Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
446 Lei (375 Lei + TVA)

Termostat de cameră digital programabil COMPUTHERM E300 Wi-Fi pentru încălzire centrală și răcire (cu capac de sticlă)

Preţ:
446 Lei (375 Lei + TVA)

Termostat de cameră digital programabil COMPUTHERM E300 Wi-Fi cu afișaj central pentru încălzire și răcire centrală, program de temperatura reglabil zilnic și senzor de temperatură in pardoseala, si pentru cazane electrice.

telefon   +40/770 942 081

Producător: Quantrax
Stoc: 10 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Termostat de cameră digital programabil COMPUTHERM E300 Wi-Fi cu regim de încălzire și răcire

Un termostat de cameră digital cu un ecran LCD mare, care poate fi controlat prin smartphone și prin tablet prin Internet, are un program de temperatură reglabil individual pentru fiecare zi a săptămânii. Termostatul este disponibil în culoare negru cu capac de sticlă.

Poate fi conectat cu ușurință la orice cazan electric și cu peleți sau cu gaz, cu un punct de conectare a termostatului cu două fire, precum și la orice aparat de aer condiționat și alt aparat electric, indiferent dacă au un circuit de control 24 V sau 230 V. Dispozitivul poate fi controlat cu ușurință prin intermediul internetului și al interfeței cu butonul tactil, iar starea de funcționare a acestuia poate fi monitorizată constant. De asemenea, dispozitivul oferă control automat al temperaturii și al timpului. Mai multe termostate, chiar și cele instalate în locații diferite, pot fi înregistrate și controlate în aceeași casetă de utilizator. Termostatul are două relee fără potențial care se comută în același timp, astfel încât pot fi controlate până la două produse complet independente.

Termostatul Wi-Fi COMPUTHERM E300 poate fi utilizat:

- pentru controlul cazanelor electrice, cu peleți și cu gaz

- pentru control de la distanță a unui sistem de încălzire / răcire existent

- pentru controlul încălzitoarelor de apă electrice

- pentru a controla sistemele solare

- pentru a controla anumite grupuri de alte aparate electrice

Cu ajutorul acestui produs, încălzirea / răcirea apartamentului, casei sau casei dvs. de vacanță poate fi controlată oricând și de oriunde. Produsul este ideal în special dacă nu îți folosești casa sau casa conform unei agende prestabilite, părăsește-ți casa pentru o perioadă nedeterminată în timpul sezonului de încălzire sau dacă vrei să-ți folosești casa de vacanță în timpul sezonului de încălzire.

Termostatul este adecvat în special pentru controlul sistemelor de încălzire în pardoseală datorită senzorului de temperatură standard conectabil.

Cele două relee încorporate în dispozitiv, care funcționează în paralel, oferă o modalitate ușoară de ex. pe lângă pornirea cazanului, termostatul activează și pornește o pompă sau o supapă de zonă. Astfel, prin utilizarea mai multor termostate COMPUTHERM E300 Wi-Fi, este ușor să împărțiți un sistem de încălzire în zone fără un controler separat de zonă.

Dispozitivul poate fi programat pentru o perioadă de o săptămână. Termostatul funcționează automat în modul programat, repetând ciclurile  furnizate la fiecare 7 zile.

Există 3 opțiuni pentru programarea termostatului:

Mod 5 + 2: 6 schimburi pe zi pentru 5 zile lucrătoare și 2 schimburi pe zi pentru 2 weekenduri

Mod 6 + 1: 6 comutatoare pe zi de luni până sâmbătă și 2 comutatoare pe zi duminică

Mod 7 + 0: setați 6 comutatoare pe zi pentru fiecare zi a săptămânii

Temperatura setată pentru fiecare comutare rămâne în vigoare până la următoarea comutare. Timpurile de comutare pot fi introduse la cel mai apropiat minut. Poate fi selectată o temperatură diferită pentru fiecare timp de comutare în intervalul de temperatură specificat în setări (intervalul reglabil este de minim 5 ° C și maxim de 99 ° C) în trepte de 0,5 ° C.

În plus, termostatul vă permite să selectați sensibilitatea la comutare, să calibrați termometrul intern, să activați funcția de protecție a pompei și de protecție împotriva înghețului, să comutați cu ușurință între modurile de răcire și încălzire și să blocați butoanele de control.

Pe lângă modul automat, este posibil, de asemenea, să selectați modul manual. În modul manual, termostatul menține o temperatură prestabilită până la următoarea intervenție manuală. Dacă temperatura camerei este mai mică decât temperatura setată pe termostat, ieșirea termostatului se va activa. Dacă temperatura camerei este mai mare decât temperatura setată pe termostat, ieșirea termostatului se va opri. Temperatura care trebuie menținută de termostat poate fi setată în pași de 0,5 ° C în intervalul de temperatură specificat în setări (minimul intervalului reglabil este de 5 ° C și maxim de 99 ° C).

Recomandăm dispozitivul pentru locurile în care, pe lângă telecomanda bazată pe Wi-Fi, este necesară programarea, măsurarea exactă a temperaturii și setarea temperaturii, precum și precizia comutării sunt importante.

Funcție de decongelare

Când funcția de decongelare a termostatului este activată, termostatul își pornește ieșirea, indiferent de alte setări, dacă temperatura măsurată de termostat scade sub 5 ° C. Când temperatura atinge 7 ° C, ieșirea revine la funcționarea normală (în funcție de temperatura setată).

Ghid de operare și instalare descărcabile. Vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a descărca (HUN - În partea de jos a paginii):

Computherm E300

Specificații:

Clasa de control al temperaturii: clasa I.

Contribuție la eficiența sezonieră a încălzirii spațiului: 1%

Interval de măsurare a temperaturii (senzor de temperatură pe podea și interior): 0 ° C până la 50 ° C (în trepte 0,5 ° С)

Precizia măsurării temperaturii (senzor de temperatură pe podea și interior): +/- 1 ° C

Tip de senzor de temperatură (senzor de temperatură pe podea și interior): NTC 3950 10 kΩ la 25 ° C

Interval de temperatură reglabil: 5 ° C până la 99 ° C (în trepte 0,5 ° С)

Sensibilitate la comutare: ± 0,5 ° C

Interval de calibrare a temperaturii: ± 5 ° C (în trepte 0,5 ° C)

Tensiune de alimentare a termostatului: 200-240 V AC; 50/60 Hz

Capacitate de sarcină de ieșire (K1 și K2): max. 230 V AC; 3 А (1 A sarcină inductivă)

Frecvența de operare: Wi-Fi (b / g / n) 2,4 GHz

Temperatura de păstrare: -5 ° C ... +55 ° C

Umiditatea de funcționare: 5% - 95% fără condensare

Protecție împotriva influențelor mediului: IP20

Consum de energie standby: 0,5 W

Dimensiuni: 86 x 86 x (17 + 33) mm

Greutate: 175 g termostat + 60 g senzor de temperatură pe podea

Garanție: 12 luni de la livrare

Parameters

Producator Quantrax