Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
190 Lei (160 Lei + TVA)
Cant:buc.

Termostat de cameră digital cu fir COMPUTHERM Q7 pentru încălzire sau răcire

Preţ:
190 Lei (160 Lei + TVA)
Cant:buc.

Termostat de cameră digital cu fir COMPUTHERM Q7 cu afișaj LCD, program reglabil zilnic de temperatură pentru cazane electrice.


telefon   +40/770 942 081

Producător: Quantrax
Stoc: 40 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE

Termostat de cameră digital programabil cu fir COMPUTHERM Q7 cu regim de încălzire și răcire

Termostat digital pentru cameră, cu afișaj LCD mare și program de temperatură reglabil individual pentru fiecare zi a săptămânii.

Este posibil să setați 1 timp de comutare fix și 6 selectabili liber pe zi, pentru fiecare dintre care poate fi selectată la orice temperatură. Există patru opțiuni diferite pentru schimbarea temporară a temperaturii în funcție de program: până la următoarea schimbare a programului, pentru o perioadă de un timp de 1-9 ore, pentru o perioadă de 1-99 zile sau până la următoarea intervenție manuală. În plus, termostatul vă permite să selectați sensibilitatea la comutare, să calibrați termometrul intern, să activați funcția de protecție a pompei, să comutați cu ușurință între modul de răcire și încălzire și să blocați butoanele de control.

Îl recomandăm pentru locurile în care programarea este necesară, precum și pentru măsurarea exactă a temperaturii și setarea temperaturii, precum și pentru precizia de comutare.

Termostatul de cameră cu comutator COMPUTHERM Q7 este potrivit pentru a controla marea majoritate a cazanelor și a aparatelor de aer condiționat de pe piața din Romania. Poate fi conectat cu ușurință la orice cazan electric, pe peleți și pe gaz sau aer condiționat cu un punct de conectare a termostatului cu două fire, indiferent dacă are un circuit de control de 24 V sau 230 V.

Dispozitivul poate fi programat în funcție de nevoile individuale, astfel încât sistemul de încălzire (răcire) să vă încălzească casa sau biroul la temperatura dorită în momentele dorite, contribuind în același timp la reducerea costurilor de energie, asigurând totodată confortul. Cele 6 timpi de comutare liberi pe zi pot fi reglați în pași de 10 minute, iar pentru fiecare oră de comutare se poate seta o temperatură diferită (reglabilă în pași de 0,5 ° C).

Sensibilitatea de comutare a termostatului poate fi setată la ± 0,1 ° C, ± 0,2 ° C (setare implicită din fabrică) sau ± 0,3 ° C. Aceasta trebuie înțeleasă ca diferența de temperatură între valoarea setată și temperatura reală măsurată în timpul comutării. La setarea din fabrică (sensibilitate la comutare la ± 0,2 ° C, modul de încălzire), de ex. dacă valoarea setată pe termostat este de 20 ° C, aparatul pornește sau se oprește la sau sub 19,8 °C. Oprește cazanul la sau peste 20,2 ° C. În modul de răcire, termostatul comută exact în direcția opusă.

Termostatul are, de asemenea, o funcție de protecție a pompei, care pornește cazanul pentru un minut în fiecare zi, de la 12:00, pentru a preveni blocarea pompei dacă nu a avut loc nicio comutare programată timp de mai mult de 24 de ore (de exemplu, în perioada fără încălzire).

ATENȚIE! Dispozitivul trebuie instalat / pus în funcțiune de o persoană competentă!

ATENȚIE! Există riscul de electrocutare sau deteriorarea aparatului.

Termostatul de cameră COMPUTHERM Q7 este EU EMC 2014/30 / UE; Respectă standardele LVD 2014/35 / UE și RoHS 2011/65 / UE.

Instrucțiuni de utilizare:

Computherm Q7 manual

Date tehnice:

Clasa de control al temperaturii: clasa I.

Capacitatea și funcționarea sarcinii: 8A (sarcină inductivă 2A)

Interval de temperatură de măsurare: 3 °C .. 45 °C

Interval de temperatură reglabil: 5 °C .. 40 °C

Interval de temperatură de depozitare: -10 °C .. + 40 °C

Precizia măsurării temperaturii: +/- 0,5 °C

Interval de calibrare a temperaturii: +/- 3 °C (în trepte 0,1 °C)

Sensibilitate de comutare selectabilă: +/- 0,1 °C; +/- 0,2 °C; +/- 0,3 °C

Tensiune electrică comutabilă: 24V AC / DC ... 250V AC, 50Hz

Tensiunea bateriei: 2 x 1,5 V ALKALINE (tip LR6; dimensiune AA)

Consumul de energie: 1,3 mW

Protecție împotriva influențelor mediului: IP30

Dimensiuni: 130 x 80 x 22 mm

Greutate: 120 g

Tip senzor de temperatură: NTC 100 kΩ ± 1% la 25 °C

Garanție: 12 luni

Parameters

Producator Quantrax