Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
6.985 Lei (5.870 Lei + TVA)
Cant:buc

SOBA PE PELEȚI CU SISTEM DE APĂ FALCON COMODO CENTRAL P12 (13 KW - GRI)

Preţ:
6.985 Lei (5.870 Lei + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
MODUL WI-FI PENTRU SOBE PE PELEȚI FALCON COMODO P10/P12/P18/P25 MODUL WI-FI PENTRU SOBE PE PELEȚI FALCON COMODO P10/P12/P18/P25
820 Lei (689 Lei + TVA)
Cant:buc

INCLUDE TAXA VERDE

 

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să apăsati aici!

Soba pe peleti cu sistem de apa FALCON COMODO CENTRAL P12, cu un randament de 92%, cu o putere termica nominala totala de 13 kW, pentru conectarea la un sistem de incalzire centrala.

Soba pe peleti pentru camera de apa furnizeaza 84% din productia sa totala de caldura atunci cand este conectata la sistemul de incalzire centrala, iar restul de 16% sub forma de caldura radianta in camera semineului. Livrat standard cu pompa de circulatie incorporata, rezervor de expansiune inchis si supapa de siguranta de 2,5 bari.


 +40/770 942 081

Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 26 Septembrie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

SOBA PE PELETI CU SISTEM DE APA FALCON COMODO CENTRAL P12
 
Soba pe peleti din lemn cu un randament ridicat de 92%, cu o putere totala de incalzire de 13 kW.
Atunci cand este conectat la sistemul de incalzire centrala, acesta furnizeaza 84% din productia sa totala de caldura pe partea de apa, iar restul de 16% sub forma de caldura radianta in spatiul semineului. Atunci cand este plasat in spatiul incalzit, nu numai ca asigura o incalzire confortabila si rapida, dar face si casa mai confortabila datorita zonei vizibile a flacarii. 

Soba pe peleti, cunoscuta si sub numele de semineu pe peleti, este livrata cu o pompa de circulatie instalata din fabrica si un rezervor de expansiune inchis de 6 litri. Conectat la un sistem de incalzire centrala nou sau existent, acesta poate asigura intregul necesar de incalzire a proprietatii prin intermediul radiatoarelor, al incalzirii prin pardoseala sau prin perete. Semineul pe peleti este echipat in mod standard cu o supapa de siguranta de 2,5 bari.
Acesta este livrat cu un container de peleti incorporat, un cartus de aprindere electrica pentru aprindere automata, un control digital (poate fi conectat la un termostat de camera) si un ventilator de gaze de ardere. 
Ventilatorul de gaze de ardere incorporat furnizeaza aer proaspat, bogat in oxigen, pentru ardere si, datorita fluxului de aer sub presiune, promoveaza in mod activ eliminarea gazelor de ardere. Usa de sticla a camerei de flacara are un geam foarte rezistent la caldura (pana la 700 °C).
Pentru a furniza aer proaspat pentru ardere, producatorul a prevazut o intrare cu diametrul de 80 mm in partea din spate a semineului. Acest lucru va ofera posibilitatea de a alimenta aerul de ardere din spatiul incalzit sau, prin intermediul unei conducte, din pod sau pivnita, sau chiar din exterior.

Camera de ardere a peletilor (un gratar in forma de cupa cu deschideri de aer de ardere primara si secundara) este detasabila, ceea ce faciliteaza curatarea acesteia. Durata de viata a gratarului este garantata prin utilizarea unor materiale foarte rezistente la caldura. 

TOTUL despre incalzirea cu peleti. Pentru mai multe informatii despre optiunile de ardere si incalzire cu peleti, va rugam sa faceti clic pe imaginea brosurii de mai sus:

Instalarea sobelor pe peleti cu sistem de alimentare cu apa este simplificata prin faptul ca acestea sunt livrate cu o pompa de circulatie incorporata, un vas de expansiune inchis si o supapa de siguranta de 2,5 bari. Odata conectata la sistemul de incalzire centrala, tot ceea ce este necesar este o ieșire de gaze de ardere si/sau o conducta de fum pentru a conecta soba pe peleti la cosul de fum existent si o conexiune electrica de 230 de volti. Acest lucru face ca instalarea sa fie rapida si usoara.

