Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
5.135 Lei (4.315 Lei + TVA)
Centrala electrica Mikoterm eTronic 7000 24 kW

Centrala electrica Mikoterm mTronic 7000 24 kW, pentru incalzire centrala si productia de apa calda menajera

Preţ:
5.135 Lei (4.315 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Centrala electrica Mikoterm mTtronic 7000, este compact si fara zgomot, este fabricat pentru incalzire centrala si pentru productia de apa calda menajera cu performanta de 24 KW.

Pentru apa calda menajera, centrala trebuie completat cu un rezervor indirect de apa calda, care trebuie comandat langa centrala.


telefon   +40/770 942 081
Producător: Mikoterm d.o.o.
Stoc: 3 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Aprilie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Centrala electrica Mikoterm mTronic 7000, este compact si fara zgomot, este fabricat pentru incalzire centrala si pentru productia de apa calda menajera cu performanta de 24 KW.

Este furnizat ca standard cu pompa de circulatie pentru incalzirea apei calde menajera, cu un senzor de temperatura cu racord de supapa de schimb, cu control, cu vas de expansiune si cu dispozitive de siguranta pentru functionare.

Pentru functionarea cazanului sunt necesare conexiuni electrice monofazice sau trifazice. Pot fi conectat la un sistem de incalzire deschise si inchise.

Centrala Mikoterm mTronic 7000 este mic, compact si fara zgomot, nu necesita de nici o schimbare de aer, nici un horn pentru functionare, astfel se poate instala oriunde in casa, apartament.

Instructiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

Mikoterm eTronic manual

IMPORTANT DE STIUT:

Radiator      încălzire de perete
Cazanul pentru sistemele de incalzire centrala cu apa calda, poate fi conectat la orice sistem de incalzire cu radiatoare, in pardoseala sau pe perete.

Temperatura apei tur, avand un interval mare de caldura (10-80 °C) se poate regla de pe panoul de control, reglabil in etape cu temperatura de 1 °C.

Robinet
Completat cu un rezervor indirect de apa calda menajera, controlul cazanului poate produce o temperatura de 10-70 °C  apa calda.

Acesta furnizeaza automat caldura si apa calda pentru cladirile dvs. in functie de controlul cazanului.

Este important ca o supapa de distributie motorizata (supapa motorizata cu 3 cai) sa fie conectata in sistemul de incalzire pentru a se asigura ca poate functiona controlul cazanului., pentru ca controlul cazanului sa se poate asigura operatiunea.

Pentru productia apei calde menajera, trebuie un senzor de temperatura, care este in echipament standard.

Asa cum cazanul are capacitae sa urmareasca temperatura apei in rezervor, si poate porni automat functionarea cazanului.

230V      400V
Cazanul Mikoterm mTronic 7000  24 KW, este fabricat cu posibilitatea conectarii la retelele electrice  trifazice (400 V). Ceea ce este important sa aveti tensiune de alimentare necesare pentru echipament (intrerupator) sau conectarea directa a cazanului cu conductorul sectiunii corespunzatoare.

Amper
Una dintre cele mai importante intrebari este, daca amperajul adecvat este disponibil in reteaua electrica. Cazanul electric de 24 KW, are nevoie un minim de 3 x 34,8 A.

Va rugam sa luati in considerare performanta tuturor dispozitivelor electrice in proprietate. Cand mai multe dispozitive sunt operate impreuna, intreruptorul mic comprima continuu siguranta.

La sută
Cazanul electric de 24 KW, are o eficienta de functionare extrem de ridicata. Aproape toata puterea electrica absorbita, apare ca energie termica in sistem. 

Scară
Capacitatea maxima a cazanului, poate fi setata pe panoul de comanda in trei etape. Etape de performanta reglabila a cazanului: 2,7 /5,4 /8,1 /10,8 /13,5 / 16,2/18,9 /21,6 /24,3 KW.

Va rugam sa retineti ca performanta maxima intregistrata si livrata in trepte reduse, este diferite de ceea a cazanului maxim.

Sinus
Cazanul Mikoterm  mTronic 7000  24 KW, este disponibila cu un interval de performanta modulata 0 - 6 KW. Controlul calculeaza rezerva de caldura instantanee in incalzitoarele de iesire a caldurii si opreste corespunzator puterea de caldura a incalzitoarelor, chiar inainte de atingerea temperaturii reglate apei.

