Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Sunteţi aici: > Pagina principală >

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Termeni si Conditii
 

Inainte de a utiliza sau obtine orice produs, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

1. Informatii despre magazin online

Site-ul www.incalzirerom.ro este administrat de catre Falcon Tech Incalzire SRL cu sediul in localitatea Miercurea Ciuc, str. Jigodin nr. 99, cu punct de lucru Miercurea Ciuc, str. Harghita, nr 92, judetul Harghita, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J19/252/2022, Cod de Identificare Fiscala 41799356, Tel. 0770942081, email. info@incalzirerom.ro

2. Acceptare TCGV

Administratorul va oferi acces și  va permite sa utilizarti magazinul online daca acceptați acesti termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricărui produs, continut, date, produs, informatie sau serviciu prin intermediul magazinului nostru online, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a adauga sau de a modifica orice informatie continută in magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

- Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online Incalzirerom, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

4. Legalitatea, valabilitatea unui contract la distanta.

- Prin plasarea unei comenzi pe magazinul online Incalzirerom, clientul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon, prin care administratorul isi va desfasura activitatea.
- Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
TCGV al magazinului online Incalzirerom constituie baza contractului incheiat in acest mod.
- Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
-Cumparatorul devine proprietarul bunurilor dupa confirmarea platii, dupa plata si semnarea documentelor de livrare in cazul platii prin mandat postal sau prin card, sau dupa semnarea documentelor de livrare in cazul livrarii prin curierat sau ramburs.

5. Preturi, modalitati de plata, facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
-Pretul produselor din magazinul online Incalzirerom, poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
-Pe baza informatiilor detinute de Incalzirerom si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

6. Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informate corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

7. Garantii

Falcon Tech Incalzire SRL. garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si insotite de factura fiscala, chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat) si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie).

Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu:

Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în conditiile respectarii manipularii, transportului si depozitarii conform Fiselor Tehnice si a Fiselor de Securitate emise de furnizor si aflate în original la sediul societatii si pe site-ul www.incalzirerom.ro în dreptul produselor în cauza.
Produselor comercializate  este garantata calitatea pe perioada inscrisa pe ambalaj, in conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si transport.
Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email info@incalzirerom.ro . 

8. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Politica de confidentialitate:

Falcon Tech Incalzire S.R.L. (proprietarul site-ului www.incalzirerom.ro) va asigura ca va administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care nu le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana.

Datele dumneavoastra personale ne ajuta sa stim care va sunt asteptarile si nevoile privind produsele si serviciile noastre, sa ne imbunanatim activitatea si sa va tinem la curent cu noutatile din domeniu.

 

Datele personale prelucrate:

- Nume, prenume;

- Adresa de domiciliu / adresa de livrare;

- Număr de telefon, adresa de email;

- Detalii privind tranzacțiile efectuate (istoric produse achiziționate, prețuri, adrese de livrare);

- Detalii legate de traficul pe site și zona din care accesați site-ul nostru.

*Daca nu sunteţi logat și nu plasaţi comenzi, nu colectam datele de mai sus. Scopurile prelucrarii datelor:

- intocmirea ofertei / onorarea comenzii / emiterea documentelor fiscale;

- atentionari privind expirarea termenului de garantie a produsului / expirarea termenului de valabilitate a serviciului achizitionat;

- urmarirea si monitorizarea vanzarilor;

- reclama, marketing si publicitate;

- desfasurarea serviciului de relatii cu clientii,

- servicii de comunicaţii electronice.

Destinatarul datelor personale: Falcon Tech Incalzire S.R.L  in baza obligatiilor ce ii revin pentru executarea comenzii dvs. sau pentru indeplinirea celorlalte scopuri declarate mai sus, cu respectarea procedurilor specifice prelucrarii datelor cu caracter personal.

*Nu oferim nicio informatie personala catre terti, decat in masura in care transmiterea acestor informatii decurge din executarea comenzii si se adreseaza doar institutiilor competente legal sau atunci cand acest lucru este solicitat de catre parchet, politie, instante judecatoresti sau alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Drepturile personale garantate:

  • dreptul la acces;
  • dreptul la rectificarea datelor;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate pe o prelucrare automata;
  • dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale;
  • dreptul la retragerea consimtamantului*;
  • dreptul la stergerea datelor;
  • dreptul de a depune plangere si de a se adresa gratuit justitiei si ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).

*Consimtamantul nu poate fi retras cu privire la prelucrarea datelor necesare in derularea unui contract, in apararea drepturilor vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice sau in alte cazuri prevazute de lege.

