Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
494 Lei (415 Lei + TVA)
Cant:buc.

Kit - Cablu de incalzire electrica Falcon U-Heat 680 W - 37,9m (18 W/m ) + Termostat manual U-HEAT, cu senzor de temperatura

Preţ:
494 Lei (415 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cablul de încălzire electrica Falcon U-heat (680 W ), este fabricat pentru încălzire în pardoseală electrica.

Este fabricat pentru instalarea în pardoseală, pentru instalare în prize sau în beton, pentru incalzirea pardoselilor cu acoperire rece sau calda.

Cablul de încălzire electrica 18 W/m, se poate utiliza şi ca încălzire principală şi auxiliară, mulţumirea performantei de temperatura maximă conduce o încălzire rapidă şi eficientă.

Termostat de perete neprogramabil U-HEAT, pentru controlul precis al temperaturii in birouri sau case.


telefon   +40/770 942 081


 

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 16 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 18 Aprilie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Cablul de încălzire electrica 18 W/m, se poate utiliza şi ca încălzire principală şi auxiliară, mulţumirea performantei de temperatura maximă conduce o încălzire rapidă şi eficientă.

Cablul electric Falcon U-heat Cable, are o pierdere mare de căldură, 18 W /metru care este fabricat pentru instalarea în beton.

Cablul are două fire, cablu de rezistenţa fixă, cu protectia împotriva radiaţiilor electromagnetice cu scut.

În timpul funcţionării, cablul electric pierde o căldură de energie, care asigura pentru utilizator, incalzirea în pardoseală electrica. Cablul electric are o temperatură interioară de 40-50°C grade, şi este fabricat pentru încălzire electrica, pentru instalarea încălzirii în pardoseală.

Incalzirea electrica în pardoseală, este invizibil, nu este conducte perturbătoare, sau radiatoare pe perete. Trebuie un termostat de cameră în fiecare locuri unde este pusă cablu electric.

Se poate combina cu incalzirile cu radiatoare, exemplu în baie, şi poate folosi şi pentru încălzire auxiliară.

Dupa funcţionare nu trebuie nici un serviz şi nici cerinţă de întreţinere.

Dacă folosiţi un termostat digital, şi cu izolarea corespunzatoare a soclului, sistemul poate fi de economisire a energiei şi rentabila. Cu folosirea sistemului, pardoseala rece este a trecutului!

Pentru incalzirea electrica în pardoseală, sistemul de încălzire nu necesită nici un cazan, nici un coş de fum pentru funcţionare, astfel se poate instala rapid, simplu şi ieftin. Nu este nici scurgeri de apă.

Vă rugăm să luaţi în considerare, ca cablurile de încălzire NU pot fi tăiate, şi cablurile nu se pot cruţa intre ei!

Distanţa dintre buclele de cablu, determina incalzirea şi puterea termică pe metrupătrat. În timpul proiectarii trebuie să calculaţi cu o buclă distanţa de maximum 17 cm, temperatura suprafeţei nu mai era garantată.

În timpul instalarii, cablul de încălzire poate fi îndoit, se poate fixă la foliei izolatoare cu bandă din aluminiu, la o plasă sudată cu fasete, sau cu bandă metalica de fixare în beton.

Cablul electric Falcon U-heat se poate folosi şi în locuri umede, chiar şi în baie.

Cablul electric Falcon U-heat puteţi instala în mai multe feluri sub podea, sub ţigla, sub marmură, sub ardezie, sub podea, sub pardoseală, sub parchet laminat şi sub PVC.

Se recomanda utilizarea unui termostat de cameră, care are o optiune de meniu de temperatură de încălzire maximilizata de 28°C.

Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):

Falcon manual

 IMPORTANT DE ŞTIUT:

încălzire prin pardosealăCablul de încălzire electrica, în primul rând este fabricat pentru încălzire în pardoseală, dar mulţumirea PVC-ului exterior, se poate folosi de exemplu şi pentru degivrare în aer liber. (exemplu. drena, streaşină)

Important este ca în timpul instalarii, calculaţi un strat de beton minim de 5-6 cm., pentru stocarea căldurii.

