Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.030 Lei (866 Lei + TVA)
Cant:buc.
THERMEX Flat Smart IF 50

Boiler electric cu design suplimentar plat (2 kW) - THERMEX Flat Smart IF 50

Preţ:
1.030 Lei (866 Lei + TVA)
Cant:buc.

Thermex Flat Smart IF 50 – Boiler electric cu clasa energetică "B", într-un design suplimentar plat și economisitor de spațiu, cu funcționare de auto-învățare, încălzitor electric de 2 kW, proiectat pentru montarea pe perete verticală și orizontală. Aspect stil modern în culori albe clasice.

telefon   +40/770 942 081
 

Producător: Thermex Corporation
Stoc: 85 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 27 Ianuarie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE

Încălzitor electric Thermex Flat Smart IF 50 cu control digital de auto-învățare (clasa energetică B /capacitate 42 litri / 2 kW)

Boilerul electric Thermex Flat Smart IF 50 cu economie de spațiu, cu un aspect modern și elegant, într-o culoare albă clasică. Folosind componente de înaltă calitate și zeci de ani de experiență în dezvoltare și fabricație, se îmbină armonios în casele moderne din secolul XXI.

Durată de viata lunga. Protecție patentată, cu o suprafata interna emailate, care nu numai că protejează împotriva coroziunii, dar respectă și ghidurile de mediu. Calitatea emailării este controlată printr-un proces special cu ultrasunete.


Simțul calității și aspectului. Carcasa exterioară este realizată din placă de oțel.


Pierdere de căldură minimă datorată izolării corpului rezervorului.


Boiler electric cu economie de spațiu. Datorită designului cu două rezervoare, boilerul plat poate fi instalat în spații strânse, cu o adâncime a corpului rezervorului de doar 26,3 cm.


Dvs.alegeți ca, vertical sau orizontal. Boilerele electrice plate Smart IF pot fi instalate vertical sau orizontal. Este important să se folosească numai conexiunea din stânga pentru montare orizontală.


Clasa de eficiență energetică ”B”. Ceea ce în practică ,vă garantează costuri energetice mai mici și funcționarea mai eficientă a mediului.


Auto-diagnostic și depanare standard. Informează utilizatorul despre defecțiuni de pe afișaj.


Cu funcție inteligentă de auto-învățare. Boilerul electric monitorizează timpul și regularitatea de utilizare și oferă apă caldă în consecință, păstrând între timp apa în rezervor la o temperatură mai scăzută, economisind astfel costurile.


Garanție de 5 ani a producătorului pentru scurgerea ruginii și a apei a corpului rezervorului, în timp ce garanția de 2 ani pentru componentele electrice ale echipamentului.
 

Boilerul electric Thermex Flat Smart IF poate fi acționat în 3 moduri de operare

  1. Mod de încălzire convențională - În acest mod, puterea de încălzire este comutată numai în funcție de valoarea de temperatură setată și măsurată, cu trei temperaturi de încălzire care pot fi selectate între 55 ° C / 65 ° C / 75 ° C.
  2. Mod inteligent - În acest mod, încălzirea apei este controlată de un algoritm dezvoltat special în acest scop. Acest lucru este deosebit de demn de ales dacă cantitatea de apă utilizată pe zi depășește de obicei capacitatea cazanului electric și utilizarea apei calde poate fi legată de zone orare regulate. Operațiunea se concentrează pe reducerea costurilor și pierderea de căldură din încălzirea inutilă și furnizarea apei calde în momentele obișnuite de utilizare. În timp ce durata de viață obișnuită menține temperatura apei din rezervor la o temperatură mai mică dincolo de etape.
  3. Mod de protecție împotriva înghețului - Dacă centrala electrică este conectată la rețea, dar   este oprită și temperatura apei rezervorului scade sub 5 ° C, aceasta va porni încălzirea automat și apoi va opri când va ajunge la 10 ° C.


IF= Intrebări frecvente pentru boilerul electric Thermex Flat Smart IF 50


Încălzitor de apă electric (boiler electric) proiectat exclusiv pentru producerea și stocarea apei calde menajere, cu o putere de încălzire electrică de 2 kW. Volumul de apă de 42 litri asigură o alimentare cu apă caldă pentru 2-3 persoane.

 

Boilerul electric de 2 kW cu putere totală face aproape sigur că orice proprietate poate fi acționată dintr-o conexiune electrică monofazată existentă.

 

Aveți nevoie doar de 8,7 amperi pentru a acționa rezervorul de încălzire electrică a apei.

Livrat standard cu termostat de siguranță și limitator de căldură.Important, boilerul electric este livrată cu cablu de alimentare si cu mufa. 

Specificații descărcabile, Ghidul utilizatorului și Eticheta energetică. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a descărca.

Thermex manual       Thermex ErP Label

Parameters

Producator THERMEX Heating Technology
Latime 453 m
Element electric de incalzire 2 kW
Continut de apa 42 lit.
Greutate 19 kg
Inaltime 880 mm
Adancime 263 mm