Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
530 Lei (445 Lei + TVA)
Cant:buc.

THERMEX HIT PRO - H10 U (pro) Încălzitor de apă electric de 10 litri - instalare sub blat (clasa energetică B / 1,5 kW)

Preţ:
530 Lei (445 Lei + TVA)
Cant:buc.

Încălzitor electric de apă emailat THERMEX de 10 litri, proiectat pentru instalare sub blat (clasa energetică B) - timp de încălzire scurt (element de încălzire electric de 1,5 kW), control al temperaturii cu buton rotativ, aspect elegant, funcționare sigură și durată de viață lungă.

Informatii: 0770942081

Producător: Thermex Corporation
Stoc: 40 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 01 Noiembrie 2021
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

THERMEX HIT PRO - H10 U (pro) Încălzitor de apă electric de 10 litri - instalare sub blat (clasa energetică B / 1,5 kW)

Încălzitor de apă electric de mici dimensiuni pentru bucătărie și baie. Încălzitor electric de apă, elegant în aspect și modern pentru sarcini tradiționale.
Încălzitoarele de apă THERMEX au o compoziție specială de smalț intern și anod de protecție a rezervorului anti-coroziune, inserție de încălzire electrică din oțel inoxidabil. Datorită utilizării unor componente de înaltă calitate și brevetate, precum și a experienței de peste șapte decenii de dezvoltare și fabricație a producătorului, acesta oferă o soluție viabilă de producere a apei calde pentru casele și viața oamenilor în secolul 21. (Încălzitorul electric de apă este cunoscut și sub denumirea obișnuită de boiler, încălzitor electric de apă sau rezervor de apă caldă, rezervor de stocare a apei calde).


Rezervoarele HIT PRO de 10 litri sunt echipate cu un dispozitiv de încălzire electrică de 1,5 kW, care furnizează apă caldă la 60°C (Δt 45°C) în medie în 20 de minute pentru rezervoarele de 10 litri. Temperatura maximă de funcționare 75°C, presiunea minimă de funcționare 0,5 bar, presiunea maximă de funcționare 8 bar. 
Încălzitorul de apă este livrat standard cu o supapă de siguranță care trebuie montată pe racordul de intrare a apei proaspete, echipată cu un întrerupător termic de siguranță la 95°C împotriva supraîncălzirii. 
Funcționarea sa poate fi ușor de reglat. Buton rotativ de pornire/oprire și control al temperaturii cu 2 indicatoare luminoase.

 

ÎF = Întrebări frecvente pentru încălzitor de apă electric sub blat de 10 litri THERMEX

Încălzitor de apă electric (boiler electric) conceput exclusiv pentru producerea și stocarea apei calde menajere. Elementele electrice de încălzire dezvoltate și fabricate de THERMEX asigură încălzirea rapidă a apei cu o putere de 1,5 kW.


Cu o putere totală de 1,5 kW, încălzitorul electric de apă poate fi operat aproape sigur de la conexiunea electrică monofazată existentă a oricărei proprietăți.

Trebuie să furnizați doar 6,6 amperi pentru a pune în funcțiune rezervorul electric al încălzitorului de apă.Cazanul are un rating de eficiență energetică "B".
Încălzitorul electric de apă THERMEX cu o capacitate de 10 litri este echipat cu 1 element de încălzire cu o putere de 1500 de wați, ceea ce permite o încălzire rapidă și disponibilitatea apei calde.Încălzitoarele de apă electrice THERMEX HIT PRO sunt livrate standard cu un cablu de alimentare cu mufă.Producătorul și importatorul oferă o garanție de 5 ani pentru corpul rezervorului de la data achiziției și o garanție de 2 ani pentru celelalte componente.

 

 

Date tehnice, etichetă energetică și broșură de produs care pot fi descărcate. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a le descărca.

     


Încălzitoarele de apă electrice THERMEX HIT PRO emailate de 10 litri sunt dotări standard:

  • 1 corp de rezervor de 10 litri emailat
  • Carcasă exterioară din plastic
  • Supapă de siguranță pentru cazan 
  • 5 ani de garanție pentru calitatea sudurii corpului rezervorului, pentru scurgerile de apă și 2 ani de garanție pentru celelalte piese


 

Parameters

Producator THERMEX Heating Technology
Latime 340 m
Element electric de incalzire 1,5 kW
Continut de apa 10 lit.
Greutate 7 kg
Inaltime 340 mm
Adancime 300 mm