Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
810 Lei (681 Lei + TVA)
Cant:db

Set de plăci izolator MAGNUM Heatboard cu grosime de 31 mm (5 m2)

Preţ:
810 Lei (681 Lei + TVA)
Cant:db

Set de placă termoizolantă MAGNUM Heatboard cu grosime  de 31mm pentru o acoperire de  5 m2. Setul este format din 11 foi de aluminiu preformate cu dimensiuni de 75 x 58 cm și o foaie izolator termică și fonică similară, cu densitate ridicată și rezistentă la pași (foaia de aluminiu și izolația sunt livrate împreună). Plăcile au conducte de cablu cu un diametru de 7 mm și o distanță de 100 mm una de cealaltă, va fi instalate cablul MAGNUM Heatboard Cable in conductele de cablu.


Informatii: +40770942081

Producător: C&F Technics
Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 18 Iulie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

 Set de plăci izolator MAGNUM Heatboard cu grosime de 31 mm - 11 buc / 75 x 58 cm (5 m2)

Setul de plăci termoizolator MAGNUM, este suficient pentru a acoperi o suprafață totală de 5 m2. Setul este format din 11 foi de aluminiu preformate cu o grosime de 788 x 594 mm și 31 mm și o foaie  izolator termică și fonică similară, de înaltă densitate și rezistentă la pași (foaia de aluminiu și izolația sunt livrate împreună).

Plăcile izolator au fost dezvoltate în mod special ca parte a sistemului de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard. Cu o grosime totală de instalare de 31 mm, este una dintre cele mai subțiri soluții de încălzire prin pardoseală din categoria sa. Datorită utilizării unui nou proces de fabricație brevetat, o foaie de aluminiu preformată este unită pentru a forma o formă similară, de înaltă densitate și cu tablă de izolație rezistentă la pași.

Acest design garantează contactul și transferul de căldură pe toată suprafața podelei, chiar și pe suprafețe curbate, atunci când se utilizează sistemul de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard.
Unitățile sistemului de încălzire prin pardoseală constând din izolație cu panouri și foi de aluminiu de  788 x 594 mm (de fapt utilizabile 775 x 580 mm) și sunt disponibile ambalate în unități de 11 foi.

 

Instalarea este extrem de simplu: marginile plăcilor de bord sunt proiectate pentru a fi conectate la cealaltă placă, pot fi agățate împreună în timpul instalării și astfel întreaga suprafață a podelei poate fi acoperită cu ea fără goluri și omisiuni.

Noul cablu MAGNUM Heatboard utilizat în sistemul de încălzire prin pardoseală are un diametru de 7 mm și se potrivește exact în conducta de cabluri a plăcilor așezate. Puterea specifică a cablurilor este de 10 wați / metru. Distanța dintre conductele plăcii este uniform de 10 cm, astfel încât puterea specifică a cablului asigură o putere termică maximă a sistemului de 100 wați / m2. Cablurile sunt disponibile în 6 performante, de la 300 la 1.900 de wați.

IMPORTANT. Cablurile nu fac parte din seturile de plăci izolator.

Sistemul de încălzire prin pardoseală MAGNUM Heatboard poate fi utilizat numai pentru încălzirea pardoselilor laminate sau din lemn și nu poate fi utilizat în încăperi cu aer umed, cum ar fi băile.

Specificații

Construcție: bază din polistiren turnat cu strat superior de aluminiu

Dimensiuni: (h) 788 mm x (l) 594 mm x (m) 31 mm

Suprafață care poate fi utilizată pe tablă: 0,451 m2

Rezistență termică: 0,73 m2 K / W

Presiune de compresie  de 10%: 50 KPA

Tensiune de presiune pe termen lung: 15 KPA

Temperatura maximă de funcționare: 80 ° C

Distanța cablului: 100 mm

Greutate: 6,5 kg (set de 11 coli)

Clasificarea protecției împotriva incendiilor: E conform EN 13501-2, B1 conform DIN 4103

Polimerul FR conține ignifug. Nu conține HBCD și CFC.

Kivitelezés Kivitelezés Kivitelezés

Set plăci izolator MAGNUM Heatboard cu grosimea de 31 mm, inclus

-11 bucăți / foi de izolație 75 x 58 cm și foi de aluminiu

-1 pereche de mănuși de lucru pentru instalare

-1 strat protector de suprafață sub podeaua laminată

MAGNUM Heatboard