 

Este necesar sa furnizati datele dumneavoastra in formularul de Creare Cont si/sau de Finalizare Comanda. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea inregistrarii unui cont sau de a efectua o comanda.

Puteti oricand sa va modificati consimtamantul si sa va exercitati oricare dintre drepturile privind protectia datelor cu caracter personal, in baza unei simple cereri adresate catre Falcon Tech Incalzire S.R.L. la adresa info@incalzirerom.ro.

 

Am luat toate masurile ca datele dumneavoastra (nume, telefon, email, adresa, IP) sa fie stocate cat mai in siguranta posibil, in conformitate cu standardele industriei si cu legislatia romana si europeana in vigoare.

 

 

 

Prin furnizarea datelor dumneavoastra în formularele din website si o data cu bifarea acceptului pentru Termeni si Conditii, va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre www.incalzirerom.ro in vederea efectuarii platii online, a intocmirii documentelor fiscale si a livrarii comenzilor; datele dumneavoastra de identificare (nume, adresa, telefon) vor fi transmise, dupa caz, doar procesatorului de plati electronice si a companiei de transport.

 

Prin citirea Termenilor si Conditiilor ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege.

Falcon Tech Incalzirel S.R.L. nu răspunde de conţinutul, calitatea sau profilul (legături comerciale sau publicitare) site-urilor legate de acest site. Proprietarii acestor site-uri sunt pe deplin responsabili pentru conținutul lor.

 


Politica de retur

În conformitate cu OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din contract in termen de 14 zile, fara
 a da niciun motiv si fara penalitati. Perioada de retragere expira la 14 zile de la data la care dumneavoastra sau o terta parte, alta decat transportatorul si indicata de dumneavoastra, a intrat in posesia fizica a bunurilor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, cu o declarație clara, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta,  sau e-mail.

Datele noastre sunt: Falcon Tech Incalzire  SRL, Str Harghita, nr. 92, Miercurea Ciuc, E-mail: info@incalzirerom.ro,
Telefon: 0770942081.
 În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat, folosirea lui nu este  obligatorie.
Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Costurile suplimentare sunt orice costuri (transport, livrare, pierderea de valoare a produselor din cauza manipulării necesare pentru a determina calitatea și funcționarea produselor, taxe poștale sau alte taxe) pe care consumatorul trebuie să le suporte atunci când își exercită dreptul de retragere.

Costurile de curierat nu sunt rambursabile. Livrarea standard este considerata livrare gratuita oferita de INCALZIREROM pentru comenzi mai mari. Vom procesa aceasta rambursare in acelasi mod ca si metoda de plata utilizata pentru tranzactia initială, cu exceptia cazului in care ati fost de acord in mod expres cu o alta metoda de rambursare; in orice caz, nu va vom percepe o taxa pentru o astfel de rambursare. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. 

In cazul in care ati primit bunuri in legatura cu contractul, trebuie sa trimiteti bunurile sau sa ni-i livrati direct la oricare dintre locatiile enumerate pe pagina de contact www.incalzirerom.ro, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in termen de maximum 14 zile de la data notificarii de retragere. Termenul va fi considerat ca fiind respectat daca produsele sunt returnate inainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat la maximum 10lei/kg.  
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
La solicitarea si cu acordul consumatorului, Falcon Tech Incalzire SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere va permite sa inspectati produsul, asa cum ati facut-o intr-un magazin, nu sa il puteti utiliza gratuit timp de 14 zile.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au facut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
·      au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client)
·      prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
·      au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si o eticheta interna.
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare
Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.
 
Falcon Tech Incalzire SRL suporta costurile de returnare a bunurilor, in cazul in care este din vina sa (bunurile primite nu corespund comenzii, sunt diferite de cele solicitate in comanda).
 
Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email info@incalzirerom.ro  .

 Acces restricționat si (dez)abonare 

Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator si plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres Termenii si conditiile site-ului, modul de desfasurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site.

Exista zone in site care necesita inregistrare Logare, (cont nou) sau  Newsletter.

In cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. In funcție de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicatie formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc.

Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat. In cazul aplicarii pentru un credit in rate acordat de partenerii nostri, completarea CNP-ului este conditie obligatorie impusa de institutia care acorda finantare. Deasemenea, dupa momentul introducerii datelor personale in formularul de pe site, potentialul client poate fi contactat de unul dintre parteneri in vederea verificarii conditiilor pentru acordarea creditului, pentru formularea unei oferte /solutii de finantare.

Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor inscrise in formularul online de creditare.

Utilizăm datele cu caracter personal în scopul îndeplinirii contractelor și al procesării comenzilor dumneavoastră. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor Falcon Tech Incalzire SRL

Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si a exprimat acordul,  Falcon Tech Incalzire SRL poate contacta clientul, telefonic sau pe email daca acesta, in timpul accesarii site-ului furnizeaza datele de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vanzatorului.

In cazul in care ati introdus datele Dumneavoastra de contact, insa nu ati validat contul de utilizator, puteti fi contactat de un reprezentant   Falcon Tech Incalzire SRL pentru a finaliza aceasta procedura prin stergerea datelor in cazul in care nu mai doriti sa deveniti user sau prin acordarea asistentei si validarea contului. Aceasta actiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curatare si actualizare a bazei de date.

In cazul in care ati adaugat produse in Cos, dar nu ati finalizat comanda, puteti fi contactat prin email sau telefonic de un reprezentant  Incalzirerom, in care veti fi anuntat de faptul ca ati uitat produsele in cos. Aceasta actiune unica este justificata de interesul societatii de a clarifica situatia prin incheierea contractului de vanzare sau anularea lui. Dupa aceasta actiune, clientul va fi contactat daca si-a exprimat consimtamantul pentru primirea altor oferte/comunicari comerciale.

Intr-un termen rezonabil dupa achizitionarea unui bun sau serviciu (de regula dupa 14 zile in care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate in momentul lansarii comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Astfel, clientul se implica activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumparatori de pe site. Opiniile Dvs. sunt atent analizate de angajatii  Falcon Tech Incalzire SRL care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

 

 

Model de formular de retragere (Faceți clic pe imagine pentru a descărca):


 

9. Program de lucru, livrari, termene

-O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni-Vineri in intervalul orar 8-17, exceptand sarbatorile legale.
- Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin  Incalzirerom prin transport proriu sau prin curiei.
- Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmarii livrarii.
- Livrarile fizice se efectueaza "door to door", prin curierat rapid, in afara zonei de distributie prin  Incalzirerom - serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.
-Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul de pierdere a bunurilor este transferat cumparatorului in momentul în care bunurile sunt efectiv livrate.


10. Obligatiile cumparatorului

- la cererea informatii reale, corecte si actuale despre entitati juridice, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
- sunt de acord sa rezolve orice problema in termen de 30 de zile de la transfer, trimitand un e-mail administratorului;
- sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

11. Obligatiile vanzatorului

-sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
- sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
- sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
- sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori sunt de acord cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta  din TERMENI SI CONDITII.


12. GDPR Politica de confidentialitate si Politica Cookies

 

Conform Regulamentului UE 2016/679 - Regulamentul General Privind Protectia Datelor GDPR (anterior conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice) Falcon Tech Incalzire SRL, cu sediul în Miercurea Ciuc, Str. Harghita nr. 92,jud. Harghita, România, E-mail: info@incalzirerom.ro, Telefon: 0770942081, înregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J19/252/2022.

Ce categorii de date sunt prelucrate?

Colectăm in general datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informaie pe care ne-o oferiti.

Datele ce vor fi salvate in baza de date FALCON TECH INCALZIRE SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare numai daca acestea sunt oferite de bunavoie. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online catre magazinul virtual Incalzirerom.

Scopul prelucrarii 

Scopul colectarii datelor este: prestarea serviciilor in beneficiul dvs. (incheierea contractelor, facturarea produselor achizitionate, onorarea comenzilor, solutionarea oricaror probleme privind produsele achizitionate) reclama, marketing, publicitate ( pentru a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza.

În acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte pentru care ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale) comunicatii electronice.

Alegerea  pentru abonarea la newsletter si participarea voluntara la diverse concursuri/promotii/loterii publicitare implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre compania FALCON TECH INCALZIRE SRL.

Site-ul www.incalzirerom.ro foloseste Google Remarketing si Google AdWords, colectand astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea magazinului online Incalzirerom, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie în memoria PC-ului.

Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari/ actiuni între doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta daca este cazul.

Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate si anunturi publicitare relevante utilizatorului si nu vor fi vândute, instrainate sau inchiriate o parte terte parti. Astfel de anunturi pot fi afisate în website-urile retelei Google Display si Google Search. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon.

