Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
700 Lei (588 Lei + TVA)
Cant:buc.

THERMEX HIT PRO - H10 U (pro) Încălzitor de apă electric de 10 litri - instalare sub blat (clasa energetică B / 1,5 kW)

Preţ:
700 Lei (588 Lei + TVA)
Cant:buc.

Incalzitor electric de apa emailat THERMEX de 10 litri, proiectat pentru instalare sub contor (clasa energetica B) - timp de incalzire scurt (element de incalzire electric de 1,5 kW), control al temperaturii prin buton rotativ, aspect elegant, functionare sigura si durata lunga de viata.

Informatii: 0770942081

Producător: Thermex Corporation
Stoc: 40 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

THERMEX HIT PRO - H10 U (pro) Incalzitor de apa  electric de 10 litri - instalare sub blat (clasa energetica B / 1,5 kW)

Incallzitor de apa electric mic in bucatarie si baie. Incalzitor de apa electric, cu aspect elegant si modern pentru activitati traditionale.
incalzitoarele de apa THERMEX au o compozitie speciala de smalt intern si anod anticorosiv al rezervorului, insertie de incalzire electrica din otel inoxidabil. Utilizarea unor componente de inalta calitate si brevetate, combinata cu cele peste sapte decenii de experienta in dezvoltare si productie ale producatorului, face ca aceasta sa fie o solutie viabila pentru producerea de apa calda in casele si vietile oamenilor in secolul XXI (incalzitoarele electrice de apa sunt cunoscute si sub numele de boilere, incalzitoare electrice de apa sau rezervoare de stocare a apei calde).

Rezervoarele HIT PRO de 10 litri sunt echipate cu un incalzitor electric de 1,5 kW, care furnizeaza apa calda la 60 °C (Δt 45 °C) in medie in 20 de minute pentru rezervoarele de 10 litri. Temperatura maxima de functionare 75 °C, presiunea minima de functionare 0,5 bar, presiunea maxima de functionare 8 bar. 
Incalzitorul de apa este furnizat standard cu o supapa de siguranta care trebuie montata pe racordul de intrare a apei proaspete, echipata cu un intrerupator termic de 95 °C pentru a preveni supraincalzirea. 
Funcționarea sa este ușor de reglat. Intrerupator rotativ pornit/oprit si control al temperaturii cu 2 indicatoare luminoase.

IF = Intrebari frecvente pentru incalzitor de apa electric sub blat de 10 litri THERMEX

Incalzitor de apa electric (boiler electric) conceput exclusiv pentru producerea si stocarea apei calde menajere. Elementele electrice de incalzire, dezvoltate si fabricate de THERMEX, asigura o incalzire rapida a apei de 1,5 kW.

Cu o performanta generala de 1,5 kW, incalzitorul electric de apa poate fi operat aproape sigur de la conexiunea electrica monofazata existenta a oricarei proprietati.

Trebuie sa furnizati doar 6,6 amperi pentru a pune in functiune rezervorul electric al incalzitorului de apa.Cazanul are o evaluare de eficienta energetica "B".
Incalzitorul electric de apa THERMEX cu o capacitate de 10 litri este echipat cu 1 element de incalzire cu o putere de 1500 de wati, ceea ce permite o incalzire rapida i disponibilitatea apei calde.Incalzitoarele de apa electrice THERMEX HIT PRO sunt livrate standard cu un cablu de alimentare cu mufa.Producatorul si importatorul ofera o garantie de 5 ani pentru corpul rezervorului de la data achizitiei si o garantie de 2 ani pentru celelalte componente de la data de cumpararii (livrarii).

 

 

Date tehnice, eticheta energetica si brosura de produs care pot fi descarcate.

Va rugam sa faceti clic pe imaginile de mai jos pentru a le descarca.

     


Incalzitoarele de apa electrice THERMEX HIT PRO emailate de 10 litri sunt dotari standard:

  • 1 corp de rezervor de 10 litri emailat
  • Carcasa exterioara din plastic
  • Supapa de siguranta pentru cazan 
  • 5 ani de garantie pentru calitatea sudurii corpului rezervorului, pentru scurgerile de apa si 2 ani de garantie pentru celelalte piese


 

Parameters

Producator THERMEX Heating Technology
Latime 340 m
Element electric de incalzire 1,5 kW
Continut de apa 10 lit.
Greutate 7 kg
Inaltime 340 mm
Adancime 300 mm