IMPORTANT: In magazinul nostru online oferim nu numai tevi de fum din otel inoxidabil, ci si fitinguri de reducere pentru racorduri de cos de fum existente cu diametru mai mare. In plus, oferim, de asemenea, cosuri de fum montate INOX, care pot fi dimensionate pentru a satisface cerintele individuale.  

IF = intrebari frecvente despre soba pe peleti FALCON COMODO CENTRAL P12 

         

Cazanul este conceput pentru sistemele de incalzire centrala cu apa calda si poate fi conectat la orice sistem de incalzire cu radiatoare, prin pardoseala sau prin perete.
Temperatura de curgere a apei poate fi setata intr-un interval larg de temperatura (65-85°C) in trepte de temperatura de 1°C pe panoul de control. Daca doriti sa produceti apa calda de incalzire la o temperatura mai mica decat aceasta (de exemplu, pentru incalzirea prin pardoseala sau prin perete), va recomandam instalarea unui rezervor tampon de incalzire (min. 10-15 litri/kW) pentru economie operationala si optimizarea functionarii.

O conexiune de 230 volti (230V-50Hz), de exemplu, o priza de perete, este suficienta pentru a face sa functioneze soba pe peleți. Consumul de energie electrica al aparatului este de pana la 450 de W, care este prezenta doar pentru cateva minute in total, atunci cand aparatul este pornit. Atunci cand functioneaza la puterea nominala, puterea combinata a ventilatorului de gaze de ardere si a pompei de circulatie nu trebuie sa depaseasca 70 de W (35 de W in modul de putere redusa).

Soba pe peleti FALCON COMODO P12 kW are un randament de functionare remarcabil de 92%. Puterea din partea apei este de 11 kW, in timp ce puterea termica sub forma de caldura radianta in camera sobei este de 2 kW.

Sobele pe peleti isi construiesc puterea maxima in 5 etape de iesire. In plus fata de modul automat, in modul manual, nivelurile individuale de putere pot fi selectate de pe panoul de control. In cel mai mic mod de putere redusa va puteti astepta la o putere totala de 5,5 kW, iar in modul de putere maximă la 13 kW.

    

Semineele sau sobele pe peleti ard peleti, de obicei produsi din rumegus. Acest lucru inseamna ca, in timpul arderii, se elibereaza doar CO2 capturat anterior din atmosfera in timpul cresterii lemnului. Astfel, functionarea lor nu este daunatoare pentru mediu. Datorita combustibilului sau ecologic, utilizarea sa protejeaza mediul de viata si sanatatea dumneavoastra.

Clasificarea clasei de eficienta energetica"A+" a sobei pe peleti cu apa FALCON P12 asigura faptul ca incalzitorul dvs. va folosi combustibilul in mod eficient.

   

Soba pe peleti este proiectata sa arda peleti de lemn cu diametrul de 6 mm. Ocazional, pe piata sunt disponibile si peleti cu diametrul de 8 mm, care pot fi utilizați, in principiu, in soba pe peleti FALCON, dar este necesara recalibrarea timpilor de alimentare cu peleti si a vitezelor ventilatorului de aer de ardere, din cauza greutatii specifice probabil diferite a peletilor.
Din cauza designului mic al gratarului de ardere al sobelor pe peleti si a utilizării exclusiv a aerului suflat pentru curatarea gratarului, se recomanda utilizarea de peleti de cea mai buna calitate si cu cel mai mic continut de cenusa. Atunci cand cumparati peleti, este posibil sa obtineti si peleti de pin sau de lemn mixt de culoare mai deschisa sau mai inchisa, dar niciuna dintre acestea nu se exclude reciproc. Acordați atentie doar diametrului peletului si continutului maxim de cenusa de 0,5-0,7% (maxim 1%), ceea ce inseamna ca, dupa arderea a 100 kg de pelete, vor ramane 0,5-0,7 kg de cenusa cu o granulatie de particule aproape asemanatoare cu cea a fainii. Clasificarea actuala a acestor peleti este En Plus A1.
Asa-numitele peleti agri pot fi, de asemenea, cumparate de pe piata la preturi mult mai mici, dar acestea contin de 5-7 ori mai multa cenusa, iar cenusa lor tinde sa se topeasca si sa se zgarie, astfel incat arderea intr-o soba cu peleti se va opri aproape sigur dupa cateva ore.