In cazul nu sunteti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google sau de catre partenerii nostri de publicitate va rugam sa ne scrieti un email la adresa info@incalzirerom.ro si veti primi indicatiile necesare pentru dezactivare. A se vedea de asemenea sectiunea urmatoare privind  Politica cookies.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecinta. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor cu exceptia partenerilor agreati/furnizorilor de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator sub sanctiunea obligarii la plata de daune interese.

 Daca nu doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de FALCON TECH INCALZIRE SRL va rugam sa ne informati printr-un email la adresa, info@incalzirerom.ro.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal ?

Dupa regula generala, vom salva datele dvs. cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau cat este cerut prin legile aplicabile.  Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

 


Drepturile dvs.

Conform GDPR si Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie gratuita asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la oricare punct de lucru al FALCON TECH INCALZIRE SRL (a se vedea Contact ) sau online prin email la adresa info@incalzirerom.ro. Aveti, de asemenea, dreptul de a lua masuri legale.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau doriti sa le modificati, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

FOLOSIREA TRACKING-ULUI DE CONVERSIE ALE ADWORD GOOGLE

Programul de publicitate online, numit „Google AdWords”, este utilizat de controlorul de date si utilizeaza serviciul de urmarire a conversiilor Google. Urmarirea conversiilor Google este un serviciu de analiza furnizat de Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; „Google”).

Cand un utilizator acceseaza un site web prin intermediul unui anunt Google, un computer pentru a urmari conversia este plasat pe computerul sau. Aceste cookie-uri au o valabilitate limitata si nu contin date personale, astfel incat utilizatorul nu poate fi identificat de catre acestea.

Cand utilizatorul rasfoieste anumite pagini ale site-ului si cookie-ul nu a expirat inca, atat Google, cat si controlorul de date pot vedea ca utilizatorul a facut clic pe reclama.

Fiecare client Google AdWords primeste un cookie diferit, astfel incat acestea nu pot fi urmarite pe site-urile web ale clientilor AdWords.

Informatiile obtinute prin cookie-urile de urmarire a conversiilor sunt utilizate pentru a genera statistici de conversie pentru clientii de urmarire a conversiilor AdWords. Acesta este modul în care clientii afla numarul de utilizatori care au dat clic pe anuntul dvs. si au fost redirectionati catre o pagina cu o eticheta de urmarire a conversiilor. Cu toate acestea, nu au acces la informatii care ar putea identifica niciun utilizator.

Daca nu doriti sa participati la urmarirea conversiilor, il puteti dezactiva  posibilitatea de a seta cookie-uri in browser. Atunci nu veti fi inclus in statisticile dvs. de urmarire a conversiilor.

Mai multe informatii si declaratia de confidentialitate Google pot fi gasite pe www.google.de/policies/privacy/

_______________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. 

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului în care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Politica Cookies

CE SUNT COOKIES?

Cookies sunt fisiere de mici dimensiuni pe care browser-ul le descarca cand accesezi website url www.incalzirerom.ro. Calculatorul recunoaste si accepta automat aceste fisiere prin browser-ul pe care il folosesti.

Aceste fisiere pot fi asemanate unor „semne de carte” care indica unde ai ramas ultima data cand ai vizitat website url. Pot fi vazute si ca identificatoare care anunta website-url de fiecare data cand revii pe www.incalzirerom.ro

Cookies nu sunt periculoase. Calculatorul le stocheaza in memorie, dar ele nu pot accesa sau citi informatii salvate in calculator. Poti extinde sau limita parametrii de utilizare a fisierelor cookies din browser-ul pe care il folosesti ca sa navighezi pe Internet.

PENTRU CE SUNT UTILIZATE?

Cookies imbunataesc viteza de incarcare si experienta de navigare. De exemplu, ele retin preferintele tale cand navighezi un website, precum limba în care doresti sa fie afiat continutul.

Aceste fisiere sunt utilizate si pentru a pregati statistici anonime care ajuta sa întelegem cum interactioneaza vizitatorii, in general, cu paginile pin tab. Pentru analize, website-ul utilizeaza serviciul Google Analytics, care foloseste cookies. In acest caz, fisierele salveaza informatii despre utilizarea website-ului, numarul de pagini afisate, sursele din care vin vizitatorii si numarul de vizite. Obiectivul este sa imbunatatim website-ul, astfel incat sa ofere servicii si experiente mai bune vizitatorilor.

Cookies nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica persoana utilizatorului de Internet.

CAT TIMP SUNT SALVATE?