Sistemul de încălzire în  pardoseală, este utilizabil nu numai ca încălzire principală, ci poate utiliza ca încălzire auxiliară, poate fi instalat lîngă o sobă, sau semineu, lîngă un sistem de încălzire cu  radiatoare.

5mmCablul de încălzire Falcon U-heat, are un diametru de 5 mm, cu rezistenţa speciala, cablu electric pentru pierderi de căldură. La montarea soclului, trebuie aşezată izolaţia sub pardoseală, sub cablul de încălzire.

Cablul de alimentare şi cablul de încălzire sunt conectate intr-un caz izolat. Va recomandăm un termostat de cameră pentru incalzirea electrica a podelei, pentru a controla funcţionarea cablului de încălzire.

Cablul de încălzire este conectat la reteaua electrica prin intermediul termostatului. Termostatele ceasurilor digitale, calculează în prealabil timpul de încălzire, şi cantitate de energie.

230VCablul de încălzire electrica Falcon U-heat, are un consum nominal de curent, pe metru şi pe ora, este de 18 W. pe ora. Cablul de încălzire de 680 W, poate fi conectata la o reţea electrica monofazice 230V / 50 Hz.

AmperCablul electric de 680 W, şi o lungime de 37, 9 m. puteţi fi sigur ca orice proprietate este capabila să furnizeze curent. (3 Amper).

La sutăCablul de încălzire electrica Falcon U-heat, funcţionează cu o eficientă extrem de ridicată. Aproape toate puterea electrica absorbita în practică, apare ca energie termică în sistem în proprietate.

ZonăCablul de încălzire electric de 680 W şi 18 W/m, la o distanţa de 17 cm, este potrivit pentru acoperirea de suprafaţa şi încălzire aproximativ 6,1 m2 .

IMPORTANT: În practică, cablul de 18 W/m cea mai mica ieşire termică incorporata este 100-110W/m2, distanţa dintre buclele de cablu este 6-7 cm, puterea termică a incalzitorului de podea instalat este 280-290 W/m2.

Atunci cînd instalati cablul de încălzire, pentru încălzire primara/principală, puteţi conta o regula de baza cu cerinta de căldură de lîngă metrupătrat. (grosime stratului de beton de 6 cm, şi 2, 6-2, 7 m înălţime de proprietate).

-imobil nou rezidenţial 40-80 W/m2

-proprietati renovate cu izolaţie termică 90-120 W/m2

-case vechi, fără izolaţie termică a deschiderilor 160-200 W/m2

Pentru planificarea corectă, este necesara calculul pierderilor de căldură.

LemnFuncţionarea cablelor de încălzire este foarte precis reglementată şi prin urmare este ecologică.

Dacă functionati pentru încălzire principală,  cablul de încălzire, funcţionează pe baza temperaturii aerului în cameră dvs., şi dacă instalati pentru încălzire auxiliară, atunci funcţionează pe baza temperaturii a pardoselei.

dBEste un echipament fără sunet, pentru funcţionare nu necesită nici o schimbare de aer, nici un coş de fum.

InimăCablul de încălzire electrica Falcon U-heat cu dubla incapsulare(are două fire), unde carcasa interioară a scutului protejează radiatia electromagnetica de cablul de încălzire.

CelsiusPentru funcţionarea cablului de încălzire electrica este recomandat un termostat de cameră care porneşte şi opreşte funcţionarea şi producţia de energie termică.

TermostatCel mai precis control al încălzirii în practic puteţi să asiguraţi cu un termostat de cameră. Dacă vreţi să reglementati temperatura, în mai multe locuri cu un termostat de cameră, sau instalati mai multe cablu intr-un loc, acestea trebuie să fie intotdeauna conectate în paralel, se recomanda instalarea cutiei de conexiuni, ca la termostat de cameră să fie conectat numai un cablu de alimentare.

Termostatele de cameră pentru incalzirea pardoselei, comutarea maximă a curentului este de 16 Amper. Dacă capacitatea cablurilor de încălzire legate depăseşte 3400-3500 Wati, este necesar  instalare unui comutator extern.

