Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
800 Lei (672 Lei + TVA)
Cant:db

CONVECTOR ELECTRIC ADAX VP 1215 KET – 1500 W - ALB

Preţ:
800 Lei (672 Lei + TVA)
Cant:db

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Caloriferul electric ADAX  VP 1215 KET incalzeste aerul din incapere pe baza de convectie. Caloriferul lucreaza cel mai eficient daca este montat sub geam, la o distanta de cca. 5-10 cm fata de podea. In acest caz, se formeaza o „perdea de caldura” intre geamul rece si aerul incalzit din camera, ceea ce asigura o temperatura uniforma in incapere, la temperatura setata in prealabil la termostat.  Convectorul functioneaza  silentios deoarece este prevazut cu un termostat electronic, nu are elemente in miscare, si lucreaza cu un randament aproape 100%!

 +40/770-942-081

Stoc: 6 db pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Convectorul ADAX VP 1215 KET nu lucreaza cu filament clasic, ci cu un element de incalzire special, care se incalzeste la o temperatura mult mai joasa (cca 120 °C), decat un filament obisnuit si din aceasta cauza foloseste mai putin curent. Acest filament nu emite radiatii daunatoare corpului uman, iar suprafata convectorului nu se incalzeste la mai mult  de   60 °C !   

Temperatura de reglare 5-35°C. Este prevazut cu protectie impotriva supraincalziriiprintr-un termostat mecanic.     

Caloriferul electric  ADAX VP 1215 KET  consuma  1500 W/ora, (1.5 kW/h ), iar  la un consum mediu de 8 ore pe zi,  consumul  zilnic va fi de  1,5 *8 = 12 kWh pe zi.                        

Multumita preciziei termostatului electronic, dupa atingerea temperaturii dorite,  consumul orar kWh, va fi in general, corespunzator unei treimi din capacitatea de incalzire – putere-. (In medie pe toata perioada de incalzire  convectorul va functiona numai  8 ore/zi , daca se alege o  putere corespunzatoare dimensiunii incaperii).    Desigur asta nu inseamna ca panoul electric nu va folosi maximul de energie  conform capacitatii sale, ci ca termostatul electronic,  care masoara temperatura incaperii, va porni iar convectorul doar daca temperatura din camera scade sub temperatura  setata.                                      

Clasa de protectie a caloriferului electric  este IP24 (rezistența la stropire, la umiditate), astfel  incat acesta poate fi instalat atat in spații obișnuite casnice,  birouri, case de vacante, cabinete medicale, cat si  in spații umede precum  bucatarii, bai,  spalatorii, magazii, etc.

La montarea pe perete (cu consola din dotare) trebuie sa fim atenti, ca butonul de reglare a temperaturii totdeauna sa fie in partea dreapta a panoului. Pentru instalare nu este nevoie de specialist!

Latimea convectorului  impreuna cu consola de fixare este max. 10 cm.  Convectorul se poate fixa si pe un suport mobil  (accesoriu,  cu pret separat).

Poate fi acționat de la tensiunea de rețea convenționala  de 230 V,  si 50 Hz.

Funcționarea economica a caloriferului electric este garantata la o inațime maxima a incaperii de 3 m. 

In cazul in care, instalatia electrica permite legarea directa a cablului in doza, se poate scurta, taia cablul, fara  a-si  pierde garantia! 

Convectorul  electric ADAX are garantia 5 ani.

DATE TEHNICE: