Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

PRODUCATORII

Mikoterm d.o.o

Mikoterm a fost fondata la 11.03.1994, de catre inginerul electric Vojislav Ivanovic fondator.Fondatorul asigura calitatea corecta a afacerii de incalzire.

In anul 1996 au fost proiectate cazane de perete. Pana atunci cazanele electrice erau mari si erau montate pe podea. Dimensiunea si designul mai mici si-au gasit rapid locul pentru instalatori si utilizatori finali. In 2002 a urmat o alta inovatie, cand a fost proiecata primul cazan blok in Serbia.

Intre 2002 si 2012, a inceput sa isi exporte activele dincolo de granitele sale. Primii exportatori sunt Bosnia-Hertegovina si Montenegro, urmate de primele exporturi catre unele tari din UE.

In aceasta perioada gama de produse sa extins semnificativ si a inceput sa produca cazane de inalta performanta de 100 Kw- 1Mw, cu control electronic.


ELDOM

Eldominvest OOD, este fondat in Bulgaria in anul 1987. In ultimii 30 de ani, a devenit una dintre cele mai de succes companii de pe piata electrocasnicelor din Bulgaria.

Productia este situata in apropiere de Varna, cu 4240 de metri patrati de productie si peste 500.000 de piese de aparate electrice pe an, cu 540 de angajati. Produsele sale variaza de la convectoare electrice la incalzitoare de apa electrice.

Primele incalzitoare de apa electrice au fost fabricate in anul 1989. Primul incalzitor de apa emailat a fost realizat in 1992, dupa doi ani de lucrari de dezvoltare. La 22 decembrie 1994 au fost fabricate 100.000 de incalzitoare de apa electrica. De la 1998 opereaza cu un certificat ISO9002:1994. Astazi compania isi vinde produsele in 30 de tari si 4 continente.

Eldominvest


Termostroj d.o.o

Compania detinuta familiar Termostroj d.o.o a fost fondata in 1987 in Zagreb, Croatia.

De la inceput, sau specializat in producerea de cazane electrice auto-dezvoltate pentru incalzirea centrala si producerea apei calde menajere. In centrul strategiei lor se afla cazanele electrice care sunt 100% eficiente si care pot fi controlate pana la 400Kw. Ramanand o companie detinuta de o familie, acestia nu se concentreaza pe productia in masa, ci pe viata exceptionala a cazanelor, calitatea produselor si continutul tehnic.

Acestea nu produc zeci de mii de serii pe an, ci isi cresc prezenta pe piata europeana an de an, pe baza calitatii produselor si a solutiilor technice, garantiilor si exporturilor de calitate, chiar si a marcirol mondiale cu volum mare. Cele mai importante piete sunt Germania, Norvegia si Franta.

Corpul lor exceptional de cazan de 10 ani si garantia componentelor electrice de 3 ani se bazeaza pe procesele de fabricatie ale sistemului de management al calitatii lor dovedite ISO 9001:2008.