Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
485 Lei (408 Lei + TVA)
Cant:buc.

Termostat digital Falcon WiFi Touch Control cu senzor de temperatură pe podea

Preţ:
485 Lei (408 Lei + TVA)
Cant:buc.

Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control este un termostat programabil recent, elegant și curat, specific pentru controlul sistemelor electrice de încălzire în pardoseală. Livrat standard cu senzor de  temperatura camerei și senzor de temperatură pe podea. Poate fi utilizat singur sau printr-o conexiune Wi-Fi.

De asemenea, poate fi operat de pe telefoane care rulează sisteme de operare iOS / Android.

telefon   +40/770 942 081


 
Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 160 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIEREA SI PARAMETRIITermostat digital Falcon WiFi Touch Control, cu senzor de temperatura pe podea – pentru incalzirea electrica in pardoseala:

Termostat programabil nou, elegant și curat, programat special conceput pentru controlul sistemelor electrice de încălzire în pardoseală. Livrat standard cu senzor de temperatura camerei și senzor de temperatură pe podea.

Tot ce trebuie să faceți este să descarcati aplicația  pe telefon sau pe tablet și puteți controla de la distanță încălzirea casei dvs. sau puteți schimba setările. Aplicația poate fi de asemenea operată de la telefoane care rulează sisteme de operare iOS și Android, iar funcționarea mai multor termostate poate fi gestionată dintr-o aplicație.

În plus față de conexiunea Wi-Fi, termostatul poate fi utilizat și ca termostat de perete autonom și complet programabil, susținut de un ecran  tactil și de o interfață simplă  de utilizare.

Termostatul  are o funcție de „fereastră deschisă”, care suspendă funcția de încălzire în caz de scădere bruscă și semnificativă a temperaturii, reducând astfel factura de energie.

Termostatul este dotat standard cu un senzor de temperatură al aerului încorporat, precum și un senzor de temperatură conectabil la podea. În funcție de aplicație, în timpul instalării, poate fi selectat unul sau alt mod de control bazat pe valoarea temperaturii. De asemenea, este disponibil un mod suplimentar de control combinat, caz în care termostatul funcționează pe baza temperaturii camerei măsurate, dar în paralel este posibil să se maximizeze temperatura încălzirii prin pardoseală, de ex. pentru pardoseli laminate sau pe bază de lemn.

Faceti click aici pentru a  descarca manualul de utilizare:

Termostat Wi-Fi FALCON

ÎF = întrebări frecvente - Termostat digital Falcon WiFi Touch Control 

Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control poate schimba până la 3600 wați de putere. Cu toate acestea, un termostat poate fi utilizat pentru a controla nu numai unul, ci și mai multe cabluri de încălzire independente și mai mici sau covorașe de încălzire. În acest caz, cablurile de alimentare ale covorului de încălzire / cablului de încălzire trebuie conectate la un dispozitiv comun și este posibil să conectați linia de alimentare comună la termostat. Dacă este necesar să se depășească limita superioară de 3600 W, prin instalarea unui dispozitiv de comutare extern, controlat (releu, comutator cu solenoid), puterea comutată de termostatul încăperii poate fi înmulțită.


Termostatul modern de cameră digitală este capabil să controleze funcționarea încălzirii electrice a pardoselii pe baza valorii măsurate a pardoselii și a temperaturii camerei. Când este utilizat ca sistem principal de încălzire, acesta este de obicei funcționat în funcție de temperatura aerului din încăpere, în timp ce ca încălzitor auxiliar, termostatul este comutat pe baza temperaturii măsurate pe podea. În plus, pentru suprafețele din pardoseală din lemn sau laminat, este disponibil un mod de control combinat pentru a maximiza temperatura încălzirii în pardoseală.Termostatul digital Falcon WiFi Touch Control, poate fi operat de la distanță de pe orice dispozitiv inteligent după descărcarea unei aplicații de telefon inteligent (aplicație iOS / Android) dacă este disponibil un semnal Wi-Fi. Când este activată o conexiune Wi-Fi, funcționarea mai multor termostate poate fi controlată de la un dispozitiv inteligent.Termostatul de cameră este furnizat cu un senzor de temperatură pe podea, care este instalat între două bucle de cablu de încălzire, la înălțimea de instalare a covorului si a cablului electric de încălzire.

Este important ca senzorul de temperatură să fie întotdeauna introdus în tubul de ghidare a cablului care funcționează separat de cablul de alimentare în timpul instalării.Controlul termostatului permite funcționarea programabilă. 4 încălzitoare programabile pe zi, în zilele de săptămână și în week-end, timp de 1 zi, 30 de zile sau 365 de zile. În cazul funcționării programate, este posibil să rescrieți programul manual oricând. În cazul unei căderi bruște de temperatură, acesta este activat automat cu „Fereastra deschisă” și poate fi selectat cu funcția de protecție împotriva înghețului.Funcționarea electromecanică a termostatului camerei este acoperită de o garanție completă de 2 ani de la data achiziției.


 

Date tehnice

• Tensiune: 230 V / 50 Hz

• Curent maxim: 16 amperi / 230 V

• Putere maximă: 3680 W (16 A)

• Intervalul de temperatură din cameră: -5 până la 50 ° C

• Intervalul de temperatură pe podea: -5 până la 50 ° C

• Limitele temperaturii podelei: 20 - 50 ° C

• Precizia: 0,1 ° C

• Protecție la atingere: IP 21

• Garanție: garanție de 2 ani a producătorului pentru termostat și senzor de temperatură la sol

Conținutul pachetului de termostat

• 1 termostat de cameră digital

• 1 cablu senzor de temperatură la sol

• Instrucțiuni de instalare și operare în limba romana

Producător : Olanda