Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
325 Lei (273 Lei + TVA)
Cant:buc.

Termostat de cameră digital fara sarma COMPUTHERM Q7 RF pentru încălzire sau răcire

Preţ:
325 Lei (273 Lei + TVA)
Cant:buc.

Termostat de cameră digital fara sarma COMPUTHERM Q7 RF cu afișaj LCD, cu program de temperatură zilnic reglabil pentru cazane electrice. Furnizat cu termostat și receptor ca standard și livrat cu un suport pentru termostat.


telefon   +40/770 942 081

Producător: Quantrax
Stoc: 30 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE

Termostat de cameră digital programabil fara sarma COMPUTHERM Q7 RF cu regim de încălzire și răcire

Termostat digital pentru cameră, cu afișaj LCD mare și program de temperatură reglabil individual pentru fiecare zi a săptămânii. Furnizat cu emițător (termostat) și receptor ca standard și livrat cu un suport pentru emițător.

Se poate crea un program separat de temperatură pentru fiecare zi a săptămânii. Este posibil să setați un timp de comutare fix și 6 selectabili liber pe zi, pentru fiecare dintre care poate fi selectată orice temperatură. Există 4 opțiuni diferite pentru schimbarea temporară a temperaturii în funcție de program: până la următoarea schimbare a programului, pentru o perioadă de 1-9 ore, pentru o perioadă de 1-99 zile sau până la următoarea intervenție manuală.

În plus, termostatul vă permite să selectați sensibilitatea la comutare, să calibrați termometrul intern, să activați funcția de protecție a pompei, să comutați cu ușurință între modurile de răcire și încălzire și să blocați butoanele de control.

Termostatul poate fi transportat liber în raza de acțiune, conexiunea la cazan este asigurată de o conexiune wireless (frecvență radio). Funcționarea netedă este garantată de propriul cod de securitate.

Îl recomandăm pentru locurile în care este necesară programabilitate, precum și pentru măsurarea precisă a temperaturii și setarea temperaturii, portabilitatea și precizia comutării.

Termostatul de cameră cu comutator de tip COMPUTHERM Q7 RF este potrivit pentru a controla marea majoritate a cazanelor și a aparatelor de aer condiționat de pe piața din Romania. Poate fi conectat cu ușurință la orice cazan electric, pe peleți și pe gaz sau aer condiționat cu un punct de conectare a termostatului cu două fire, indiferent dacă are un circuit de control de 24 V sau 230 V.

Dispozitivul poate fi programat în funcție de nevoile individuale, astfel încât sistemul de încălzire (răcire) să vă încălzească casa sau biroul la temperatura dorită în momentele dorite, contribuind în același timp la reducerea costurilor de energie, asigurând totodată confortul. Cele 6 timpi de comutare liberi pe zi pot fi reglați în pași de 10 minute, iar pentru fiecare oră de comutare se poate seta o temperatură diferită (reglabilă în pași de 0,5 ° C).

Dispozitivul este format din două unități. Unul este unitatea de control portabilă (termostat), cealaltă este unitatea de recepție, care controlează centrala. Există o conexiune wireless (frecvență radio) între cele două unități, astfel încât nu este nevoie să construiți un fir între termostat și cazan. Cele două unități sunt reglate din fabrică pentru a funcționa cu aceeași frecvență. Termostatul și receptorul său au propriul lor cod de securitate, care garantează funcționarea în siguranță a dispozitivului. Pentru a crește durata de viață a bateriilor, termostatul nu radiază constant, ci își repetă comanda de comutare curentă la fiecare 8 minute. Acest lucru asigură că încălzirea (sau răcirea) este controlată chiar și după o pană de curent.

Portabilitatea termostatului oferă următoarele avantaje:

-nu este necesară construirea unei conducte, ceea ce este deosebit de benefic pentru modernizarea clădirilor vechi,

-poziționarea optimă a dispozitivului poate fi selectată în timpul utilizării,

-utilizarea sa este avantajoasă și în cazurile în care dorim să plasăm termostatul în camere diferite în diferite ore ale zilei (de exemplu, în camera de zi în timpul zilei, dar în dormitor noaptea).

Gama transmițătorului montat pe termostat în aer liber este de aprox. 50 m. Această distanță poate fi redusă în mod semnificativ în interiorul unei clădiri, mai ales dacă o structură metalică, beton armat sau perete de adob se află în calea undelor radio.

Sensibilitatea de comutare a termostatului poate fi setată la ± 0,1 ° C, ± 0,2 ° C (setare implicită din fabrică) sau ± 0,3 ° C. Aceasta trebuie înțeleasă ca diferența de temperatură între valoarea setată și temperatura reală măsurată în timpul comutării. La setarea din fabrică (sensibilitate la comutare la ± 0,2 ° C, modul de încălzire), de ex. dacă valoarea setată pe termostat este de 20 ° C, aparatul pornește sau se oprește la sau sub 19,8 ° C. Oprește cazanul la sau peste 20,2 ° C. În modul de răcire, termostatul comută exact în direcția opusă.

Termostatul are, de asemenea, o funcție de protecție a pompei, care pornește cazanul pentru un minut în fiecare zi, de la 12:00, pentru a preveni blocarea pompei dacă nu a avut loc nicio comutare programată timp de mai mult de 24 de ore (de exemplu, în perioada fără încălzire).

ATENȚIE! Dispozitivul trebuie instalat / pus în funcțiune de o persoană competentă!

ATENȚIE! Există riscul de electrocutare sau deteriorarea aparatului.

Termostatul de cameră COMPUTHERM Q7 RF respectă standardele RED 2014/53 / UE și RoHS 2011/65 / UE.

Instrucțiuni de utilizare:

Computherm Q7 RF manual

DATE TECHNICE (emițător):

Interval de temperatură de măsurare: 3 ° C .. 45 ° C

Interval de temperatură reglabil: 5 ° C .. 40 ° C

Interval de temperatură de depozitare: -10 ° C .. + 40 ° C

Precizia măsurării temperaturii: +/- 0,5 ° C

Interval de calibrare a temperaturii: +/- 3 ° C (în trepte 0,1 ° C)

Sensibilitate de comutare selectabilă: +/- 0,1 ° C; +/- 0,2 ° C; +/- 0,3 ° C

Tensiunea bateriei: 2 x 1,5 V ALKALINE (tip LR6; dimensiune AA)

Consumul de energie: 1,3 mW

Protecție împotriva influențelor mediului: IP30

Frecvența de funcționare: 868,35 MHz

Dimensiuni: 130 x 80 x 22 mm

Greutate: 112 g

Tip senzor de temperatură: NTC 100 kΩ ± 1% la 25 ° C

Alimentare: 230 V AC, 50 Hz

Consum de energie standby: 0,01 W

Capacitatea și funcționarea sarcinii: 8A (sarcină inductivă 2A)

Tensiune electrică comutabilă: 24V AC / DC ... 250V AC, 50Hz

Protecție împotriva influențelor mediului: IP30

Interval: aprox. 50 m pe teren deschis

Greutate: 150 g

Greutatea totală a dispozitivului este de aprox. 305 g (termostat + receptor + suport)

Garanție: 12 luni

Parameters

Producator Quantrax