MAGNETO CherBros separator de namol magnetic, filtru magnetic proiectat pentru conexiuni de 3/4" si 1". Pentru conectare verticala, cu o garantie de 10 ani din partea producatorului. 

 +40/770-942-081

Stoc: 10 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

MAGNETO CherBros 3/4"- 1" separator magnetic de namol magnetic 
Separator de namol magnetic de inalta eficienta cu conectori de 3/4" (filet de sex feminin) si 1" (filet de sex masculin) proiectati la comanda din fabrica. Livrat standard cu toate supapele si fitingurile necesare pentru instalare. 
Componentele interne ale separatorului de namol MAGNETO cu design unic (hidrociclon - principiul de functionare bazat pe vortexul apei) separa particulele nemagnetice conținute in fluxul de apa si asigura un flux de apa continuu. Mișcarea controlata a apei in vartej intr-un spatiu separat de magnet garanteaza o curgere lina si uniforma a apei.
Efectul de curatare si filtrare de mai sus este completat de un magnet cu o putere de peste 9000 Gauss, care garanteaza separarea particulelor magnetizabile daunatoare.

In timpul functionarii, separatorul magnetic de namol MAGNETO CherBros indeparteaza particulele solide din sistemul de incalzire, a caror prezenta poate provoca deteriorarea pompei de circulatie sau a cazanului. In sistemele inchise de incalzire si racire, separatoarele de namol protejeaza cazanele, pompele si fitingurile de deteriorarea cauzata de contaminare.

 MAGNETO separator magnetic de namol brosura /manual de utilizare. Faceti clic pe imaginea de mai jos pentru a o descarca.

De dimensiuni reduse, rapid și usor de instalat, cu conectori rotativi la 360°, separatoarele magnetice de namol MAGNETO elimina chiar si cele mai mici particule ale celor mai mici contaminanti din apa care circula in sistem. Acestea sunt usor de curatat si de intretinut. In cazul unei intretineri corespunzatoare, producatorul garanteaza produsul pentru 10 ani.

 

Principalele caracteristici ale separatoarelor magnetice de nămol MAGNETO CherBros:

 • Echipament standard: 1 supapa de golire cu capac, 2 fitinguri de supapa cu robinet cu bila (filet exterior 1", filet interior 3/4"), 2 garnituri pentru conectarea fitingurilor de supapa, 1 element de conectare suplimentar, 1 banda de etansare
 • Carcasa din plastic compozit de la SENTINEL
 • Separatorul de namol poate fi instalat numai pe verticala, dar datorita cuplajelor rotative la 360 °, poate fi utilizat atat pentru conducte verticale, cat si orizontale.
 • Temperatura maxima de functionare: 100°C 
 • Presiune maxima de lucru 3 bar 
 • Impiedica acumularea de murdarie in cazan 
 • Prelungirea duratei de viata a pompelor si a altor echipamente instalate in sistemele de incalzire si racire 
 • Debit unic de pana la 50 litri/minut  
 • Magnet de neodim 9000+ Gauss
 • Potrivit pentru toate tipurile de conducte 
 • Amprenta mica, greutate redusa (1,3 kg net)
 • Rezistenta extrem de scazuta la curgere, cu pierderi de energie reduse 
 • 10 ani garantie de producator

DIMENSIUNI: