Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
8.635 Lei (7.256 Lei + TVA)

Boiler pentru pompa de caldura cu serpentina marita din inox FALCON HPHV S 300 montaj pe sol, izolatie termica

Preţ:
8.635 Lei (7.256 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

 

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să apăsati aici!


Boiler INOX FALCON HPHV S 300 din inox pentru prepararea și stocarea apei calde menajere, cu 1 serpentină mărită, pentru pompă de căldură. 

telefon   +40/770 942 081

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 1 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE ȘI PARAMETRI:

Boiler pentru pompa de caldura cu serpentina marita din inox FALCON HPHV S 300 300 litri 1 serpentină montaj pe sol, izolatie termica
Rezervor din inox Duplex de înaltă calitate, cu o capacitate de 300 de litri, proiectat pentru producerea și stocarea indirectă a apei calde, cu un schimbător de căldură cu serpentină de transfer de căldură foarte mare încorporat în corpul rezervorului. Rezervorul este prevăzut cu o izolație PU dură de 50 mm grosime și cu o carcasă exterioară din tablă de oțel zincat și vopsit de 0,5 mm grosime.
Datorită suprafeței crescute a schimbătorului de căldură și a capacității de 4,6 m2, serpentina schimbătorului de căldură, atunci când este conectată la o sursă de căldură cu o temperatură scăzută a apei de debit, de exemplu o pompă de căldură, un colector solar sau un cazan cu gaz în condensare, asigură o încălzire rapidă și o ieșire suficientă de apă caldă pentru apă caldă menajeră. 

Livrat cu 4 picioare de susținere standard.

Materialul INOX al corpului rezervorului este așa-numitul oțel duplex, care reprezintă o nouă generație de oțeluri rezistente la coroziune. Structura sa textilă este compusă din 30-60% ferită și restul austenită. Acest aliaj a fost obținut prin reducerea semnificativă a conținutului de Ni și creșterea semnificativă a conținutului de Cr și Mn, combinând astfel proprietățile pozitive ale oțelurilor feritice și austenitice.
Oțelurile duplex se remarcă prin proprietățile lor mecanice îmbunătățite, deoarece este posibil să se construiască o structură cu practic aceeași rezistență cu jumătate din grosimea secțiunii transversale a materialului, obținându-se astfel o reducere semnificativă a greutății.
Materialul inoxidabil al schimbătorului de căldură este SUS316 (clasificarea standard japoneză JIS).  

Ghid de instalare descărcabil. Pentru a descărca, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos:

IF = întrebări frecvente despre rezervoarele de apă caldă indirectă FALCON HPHV S 300 INOX pentru apă caldă menajeră 

  

Utilizați rapid și indirect producția de apă caldă. Datorită unui schimbător de căldură de 4,6 m2 cu o capacitate de 300 de litri, care este de aproape patru ori mai mare decât un schimbător de căldură obișnuit, unitatea are o performanță remarcabilă în ceea ce privește apa caldă.
Rezervorul de apă caldă menajeră indirectă poate converti căldura de la o pompă de căldură, de la un cazan cu gaz în condensare sau de la un colector solar în apă caldă menajeră prin intermediul serpentinei încorporate. Datorită suprafeței sale excepțional de mari de disipare a căldurii, apa caldă care circulă prin serpentina schimbătorului de căldură încălzește apa de rețea din jur și poate asigura o încălzire rapidă în câteva ore. 
Dacă este necesar, rezervorul poate fi livrat cu o inserție de încălzire electrică (conexiune de 6/4"), care, ca sursă de căldură alternativă încorporată, poate produce apă caldă menajeră la o temperatură de 40-55°C de la intrarea de apă de la rețea cu temperatură mai scăzută în timpul perioadelor de încălzire prelungite.

Serpentina schimbătorului de căldură cu pereți subțiri, cu o suprafață și o capacitate EXTREM DE MARI, asigură un transfer indirect de căldură pentru o încălzire rapidă și eficientă. Schimbătorul de căldură, situat în jumătatea inferioară a corpului rezervorului, încălzește apa de la rețea din împrejurimile sale, iar apa încălzită curge în sus pentru a înlocui apa cu temperatură mai scăzută din partea superioară a rezervorului, asigurând o încălzire uniformă a conținutului de apă din rezervor.
Datorită temperaturii relativ scăzute a serpentinei schimbătorului de căldură, nu se va forma calcar pe suprafața schimbătorului de căldură în timpul utilizării continue.

Rezervorul de apă caldă indirectă pentru apă caldă menajeră FALCON HPHV S 300 beneficiază de o garanție integrală de 2 ani de la data achiziției pentru calitatea sudurii corpului rezervorului și a schimbătorului de căldură, împotriva ruginii. 

Caracteristicile principale ale rezervorului de ACM indirect FALCON HPHV S 300:

Corpul rezervorului ACM este fabricat din tablă de oțel inoxidabil duplex de calitate superioară, iar carcasa exterioară este fabricată din tablă de oțel zincat și vopsit, prevăzută cu o izolație termică rigidă din PU de 50 mm grosime.
Rezervorul și serpentina schimbătorului de căldură îndeplinesc cele mai stricte cerințe de igienă și calitate datorită utilizării de materiale din oțel inoxidabil.
La sfârșitul procesului de producție, corpul rezervorului și schimbătorul de căldură sunt supuse unei presiuni de testare de 12 bar pentru a verifica calitatea rezervorului, ceea ce face ca produsul să fie fiabil și sigur de utilizat.
Presiunea maximă de lucru a corpului rezervorului și a schimbătorului de căldură este de 8 bar.
Rezervoarele din seria FALCON HPHV sunt echipate cu un racord de recirculare, ceea ce asigură că, odată ce a fost instalat branșamentul de recirculare, apa caldă este întotdeauna disponibilă în amonte de robinet. Astfel, înainte de extragerea apei calde, nu este necesar să se elibereze apa rece din conductă până la sosirea apei calde.
(pompa de circulație pentru ramura de recirculare nu face parte din rezervor)
Pe partea laterală a rezervorului sunt prevăzute, de asemenea, puncte de măsurare de 2 1/2"-o (manșoane de măsurare).
Dacă este necesar, corpul rezervorului poate fi echipat cu o inserție de încălzire electrică cu conexiune de 6/4", contra cost.  
Echipamentul aparține clasei energetice A conform clasificării energetice. 

Rezervorul de apă caldă menajeră FALCON HPHV S 300 din inox este un echipament standard:

corp de rezervor din inox cu o capacitate de 300 de litri și un schimbător de căldură cu suprafață mărită
corp rezervor cu racorduri de apă de rețea și de recirculare și racord de golire
puncte de măsurare montate lateral (2 buc.) pentru senzor de temperatură
Izolație termică din PU dur cu grosimea de 50 mm, carcasă exterioară din tablă de oțel zincat și vopsit
4 picioare de susținere
Garanție de 2 ani din partea producătorului împotriva coroziunii și a scurgerilor de apă