Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.550 Lei (1.303 Lei + TVA)
Cant:buc.

Termostat exterior MAGNUM ETO2-4550 (3x16A / 230V) - umiditate și temperatură

Preţ:
1.550 Lei (1.303 Lei + TVA)
Cant:buc.

Termostat exterior MAGNUM ETO2-4550 DIN (3x16 amperi / 230 volți) într-un interval de temperatură controlată de la 0 ° C la 10 ° C pentru îndepărtarea zăpezii și a gheții de pe suprafețe sau jgheaburi. Funcționarea sa necesită un senzor de temperatură și umiditate, dar este posibil să măsurați în 2 puncte și să operați separat două circuite de încălzire.

telefon   +40/770 942 081

Producător: C&F Technics
Stoc: 3 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Termostat exterior MAGNUM ETO2-4550 DIN (3x16 Amperi / 230 Volți)
Termostat exterior pentru controlul automat al funcționării unui cablu electric autoreglabil sau a unui cablu electric de încălzire cu putere constantă, furnizat cu afișaj digital. Domeniul său tipic de aplicare este îndepărtarea zăpezii și a gheții de pe rampele exterioare, drumuri, trotuare acoperite cu beton, asfalt sau pietre de pavaj, sau asigurarea degivrării și deszăpezirii jgheaburilor pe baza unor principii de control similare.
În timpul funcționării, porniți cablurile electrice de încălzire numai atunci când detectează prezența precipitațiilor (zăpadă și gheață) pe lângă valorile de temperatură setate. Chiar și în prezența umezelii, porniți puterea de încălzire numai dacă valoarea măsurată a temperaturii este, de asemenea, în intervalul de control setat. Când gheața și căldura s-au topit de pe suprafețele încălzite, termostatul oprește puterea de încălzire.


Opțional se poate adăuga un senzor de umiditate și temperatură (ETOG-56). Datorită designului său, este posibil să se măsoare temperatura și umiditatea în 2 puncte și să se acționeze separat două circuite de încălzire. La cerere, chiar și pentru funcționarea unui jgheab și a unei suprafețe de rulare independente pentru zăpadă și degivrare cu un singur control.

Caracteristici tehnice

-Pentru topirea automată a zăpezii și a gheții a jgheaburilor exterioare sau a acoperișurilor plate

-Pentru încălzire automată, zăpadă și degivrarea suprafețelor exterioare

-Domeniu de temperatură reglementat: 0 ° C până la + 10 ° C

-Sensibilitate la umiditate reglabilă

-Control în 2 zone, care poate fi controlat individual pe zonă

-Pornire și oprire electronică până la 11000 wați (11 kW)

-Ușor de programat cu afișaj digitalParameters

Producator C&F Production