Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
4.500 Lei (3.782 Lei + TVA)

SOBA PE PELEȚI FALCON COMODO TREND P10 CU AER CALD (10 KW - GRI)

Preţ:
4.500 Lei (3.782 Lei + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
MODUL WI-FI PENTRU SOBE PE PELEȚI FALCON COMODO P10/P12/P18/P25 MODUL WI-FI PENTRU SOBE PE PELEȚI FALCON COMODO P10/P12/P18/P25
820 Lei (689 Lei + TVA)

FALCON COMODO Trend P10 este o soba pe peleti din lemn de inalta eficienta, cu o putere termica nominala de 10 kW, cu ventilator incorporat si injectie de aer cald. Atunci cand este instalat intr-un spatiu incalzit, nu numai ca face incaperea si casa mai confortabila, dar asigura si incalzirea rapida, eficienta si automata datorita injectiei de aer cald.


INFORMAȚIE: 0770-942-081

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081

Stoc: 4 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Soba pe peleti FALCON COMODO Trend P10

Soba pe peleti din lemn cu randament ridicat de 90% cu injectie de aer cald, putere termica nominala de 10 kW.
Soba pe peleti, cunoscuta si sub numele de semineu pe peleti, este echipata cu un ventilator de aer cald incorporat care circula aerul din incapere prin schimbatorul de caldura al aparatului si il incalzeste. Puterea sa termica este furnizata la cateva minute dupa aprindere, prin suprafata gratarului de deasupra focarului, sub forma de aer cald la o temperatura de 60-65°C. Plasat in spatiul incalzit, acesta nu numai ca asigura o incalzire confortabila si rapida, dar face si casa mai confortabila datorita zonei vizibile a flacarii. Pentru proprietati mai mici, birouri, case de vacanta, cu cateva restrictii, acestea pot fi utilizate ca incalzire principala sau ca incalzire suplimentara in paralel cu un sistem de incalzire existent.

TOTUL despre incalzirea cu peleti. Pentru mai multe informatii despre optiunile de ardere si incalzire cu peleti, va rugam sa faceti clic pe imaginea brosurii de mai sus:

Un mare avantaj al instalarii unei sobe pe peleti cu aer cald este ca nu necesita un sistem de incalzire centrala cu radiatoare. Instalarea este rapida, simpla si cu costuri reduse.

Soba pe peleti este livrata cu un rezervor de combustiat, bogat in oxigen, pentru ardere si, datorita fluxului de aer sub presiune, promoveaza in mod activ eliminarea gazelor de ardere. Usa de sticla a camerei de flacara are un geam foarte rezistent la caldura (pana la 700 °C).

Pentru combustie, un ventilator de gaze de ardere cu sistem de aspiratie asigura aerul de ardere primar si secundar. Gratarul arzatorului poate fi ridicat pentru curatare si este proiectat pentru o durata lunga de viata.

IF= intrebari frecvente despre soba pe peleti FALCON COMODO Trend P10

Ventilátor

Sobele pe peleti cu aer cald au un ventilator de aer cald incorporat. La cateva minute dupa aprindere, ventilatorul de aer cald porneste in functie de cererea de caldura si sufla aer la o temperatura de 60-65°C prin grila de deasupra camerei de ardere, facand sa se roteasca aerul din incapere prin schimbatorul de caldura. Functionarea acestuia este controlata de senzorul de temperatura si de termostatul sobei pe peleti.
Soba este furnizata standard cu urmatorii senzori: senzor de temperatura a sobei, senzor de temperatura a camerei si senzor de temperatura la iesirea gazelor de ardere.

230V   

O conexiune de 230 V (230V-50Hz), de exemplu, o priza de perete, este suficienta pentru a face sa functioneze soba pe peleti. Consumul maxim de energie electrica al aparatului este de 420 de wati, care este prezent doar pentru cateva minute in total, atunci cand aparatul este pornit. Atunci cand functioneaza la puterea nominala, puterea combinata a ventilatorului de gaze de ardere si a ventilatorului de aer cald este de maximum 60-120 de W.

Százalék

Soba pe peleti FALCON COMODO Trend P10 (10 kW) are un randament de functionare remarcabil de 90%.   

  Lépcső

Sobele pe peleti isi construiesc puterea maxima in 5 etape de iesire. Fiecare etaj de putere are o cantitate diferita de peleti alimentati si o viteza diferita a ventilatorului de gaze de ardere, a caror functionare coordonata garanteaza o eficienta de functionare ridicata si continua.
In plus fata de modul automat de functionare, in modul manual, etapele individuale de putere pot fi selectate de pe panoul de control sau de la telecomanda.

