Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Sunteţi aici: > Pagina principală >

PRODUCĂTORII

Mikoterm d.o.o

Mikoterm a fost înființată la 11.03.1994 de către fondatorul său, inginerul electric Vojislav Ivanovic. Fondatorul asigură calitatea activității de încălzire.

În 1996, au fost proiectate cazanele de perete. Până atunci, cazanele electrice erau mari și montate pe podea. Dimensiunile mai mici și designul și-au găsit rapid locul printre instalatori și utilizatorii finali. În 2002, a urmat o altă inovație, când a fost proiectat primul cazan în bloc în Serbia.

Între 2002 și 2012, a început să își exporte activele în afara granițelor sale. Primii exportatori au fost Bosnia și Herțegovina și Muntenegru, urmate de primele exporturi către unele țări din UE.

În această perioadă, gama de produse a fost extinsă în mod semnificativ și au început să producă cazane de mare putere de la 100 Kw la 1Mw cu control electronic.


ELDOM

Eldominvest OOD a fost înființată în 1987 în Bulgaria. În ultimii 30 de ani, a devenit una dintre cele mai de succes companii de pe piața bulgară a aparatelor de uz casnic.

Producția este situată în apropiere de Varna, pe o suprafață de 4240 de metri pătrați, producând peste 500.000 de aparate electrice pe an, cu 540 de angajați. Produsele sale variază de la convectoare electrice la încălzitoare electrice de apă.

Primele încălzitoare de apă electrice au fost produse în 1989. Primul încălzitor de apă emailat a fost produs în 1992, după doi ani de muncă de dezvoltare. Până la 22 decembrie 1994, au fost produse 100 000 de încălzitoare de apă electrice. Din 1998, compania a fost certificată ISO9002:1994. În prezent, compania își vinde produsele în 30 de țări de pe 4 continente.

Eldominvest


Termostroj d.o.o

Termostroj d.o.o. este o afacere de familie înființată în 1987 în Zagreb, Croația.

Încă de la început, s-a specializat în producția de cazane electrice pentru încălzire centrală și apă caldă menajeră, dezvoltate de ea însăși. În centrul strategiei lor se află cazanele electrice, care funcționează la un randament de 100% și pot fi controlate până la 400 kW. Fiind o afacere de familie, nu se concentrează pe producția în masă, ci pe durata de viață excepțională a cazanelor, pe calitatea produselor și pe conținutul tehnic.

Nu produc zeci de mii de serii în fiecare an, dar de la an la an își sporesc prezența pe piața europeană, pe baza calității produselor și a soluțiilor tehnice, a garanțiilor de calitate și a exporturilor, și chiar pe piețele mondiale de mare volum. Principalele piețe de desfacere sunt Germania, Norvegia și Franța.

Garanția excepțională de 10 ani pentru corpul cazanului și de 3 ani pentru componentele electrice se bazează pe procese de fabricație certificate prin sistemul de management al calității ISO 9001:2008.


Thermex Corporation, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente de încălzire a apei și de încălzire, își va prezenta cele mai recente produse și dezvoltări tehnologice la Mostra Convegno Expocomfort 2022 (MCE), care va avea loc la Milano în perioada 28 iunie - 1 iulie 2022.

Important este faptul că Italia este țara de origine a mărcii, unde a început călătoria către marca de renume mondial! Din 1949, de la fabricile Lorency Vasco până în prezent, Thermex a câștigat cu succes încrederea a milioane de clienți din diferite țări. 2019 a marcat cea de-a 70-a aniversare a mărcii Thermex în lume.


Fondat în 1968 de doi ingineri, Paul Radat și Pierre Lamoure, grupul francez Atlantic este astăzi recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari producători internaționali de încălzitoare electrice și boilere ACM.
Produsele companiei sunt comercializate la nivel mondial în 70 de țări sub marca Atlantic.  


Thermotec AG este un producător recunoscut la nivel internațional de produse pentru un climat interior optim cu sigiliul "Made in Germany". Cu aproximativ 40 de angajați, dezvoltăm și producem încălzitoare electrice eficiente sub marca "AeroFlow®". 
 


Compania a fost înființată la mijlocul anilor '90 cu producția artizanală de încălzitoare de prosoape tradiționale din oțel.
În 2002, în urma achiziției sale de către un grup important din sectorul instalațiilor sanitare și de încălzire, condus de directorul general Giovanni Pastorino, compania a fost transformată într-o realitate industrială de ultimă generație, care a decis să relanseze compania prin reînnoirea gamei de produse.Începând cu anii '80, s-a produs schimbarea: angajamentul societății s-a concentrat treptat asupra proiectării și fabricării de echipamente electrice pentru încălzire și tratare a aerului la nivel casnic și comercial, pe care le-a comercializat în principal în numele unor terți, în special în străinătate.

În 2006, a fost creat brandul RADIALIGHT, împreună cu o nouă misiune corporativă precisă, care este acum punctul nostru de referință: fabricarea de produse de design pentru amenajarea locuinței folosind tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți confortul și calitatea vieții.


În calitate de familie Apaydın, istoria noastră de un secol în comerț, combinată cu ultimii 20 de ani în industrie, ne-a dat puterea de a ne atinge obiectivele.
Apaydın Sisteme de încălzire și energie San. Tic. Ltd. Ști.; Producem toate tipurile de cazane emailate în noua noastră fabrică, pe o suprafață închisă de 6000 m². Ținând pasul cu tehnologia în curs de dezvoltare a sectorului de încălzire și energie, în care am intrat cu numele de marcă APAMET BOYLER, ne desfășurăm această activitate cu cel mai bun personal tehnic și de inginerie, cele mai bune mașini și sistem de control al calității, cea mai bună calitate și cel mai fiabil mod, servind clienții noștri valoroși.


În cei 30 de ani de activitate, Eliko a primit numeroase premii și distincții, printre care:

Clubul Business Center, înființat în 1991 de către Biroul Comitetului pentru Integrare Europeană, Medalia Europeană acordată de Asociația Întreprinzătorilor. Eliko a fost invitată să lucreze în calitate de contractant de încredere și credibil, aderând la principiile eticii comerciale și acceptând principiile Codului de onoare.MAGNUM Heating Group B.V. (MHG) are mulți ani de experiență în dezvoltarea, întreținerea și asistența post-vânzare a tuturor tipurilor de sisteme de încălzire electrice și pe bază de apă. Oferim o gamă largă de sisteme de încălzire electrice pentru utilizare în case, birouri, restaurante, spitale, garaje, magazine etc. 


Compania, "Terming Ltd." din Kula, a fost înființată în 1996, într-o perioadă în care utilizarea biomasei ca sursă de energie era doar o idee inovatoare și ceva ce nu era folosit de mulți oameni. Cu toate acestea, principalele produse ale companiei noastre de atunci și de astăzi sunt cazanele încălzite cu paie și reziduuri vegetale. Pe măsură ce compania își făcea loc pe piață, ideile au început să apară. Mai ales în sectorul agricol, unde suntem foarte eficienți în completarea proceselor tehnice de încălzire.


Lafat komerc d.o.o. Kalesija are șase puncte de vânzare cu amănuntul (Kalesija, Tuzla, Banjaluka, Lukavac, Bihać și Brčko), care oferă clienților noștri cea mai bună ofertă pentru încălzire centrală. Toate echipamentele provin de la producători de renume și, cu siguranță, la cele mai bune prețuri.


Adax AS a fost înființată în noiembrie 1948 sub denumirea "Elektro-Mekanisk" și are în continuare sediul în Svelvik, Norvegia.

Adax a fost achiziționată de actualul proprietar, Otterlei Group, în anul 2000. Recent, producția a fost extinsă de la Svelvik la filiala Panevezys din Lituania.