Durata de salvare a unui cookie variaza în functie de obiectivul cu care acesta este plasat. Cookies de sesiune sunt folosite pentru o singura sesiune de navigare, sunt retinute doar pe durata vizitei si nu sunt salvate dupa ce utilizatorul paraseste website-ul. Cookies persistente sunt utilizate când utilizatorul revine pe website.

Poti sterge toate aceste categorii de cookies, in orice moment, prin intermediul setarilor din browser-ul pe care il folosesti pentru navigare.

CUM FOLOSEȘTE ACEST SITE COOKIE-URILE?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-uri de performanta a site-ului

Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

COOKIE-URI DE PERFORMANTA

Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple:

setarile volumului pentru video player

viteza de video streaming cu care este compatibil browserul

COOKIE-URI PENTRU ANALIZA VIZITATORILOR

De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac.

Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.

COOKIE-URI PENTRU PUBLICITATE

Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul aceste si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar.

Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna directionare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, salvez informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.

De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Daca primiti aceste informatii, le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al site-ului respectiv si, daca vizitati site-ul nostru ulterior, putem folosi aceste informatii pentru a va trimite reclame.

COOKIE-URI ALE FURNIZORILOR DE PUBLICITATE

Pe acest site pot aparea reclame ale unor terte parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama.

Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targeta si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.

ALTE COOKIE-URI ALE TERTELOR PARTI

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.

De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs. 

CUM SA LE OPRIM?

În funcție de browser-ul pe care il folosesti, urmeaza pasii de mai jos ca sa stabilesti cum vrei sa fie utilizate cookies.

IN BROWSER-UL CHROME:

In coltul din dreapta-sus, click pe meniu-ul Chrome > Settings.

Scroll pana in josul paginii, click pe “Show advanced settings”.

 In sectiunea „Privacy”, click pe butonul “Content settings”.

In sectiunea „Cookies”, alegi setarile preferate.

Pentru a șterge cookies, click pe “All cookies and site data…” pentru a vedea lista cu toate aceste fișiere pe care Chrome le are stocate pe hard-disk. Le poti sterge individual sau pe toate direct, daca selectezi “Remove All.”
 

IN BROWSER-UL MOZILLA FIREFOX:

Click pe butonul meniu și alegi “Preferences”.

Selectezi “Privacy” .

Din combo “History” alegi “Use custom settings for history”.

Selectezi “Accept cookies from sites” pentru a permite folosirea cookies sau deselectezi pentru a nu permite folosirea lor.

Pentru a șterge cookies, click pe “Show Cookies…” și se va deschide o noua fereastra, unde poti selecta si sterge unul sau mai multe cookies simultan.
 

IN BROWSER-UL INTERNET EXPLORER 11

Selectezi rotița din dreapta sus a browser-ului, apoi alegi Internet Options.

Click pe tab “Privacy” si selectezi “Advanced”.

Alegi “Accept / Block / Prompt” pentru “First-party Cookies”, cat si pentru “Third-party Cookies“. Daca doresti, tot aici poti bifa “Always allow session cookies”. Apesi OK dupa ce ai facut setarile.

Pentru a șterge toate cookies, alegi tab “General” din “Internet Options” și click pe “Delete…” din tab “Browsing History”. Bifezi “Cookies and Website Data” si click pe Delete.
 

Prin utilizarea www.incalzirerom.ro, esti de acord cu modul in care folosim cookies, in conformitate cu prezenta “Politica privind utilizarea Cookies”. Daca nu esti de acord, este nevoie sa opresti cookies, urmand indicatiile de mai sus, in functie de browser-ul pe care il folosesti. Dezactivarea utilizarii acestor fisiere poate afecta experienta ta de utilizator. Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la prezenta “Politica cookies”. Eventualele modificari sau completari vor fi afisate pe www.incalzirerom.ro. si vor intra in vigoare de la momentul afisării. Pentru mai multe detalii, te invitam sa ne scrii la info@incalzirerom.ro

13. Litigii

TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca a Tribunalului Miercura Ciuc. Incalzirerom nu raspunde de prejudiciile cauzate fara culpa sa, de nefunctionarea magazinului online sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual ( ex: defectiuni la reteaua de internet). Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.


Numele furnizorului de hosting: ShopRenter.hu Kft.
Adresa furnizorului de hosting: 4028 Debrecen, Kassai st. 129. III/304.
Adresa de e-mail a furnizorului de hosting: info@shoprenter.hu
Pagina web a furnizorului de hosting: www.shoprenter.hu