Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.449 Lei (1.218 Lei + TVA)
THERMEX Flat Smart IF 80

Boiler electric cu design suplimentar plat (2 kW) - THERMEX Flat Smart IF 80

Preţ:
1.449 Lei (1.218 Lei + TVA)

Thermex Flat Smart IF 80 – Accesoriu pentru incalzitor electric de apa din clasa energetica "B", design plat, cu economie de spatiu, functionare cu autoinvătare, incalzitor electric de 2 kW, pentru montare pe perete vertical si orizontal. Aspect in stil modern, in culori albe clasice.

telefon   +40/770 942 081

Producător: Thermex Corporation
Stoc: 50 db pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

DESCRIERE

Incalzitor electric Thermex Flat Smart IF 80 cu control digital de autoinvatare (clasa energetica B /capacitate 67 litri / 2 kW)

Boilerul electric Thermex Flat Smart IF 80 cu economie de spatiu, cu un aspect modern si elegant, intr-o culoare alba clasica. Folosind componente de inalta calitate si zeci de ani de experienta in dezvoltare si fabricatie, se integreaza armonios in casele moderne din secolul XXI.

Durata de viata lunga. Protectie brevetata, cu o suprafata interna emailata, care nu doar ca protejeaza impotriva coroziunii, dar respecta si directivele de mediu. Calitatea emailarii este verificata printr-un proces special cu ultrasunete.


Simtul calitatii si aspectului. Carcasa exterioara este rconfectionata din tabla de otel.


Pierderi minime de caldura datorita izolatiei corpului rezervorului.


Boiler  electric cu economie de spatiu. Datorita designului cu doua rezevoare, cazanul poate fi instalat in spatii inguste, deoarece adancimea corpului rezervorului este de numai 29,3 cm.


Dvs. alegeti ca, vertical sau orizontal. Boilerele electrice plate Smart IF pot fi instalate vertical sau orizontal. Este important sa folositi  numai conexiunea din stanga pentru montare orizontala.


Clasa de eficiența energetica ”B”. Ceea ce in practica ,va garanteaza costuri energetice mai mici si functionarea mai eficienta a mediului.


Autodiagnosticare si depanare standard. Informeaza utilizatorul cu privire la erorile de pe afisaj.


Cu functie inteligenta de autoinvatare. Incalzitorul electric de apa monitorizeaza timpul si frecventa de utilizare si furnizeaza apa calda in consecintt, mentinand in acelasi timp apa din rezervor la o temperatura mai scazuta, ceea ce va permite sa economisiti bani.


Garantie de 5 ani a producatorului pentru scurgerea ruginii si a apei a corpului rezervorului, in timp ce garantia de 2 ani pentru componentele electrice ale echipamentului.
 

Boilerul electric Thermex Flat Smart IF poate fi actionat în 3 moduri de operare

  1. Mod de incalzire conventional - In acest mod, puterea de incalzire poate fi comutata numai in functie de valoarea de temperatura setata si masurata, cu trei temperaturi de incalzire selectabile intre 55°C / 65°C / 75°C.
  2. Mod inteligent -Incalzirea apei este astfel controlata de un algoritm special dezvoltat. Acest lucru este deosebit de util in cazul in care cantitatea de apa folosita pe zi depaseste de obicei capacitatea incalzitorului electric de apa și consumul de apa calda este legat de fusurile orare regulate. Functionarea se concentreaza pe reducerea costurilor si a pierderilor de caldura din cauza incalzirii inutile, precum si pe furnizarea de apa calda la orele regulate de utilizare. In timp ce timpul de utilizare regulata, dincolo de perioadele de utilizare, mentine temperatura apei din rezervor la o temperatura mai scazuta.
  3. Mod de protectie impotriva inghetului (mod de dezghetare) - Daca boilerul electric este conectata la retea, dar este oprita si temperatura apei rezervorului scade sub 5 ° C, aceasta va porni incalzirea automat si apoi va opri cand va ajunge la     10 °C.


IF= Intrebari frecvente pentru boilerul electric Thermex Flat Smart IF  80Incalzitor de apa electric (boiler electric) proiectat exclusiv pentru producerea si stocarea apei calde menajere, cu o putere de incalzire electrica de 2 kW. Volumul de apa de 67 litri asigura o alimentare cu apa calda pentru 3 persoane.

 

Boilerul electric de 2 kW cu putere totală face aproape sigur ca orice proprietate poate fi actionata dintr-o conexiune electrica monofazata existenta.

 

Aveți nevoie doar de 8,7 amperi pentru a acționa rezervorul de incalzire electrica a apei.

 


Livrat standard cu termostat de siguranța și limitator de caldura.Important, boilerul electric este livrata cu cablu de alimentare si cu mufa. 

Specificatii descarcabile, Ghidul utilizatorului si Eticheta energetica. 

Va rugam sa faceti clic pe imaginile de mai jos pentru a descarca.

Thermex manual       Thermex ErP Label

77

Parameters

Producator THERMEX Heating Technology
Latime 511 m
Element electric de incalzire 2 kW
Continut de apa 67 lit.
Greutate 24 kg
Inaltime 1018 mm
Adancime 293 mm