Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.324 Lei (1.113 Lei + TVA)
Cant:db

CONVECTOR ELECTRIC ADAX FAMN DIGITAL H 20 KDT – 2000 W - ALB

Preţ:
1.324 Lei (1.113 Lei + TVA)
Cant:db

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Convectoarele de nouă generație ADAX FAMN…KDT, cu termostat digital programabil, le veți  îndrăgi de la prima vedere, deoarece sunt moderne cu  design deosebit, un produs nou, bazat pe succesul celui mai popular model din Scandinavia.


 +40/770-942-081

Stoc: 4 db pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 28 Mai 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

ADAX FAMN este noul  încălzitor, creat special pentru căldură de înaltă eficienta.   Convectorul emite căldură pe baza de convecție în partea de sus față,  într-o culoare albă atractivă pentru a se potrivi în interiorul casei.

Performanța optimă poate fi atinsă prin montarea panoului la 5 - 10 cm deasupra podelei, sub ferestre.  Astfel, se formează o ”perdea termică” între sticla rece a geamului și aerul  încălzit din încăpere, datorită căreia se creează o temperatură uniformă reglată prin termostat.

Clasa de protectie a convectorului este IP24 (rezistența la stropire), astfel încât acesta poate fi instalat atât în spații obișnuite, casnice, comerciale sau instituții, cât si în spații umede precum bucătării, băi și spălătorii. Ușor de instalat cu un suport de perete detașabil (se livrează împreună cu convectorul).  Dotat cu o rezistență specială (se încălzește la max. 120 °C), nu arde praful și oxigenul. Se livrează cu cablu si stecher (l = 1,2m), nu necesită priză cu împământare. Se poate tăia /scurta cablul de alimentare, sau efectua legătură electrică în doza din perete fără a pierde garanția.  

Termostatul  digital DT poate fi programat conform cu ritmul Dvs. de viata, pe o saptamană înainte, de exemplu, dacă mergeti la servici, sigur nu veti uita sa scadeti temperatura, iar seara veti ajunge acasa in locuita încalzită.

Prin programarea  diferitelor temperaturi  confort si redus    ( temperatura redusă pe perioada când nu sunteti  acasă sau noaptea ) puteți obține chiar si o economie de 25% la energie.                                                                        

Convectorul  nu are elemente în mișcare, este silențios și de lungă durată, cu un randament aproape 100%. Senzorul de temperatură este foarte sensibil, asigură cu precizie ridicată  temperatura  reglata.

Funcția  de deschidere a geamului ( oprește  încălzirea în timpul când geamul este deschis, iar după  ce se  închide, repornește încălzirea)  opțional.

Funcția de protectie  pentru copii (funcția aplicată nu permite modificarea manuală a temperaturii) Interval de reglare a temperaturii  5 - 35°C.                                                                                          

Protecție de 24 de ore în caz de pană de curent. 

Este prevăzut cu protecție împotriva supraîncălzirii.

Mulțumită preciziei controlului digital, după atingerea temperaturii dorite,  consumul orar kWh, va fi în general, corespunzător unei treimi din capacitatea de încălzire. (În medie pe toată perioada de încălzire  convectorul va funcționa numai  8 ore/zi , dacă se alege o  putere corespunzătoare dimensiunii camerei).

Convectoare ADAX FAMN:

Seria FAMN H înălțime 330 mm, putere 250, 400, 600, 800, 1000, 1200, 1400 și 2000 W

Seria FAMN L înălțime 210 mm, putere 250, 400, 600, 800, 1000, 1200 și 1400 W

Important !

Schimbându-se doar  termostatul , cu unul  WIFI, poate deveni  usor un convector programabil de la distanta prin WIFI de pe un telefon smart sau tabletă !   ADAX FAMN WIFI .

5 ani garantie.