Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
8.676 Lei (7.291 Lei + TVA)

Boiler Centrometal STB 300 INOX cu 2 serpentine (283 litri)

Preţ:
8.676 Lei (7.291 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

 

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să apăsati aici!


Boiler Centrometal STB 300 cu 2 Serpentine. Boiler INOX conceput pentru producerea și stocarea apei calde menajere, cu utilizarea de materiale care garantează un nivel ridicat de igienă, cu o capacitate netă de 283 litri, izolație de 80 mm și o presiune maximă de 6 bar.

  +40/770 942 081 +40/752 606 620

Producător: Centrometal d.o.o
Stoc: 1 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Boiler Centrometal STB 300 - cu 2 Serpentine

Boiler INOX pentru apă caldă menajeră, conceput pentru producerea și stocarea apei calde menajere, cu material de înaltă igienă, cu o capacitate de 300 de litri, izolație de 80 mm și pentru funcționarea într-un sistem de rețea cu o presiune de până la 6 bar.

Suprafața mare de transfer de căldură a serpentinelor, cu serpentină superioară și inferioară, care sunt introduse în boiler, poate fi utilizată pentru a recupera căldura apei de la încălzirea cazanului și căldura de la o sursă de căldură suplimentară. Controlul solar este disponibil la un cost suplimentar, ceea ce îl face o completare ideală pentru sistemele de colectoare solare.

În cazul boilerului de apă caldă menajeră Centrometal STB 300, racordurile (două surse de căldură intrare și ieșire, rețea și apă caldă menajeră, recirculare) sunt amplasate pe partea laterală a boilerului.
 

 • Boilerul Centrometal STB 300 îndeplinește cele mai stricte cerințe de igienă și calitate datorită utilizării materialului INOX. Datorită soluțiilor tehnice de ultimă generație utilizate, produsele sunt fiabile și sigure în utilizare.
 • Boilerele Centrometal din seria STB sunt echipate cu o așa-numită racord de recirculare, datorită căreia, după instalarea racordului de recirculare, apa caldă este întotdeauna disponibilă în fața robinetului. Astfel, înainte de a se extrage apa caldă, nu este necesar să se elibereze apa rece din conductă până la sosirea apei calde (pompa de recirculare pentru recirculare nu face parte din boiler).
 • O altă caracteristică importantă a produselor este presiunea și debitul de apă caldă menajeră extrem de echilibrate, astfel încât este posibil să se extragă apă caldă din sistemul de apă caldă menajeră în orice moment, cu un debit corect în mai multe puncte.
 •  Un senzor de temperatură poate fi plasat în manșonul de imersie din partea din spate a boilerului. Dacă este necesar, pe corpulboilerului poate fi prevăzută o deschidere de racordare pentru o rezistență specială de încălzire electrică (pentru această deschidere specială, vă rugăm să specificați cerințele de dimensiune la comandă sau să ne contactați în prealabil).
 •   Indicatorul de temperatură a apei calde este situat în partea din față a boilerului.
 •  Boilerul ACM este izolat cu vată minerală de 80 mm grosime, ceea ce reduce în mod eficient pierderile de căldură din corpul boilerului.
 • Fabricate în conformitate cu sistemul de management al calității ISO 9001/2000 al producătorului.

Specificații tehnice, manual de utilizare și etichetă energetică. Pentru a descărca, vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos

   

Dotări standard pentru boiler Centrometal STB 300

 • corp boiler cu 2 serpentine
 • corp de boiler cu serpentină montată lateral, racorduri de apă de rețea și de recirculare, precum și flanșă de curățare și racord de golire montat în partea inferioară
 • manșon de imersie montat în spate pentru senzorul de temperatură
 • Izolație de 80 mm și acoperire din piele artificială
 • afișaj de temperatură încorporat
 • Garanție de 2 ani din partea producătorului împotriva ruginii și a scurgerilor de apă
PRODUCĂTOR  Centrometal d.o.o.
TIP  INOX
MODUL DE MONTARE Pe podea - vertical
FORMABOILERULUI Cilindrică
CATEGORIA DE VOLUM 300 litri
PUTEREA (kW) 0 kW
NUMĂRUL SERPENTINE 2 buc
SUPRAFAȚĂ SERPENTINĂ Tradițională
PROTECȚIE ANODICĂ Nu are
PRESIUNEA MAXIMĂ DE LUCRU 6 bari
CLASA DE EFICIENȚĂ ENERGETICĂ C