10 aniCablul de încălzire electrica Falcon U-heat Cable are un termen de garanţie de 10 ani de la data cumparare.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI  TECHNICE a cablului de încălzire electrica FALCON U-HEAT Cable:

- Are o protectie împotriva electrocutării

- Cablu de alimentare cu o lungime de 3 metri cu 3 fire

- Un cablu de încălzire din aliaj unic, cu rezistenţa speciala

- Izolare fluor-polimer pe întreaga suprafaţa a unor fire

- Carcasa exterioară din PVC şi anti UV

- Capacitate de încălzire 187 W/m, 230 V

- Diametrul cablului:5 mm

- Producător european, produsul este calificat de CE

- 10 ani garanţie de la data cumpărării

CONŢINUTUL PACHETULUI :

- Cablul de încălzire cu cablu de alimentare

- Ghid de instalare

- Certificat de garanţie

ACCESORII OPŢIONALE:

- Termostat de cameră digitală sau manuală

INFORMAŢII IMPORTANTE:

Înainte de a instala sub podele din lemn şi sub covoare, vă rugăm contactaţi cu distribuitorul! Cablul de încălzire NU poate fi  tăiat sau scurtat! Instalarea necesită un electrician, care face în conformitate cu reglementarile în vigoare. Cablul de încălzire electrica nu se poate instala sub mobile, sub bar, sub duş, etc., pot fi utilizate sub suprafete libere de podea!

Intodeauna utilizaţi izolaţie sub cablul de încălzire. Dacă punem izolaţie sub cablu de încălzire, atunci trebuie să fie 5-6 cm deasupra o grosime de beton. În toate cazurile se recomanda calcularea pierderilor de căldură. Înainte de a cumpăra cablul de încălzire electrica, vă rugăm să consultaţi cu antreprenorul!

DESCRIERE: Termostat manual U-Heat

Termostatul manual pe perete montat standard cu senzor de temperatura pe podea. Are o interfata simpla cu un comutator de pornire/oprire, un afisaj de temperatura LCD si un control al temperaturii butonului rotativ. Este montat standard cu un senzor de temperatura pe podea si de camera. Optional controleaza functionarea incalzitorului electric.

Celsius

In modul de incalzire a pardoselii din lemn, termostatul permite o temperatura maxima de 28°C grade. Termostatul manual U-Heat poate fi utilizat in mai multe moduri pentru sistemele de incalzire in pardoseala electrica. Cu toate acestea,un singur termostat poate controla nu numai unul ci si cateva covorase mici, sau cabluri de incalzire independente, in acest caz, sursele de alimentare ale echipamentului de incalzire, trebuie conectate la un dispozitiv de comunicare si este posibila conectarea cablului de alimentare comun la termostat.

Termostat

Termostatul manual de camera,este maximizat pentru incalzirea in pardoseala laminata de 28°C grade, are de asemenea un mod limitat de temperatura. Termostatul limiteaza automat temperatura de incalzire a podelei. Este important ca senzorul de temperatura in orice caz sa fie retrasa separat de cablu de alimentare intr-un conductor in timpul instalarii.

       Radiator

Termostatul de camera U-Heat manual, se poate folosi nu numai pentru sistemele electrice de incalzire prin pardoseala si pereti, se poate folosi si pentru sistemele umede pentru incalzire centrala cu pardoseala/perete/radiator.

2ani

Termostatul U-Heat manual are o garantie de 2 ani pentru functionare electromecanice.

Instructiuni de utilizare ( Faceti clic pe imagine ):

Termostat manual U-Heat

CARACTERISTICI TECHNICE:

Tensiune: 230V / 50 HZ

Performanta comutabila maxima:3600W/16 Amper

Intervalul de temperatura camerei de operare: 5-30°C

Imtervalul de temperatura podelei de operare: 5-40°C

Precizie:+/-1°C

Protectie la atingere:IP 21

Canitatea:CE

Culoarea:Alb RAL 9010

PACHETUL CONTINE:

  • 1 buc. termostat de camera
  • senzor de temperatura la sol cu cablu
  • ghid de instalare in lb.romana

Parameters

Lungimea cablului de incalzire 37,9 m
Greutatea cablului de incalzire 3,5 kg
Energie termica 18 W/m2
Producator Made in EU under FALCON brand
Performanta 680 W
Amperaj necesar 3 Amper
Grosime 5 mm
Rezistenta 2 ohm