Lombos      Szív

Semineele sau sobele pe peleti ard peleti, de obicei produsi din rumegus. Acest lucru inseamna ca, in timpul arderii, se elibereaza doar CO2 capturat anterior din atmosfera in timpul cresterii lemnului. Astfel, functionarea lor nu este daunatoare pentru mediu. Datorita combustibilului sau ecologic, utilizarea sa protejeaza mediul de viata si sanatatea dumneavoastra.
Este IMPORTANT ca continutul de umiditate al peletilor sa nu depaseasca 10%, iar continutul de cenusa 1% pentru a asigura o functionare continua.

6mm     8mm

Soba pe peleti este proiectata sa arda peleti de lemn cu diametrul de 6 mm. Ocazional, pe piata sunt disponibile si peleți cu diametrul de 8 mm, care pot fi utilizati, in principiu, in soba pe peleti FALCON, dar este necesara recalibrarea timpilor de alimentare cu peleti si a vitezelor ventilatorului de aer de ardere, din cauza greutatii specifice probabil diferite a peletilor.
Din cauza designului mic al gratarului de ardere al sobelor pe peleti si a faptului ca gratarul de ardere este curatat doar cu aer suflat, va recomandam sa folositi doar peleți de cea mai buna calitate, cu cel mai mic continut de cenusa. Atunci cand cumparati peleti, este posibil sa obtineti peleti din lemn de pin sau amestec de lemn de culoare mai deschisa sau mai inchisa, dar niciunul dintre acestea nu reprezinta un factor de excludere. Acordati atentie doar diametrului peletului si continutului maxim de cenusa de 0,5-0,7%. Acest lucru inseamna ca, dupa arderea a 100 kg de peleti, veti ramane cu 0,5-0,7 kg de cenusa, cu particule de dimensiuni aproape asemanatoare cu cele de faina. Clasificarea actuala a acestor peleti este En Plus A1.
Pe piata se pot cumpara si aaa-numitele peleti agri, la preturi mult mai mici, dar acestia au un continut de cenusa de pana la 5-7 ori mai mare, iar cenusa lor tinde sa se topeasca si sa se zgura, astfel incat arderea intr-o soba pe peleti se va opri aproape sigur dupa cateva ore.

dB

Sobele pe peleti cu aer cald FALCON COMODO Trend P10 sunt silentioase in functionare, cu un nivel de zgomot cuprins intre 39 si 58 dB.

Négyzetméter

Puterea de racire per capacitate depinde de izolatia termica a proprietatii, de suprafata podelei, de inaltimea medie a tavanului, de calitatea izolatiei termice a fatadei si a ferestrelor.
Nu recomandam soba pe peleti FALCON COMODO Trend ca sistem principal de incalzire pentru 10-14 ore pe zi la sarcina maxima, dar daca va ganditi la acest lucru, dupa 4-5 ore de functionare la sarcina maxima, este necesar sa opriti soba pentru cel putin 1 ora, sa o odihniti si sa curatati gratarul.
Daca va ganditi la un sistem principal de incalzire, tinand cont de orientarile de mai sus, puteți planifica conform urmatoarei reguli de baza. 
Pentru proprietatile nou construite sau renovate (cu izolatie termica pe fatada si ferestre si usi moderne), luati in considerare o suprafata maxima de 60-70 m2. Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca, in cazul in care exista mai multe camere, aerul suflat intr-o parte a proprietatii va avea acces limitat la celelalte parti ale locuintei, astfel incat temperatura nu va fi uniforma in intreaga locuinta.
In cazul apartamentelor sau al caselor individuale cu ferestre vechi si fara izolatie exterioară, va puteti gandi la incalzirea a maximum 35-50 m2 de suprafata utila.
Ca incalzire suplimentara, merita sa fie dimensionata dupa principii similare, dar in acest caz sistemul de incalzire este de obicei supus unor sarcini mai mici decat sistemul principal de incalzire.

Wi-Fi

Semineul pe peleti cu aer cald FALCON COMODO Trend poate fi echipat cu un modul WI-FI, contra cost. Cu ajutorul modulului WI-FI, este posibil sa porniti, sa opriti si sa verificati starea de functionare a sobei prin intermediul unei aplicatii mobile.

Sobele pe peleti FALCON COMODO Trend P10 beneficiaza de o garantie completa de 2 ani de la data achizitiei.

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice.După expirarea acestei garanții, se va aplica automat garanția producătorului. Alte garanții afișate pe site se referă la garanția producătorului.

Date tehnice (Faceți clic pe imagine):