Semineul pe peleti cu apa FALCON P12 este silentios, cu un nivel de zgomot de 39-55 dB.

Négyzetméter

Puterea de racire per capacitate depinde de izolatia termica a proprietatii, de suprafata podelei, de inaltimea medie a tavanului, de calitatea izolatiei termice a fatadei si a ferestrelor.
Pentru proprietatile nou construite, puteti lua in considerare incalzirea a pana la 170 m2, pentru proprietatile renovate (cu izolatie termica pe fatada si ferestre moderne) 100-120 m2, in timp ce pentru apartamentele sau casele individuale cu ferestre de tip vechi si fara izolatie exterioara, puteti lua in considerare incalzirea a pana la 80 m2 de suprafata utila.

Usa din sticla din fata zonei de flacara a sobei pe peleti FALCON este rezistenta la temperaturi de pana la 700°C.

Comanda semineului pe peleti cu apa FALCON P12 este pregatita pentru conexiune Wi-Fi. Daca proprietatea dvs. dispune de semnal Wi-Fi, puteti adauga un modul Wi-Fi la aragaz, contra cost. Cu ajutorul modulului, puteti porni, opri, modifica si controla functionarea sobei dumneavoastra pe peleți de pe un telefon inteligent sau o tableta. 

    

Controlul sobei pe peleti permite o functionare automata si programata. De asemenea, puteti seta temperatura dorita sau perioadele de incalzire pe control. Tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti soba cu peleti, iar soba se va aprinde sau se va incalzi chiar si atunci cand nu sunteti acasa. Acest lucru va permite sa va incalziti proprietatea sau o anumita incapere pentru cand ajungeti acasa.

    

Sobele pe peleti si semineele pe peleti din seria FALCON P12 sunt echipate in mod standard cu o pompa de circulatie principala integrata, controlata prin frecventa ERP Ready, de ultima generatie si cu consum redus de energie, precum si cu un vas de expansiune inchis (6 litri).


Seria FALCON P12 este furnizata standard cu un senzor de temperatura ambianta si un termostat incorporat, conectat la controlul sobei. Cu toate acestea, daca este necesar, un termostat de camera extern, independent de soba, poate fi conectat si utilizat pentru a opera soba dumneavoastra pe peleti.

Semineele pe peleti cu apa FALCON P12 sunt echipate din fabrica cu un termostat de siguranta termica, care protejeaza aparatul de supraincalzire. 

Semineul pe peleti FALCON este livrat standard cu un cablu de alimentare cu o fisa cu furca. Acest lucru inseamna ca trebuie doar sa asigurați o priza electrica pentru alimentarea cu energie electrica.

Sobele pe peleti FALCON COMODO CENTRAL P12 beneficiaza de o garantie de 3 ani pentru calitatea sudurii corpului cazanului sau a scurgerilor de apa de la data instalarii si de o garantie de 1 an pentru componentele electrice ale sobei pe peleti.

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice.După expirarea acestei garanții, se va aplica automat garanția producătorului. Alte garanții afișate pe site se referă la garanția producătorului.

Date tehnice (Faceți clic pe imagine):

Accesorii disponibile:

tevi de evacuare a gazelor de ardere din otel inoxidabil pentru sobe pe peleti

cosuri de fum montate din otel inoxidabil

din otel inoxidabil cos de fum cos de fum fitinguri de cos de fum

termostat de camera cu fir, fara fir, cu frecventa radio sau controlat prin Wi-Fi

Modul Wi-Fi pentru controlul sobei pe peleti prin internet

Date tehnice (Faceți clic pe imagine):