Zonă
Pierderea de temperatura depinde de spatiul de podea, de inaltimea tavanului, de marimea proprietatii si de izolarea termica a deschiderilor.

Suprafata construita pe care o poate incalzi centrala este de:

-pentru cladirile noi 270 m2

-pentru cladiri renovate 210 m2

-pentru case vechi  160 m2

Lemn

Functionarea cazanelor electrice este foarte precis reglementata si prin urmare este ecologica. Performantele sale in gama completa de performanta modulata, pot fi asigurata cu o eficienta maxima.

Aceasta poate anula temperatura setata a circuitului prin supraincalzire.

Controlul performantelor digitale si modulare a incalzirii functioneaza in trei etape de performanta pentru a activa sau dezactiva controlul automat.  

Datorita controlului inteligent , centrala utilizeaza productia maxima doar atunci cand este nevoie de mai multe apa de incalzire.

dB

Cazanul este mic, compact si fara zgomot, nu necesita nici o schimbare de aer, nici un horn pentru functionare astfel se poate instala oriunde in casa, apartament

Triunghi
Cazanul electric Mikoterm mTronic 7000  24 KW, este furnizat ca standard cu o pompa de circulatie, cu frecventa controlata, cu un consum de curent minimal (3-45 Wh).

Baril
Cazanul este furnizat ca standard si cu vas de expansiune inchisa (8 litri), care este galvanizat si in interior si in exterior.

Celsius

Cazanul poate fi utilizat, de asemenea, cu setarea temperaturii apei in tur, dar se recomanda utilizarea acestuia cu termostatul de camera , care se porneste si se  opreste cazanul in functie de temperatura curenta.

50 luni
Cazanul electric Mikoterm mTronic 7000, are un termen de garantie 4 ani de la data cumpararii (livrarii).

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice.După expirarea acestei garanții, se va aplica automat garanția producătorului. Alte garanții afișate pe site se referă la garanția producătorului.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI TECHNICE A CAZANULUI ELECTRIC MIKOTERM mTRONIC 7000

- Dimensiune racord tur/retur ¾”

- Design inferior cu o accesiune de umplere-golire

- Senzorul de temperatura a apei din cazan(electronic cu afisaj digital)

- Termostat de siguranta automata pentru incalzirea cazanului peste 85°C

- Senzor de presiune a cazanului

- Senzorul de prezenta a aerului(pornire automata dupa ce a parasit aerul)

- Comutator de siguranta pentru joasa tensiune

- Pompa de circulatie cu frecventa controlata si lipsit de aderare, prin pompa protectie supracurent si ventil de aerisire montat automatic

- Supapa de siguranta de incalzire (3bari)

- Clasificarea protectiei electrice IP40

- Izolatia termica a corpul cazanului cu o grosime de 15mm

- Supapa de aerisire rapida

- Vas de expansiune furnizata(8litri)

- 3 bucati elemente de incalzire(3x2000W)

- Protectie automata impotriva inghetului cazanului

- Impotriva inghetului este recomandat incarcarea instalatiei cu antigel

IN LIVRAREA STANDARD a centralei Mikoterm mTronic 7000  24KW

- Centrala electrica termo cu control digital si elemente de incalzire

- Dispozitiv de montare pe perete

- Construit cu pompa de incalzire, vas de expansiune si echipamente de siguranta

- Manualul de instructiuni in limba romana

- Certificat de garantie

ACCESORII OPTIONALE:

- Termostat de camera manuala sau digitala

- Rezervor indirect de ACM.

- Valva cu 3 cai

- Separator de namol magnetic

Parameters

Pompa de circulatie,vas de expansiune si supapa de siguranta in echiparea standard da
Tip de conexiune electrica 230V(monofaza) si 400V(trifaze)
Scopul utilizarii incalzire centrala si productia de apa calda menajera
Sistem circuit de incalzire sistem de incalzire inchisa
Termen de garantie 50 luni garantie
Controlul cazanului cu functia de protectie la inghet da
Tipul panoului de control digital electronic
Producator Mikoterm d.o.o.
Putere nominala 24 kW
Amperaj necesar 3x34,8 Amper
Element electric de incalzire 9x2,66 kW
Temperatura maxima de functionare 80 °C
Continut de apa 12 lit.
Dimensiuni racord tur/retur 3/4 R
Presiune maxima de functionare 2 bar
Greutate 25 kg
Latime 430 mm
Inaltime 700 mm
Adancime 230 mm