Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
300 Lei (252 Lei + TVA)

COVOR DE ÎNCĂLZIRE ELECTRICA, pentru podele laminate FALCON U- heat Alu-Mat 1m2=140 Watti (încălzire în pardoseală 140 W/ m2)

Preţ:
300 Lei (252 Lei + TVA)

Covorul de încălzire electrica (1m2), are o acoperire din aluminiu prin ambele suprafete, cu design foarte subţire, şi este fabricat pentru incalzirea în  pardoseală şi încălzire pentru podele laminate. Sistemul de încălzire în  pardoseală, 140 W/m2 se poate utiliza ca încălzire principală şi auxiliară, mulţumirea performantei de temperatura maximă, conduce o încălzire rapidă şi eficientă.


telefon   +40/770 942 081
Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: 13 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 30 Iunie 2022
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

COVOR DE ÎNCĂLZIRE pentru podele laminate FALCON U- heat  Alu-Mat 1 m2=140 Watti  (încălzire in pardoseală 140 W/ m2)

DESCRIERE: 

Covorul de încălzire electrica (1 m2), are o acoperire din aluminiu prin ambele suprafete, cu design foarte subţire, şi este fabricat pentru incalzirea în  pardoseală şi încălzire pentru podele laminate. Sistemul de încălzire în  pardoseală, 140 W/m2 se poate utiliza ca încălzire principală şi auxiliară, mulţumirea performantei de temperatură maximă conduce o încălzire rapidă şi eficientă.

Covorul de încălzire electrica este foarte subtire, 1,7 mm, şi are un strat de folie de aluminiu pe ambele suprafete. Stratul de aluminiu, furnizează căldură produsa, asigura încălzire uniforma în suprafaţa completa. Sistemul de încălzire electrica în  pardoseală, pot fi instalate rapid sub podele laminate.

Din clasificarea protecţiei contactelor, covoraşul de încălzire electrica se poate folosi şi în locuri umede de exemplu, în baie. Covorul de încălzire are două cablu electrica cu capac dublu, cu o izolare de flor-polimer, pot rezista la o temperatură 70°C grade, folia de aluminiu de sus, este armat cu un strat PE, şi aceasta soluţie garantează o viaţă îndelungată.

Performanţa căldurii de suprafaţa 140 W/m2, asigura o temperatură de încălzire rapidă şi eficientă. Pentru funcţionare, trebuie un termostat de cameră cu un senzor de temperatură de pardoseală/cameră, cu programare digitală. Se poate utiliza în comfort ca încălzire principală şi auxiliară.

Covorul de încălzire electrica, are un termen de garanţie de 10 ani de la data cumpărării, produsul este calificat de CE, şi producător european.

Incalzirea electrica în pardoseală este invizibil, nu este conducte perturbătoare sau radiatoare pe perete. Se poate combina cu incalzirile cu radiatoare. Poate fi instalat şi pe cofraje invizibile.

Vă rugăm să luaţi în considerare, ca covorul de încălzire electrica nu poate instala sub dulap, etc. Nu necesită întreţinere, sistemul de instalare este foarte simplu şi ieftin.

Cu utilizarea încălzirii electrica în  pardoseală, pardoseala rece este a trecutului!.

Un avantaj clar, pentru covoraşe electrice de încălzire Alu-Mat, este ca poate fi instalat fără demolare. Împotriva sistemelor de încălzire în  pardoseală, nu trebuie să-ti fie frică de scurgeri de apă. Termostatul ceasului digital disponibil, calculează în avans timpul încălzirii, şi cantitatea de energie.

IMPORTANT DE ŞTIUT: de covoraşe de încălzire electrica Falcon U-heat Alu-Mat (1 m2=140 W)

Radiator        încălzire de perete

Covorul de încălzire 140 W /m2, instalat sub podele laminate, se poate utiliza ca încălzire principală şi auxiliară, care asigura cantitatea de energie. Nu numai ca încălzire auxiliară se poate utiliza lîngă sobă sau semineu, ci poate utiliza pentru încălzire principală, de asemenea îsi păstrează locul ca mod de încălzire. Dacă utilizaţi pentru încălzire principală, vă rugăm să luaţi în considerare, ca pentru podeaua laminata trebuie să fie proiectate pentru încălzire în  pardoseală.

1,7mm

Este foarte subtire, are o grosime de 1,7mm şi mulţumirea designului la renovarea apartamentului, nu este necesar să scoateţi cofrajul existent. Se poate instala repede la stratul izolator.

230V

Covorul de încălzire electric are un consum de energie electrica pe ora şi pe metrupătrat de 140 Watti. Asa poate fi conectata la o reţea electrica monofazice(230V/50 Hz).

Amper

Suprafaţa de 1 m2 şi cu un consum nominal de curent pe ora este 140 Watti. Puteţi fi sigur ca orice proprietate este capabila să furnizeze curent (0,61 Amper).

La sută

Covorul de încălzire electrica FALCON U-Heat Alu-Mat, funcţionează cu o eficientă extrem de ridicată. Aproape toate puterea electrica absorbita, în practic, apare ca energie termică în sistem, în casa dvs.

Zonă

Pierderea de temperatură depinde de spaţiul de podea, de înălţimea plafonului, de mărimea proprietăţii şi de izolarea termică a deschiderilor. Dacă covorul de încălzire electrica vreţi să folosiţi numai pentru încălzire principală, trebuie să calculaţi o pierdere de temperatură supradimensionat de -15°C.

În caz de imobil nou rezidenţial 50-60 W /m2, proprietati renovate cu izolaţie termică 90-110 W/m2, case vechi  fără izolaţie termică a deschiderilor 140-180 W/m2, va puteţi gândii la un spatiu de încălzire. ( înălţimea de proprietate 2, 6-2, 7 m. )

Dacă folosiţi pentru încălzire auxiliară, atunci regula precedenta nu trebuie luate în considerare, pentru ca temperatura simţită în  picior, este important.

Lemn

Funcţionarea covoraşelor de încălzire electrica, este foarte precis reglementată, şi prin urmare este ecologică.

Dacă functionati pentru încălzire principală, funcţionează în cameră dvs. pe baza temperaturii aerului, şi dacă pentru încălzire auxiliară atunci funcţionează pe baza temperaturii a pardoselei.

dB

Este un echipament fără sunet, funcţionarea nu necesită nici o schimbare de aer, nici un coş de fum.

Inimă

Cablurile de încălzire este cu dubla incapsulare(are două fire), unde carcasa interioară a scutului protejează radiatia electromagnetica de cablul de încălzire.

Celsius        Vitezometru

Pentru funcţionare, este recomandat un termostat de cameră care porneşte şi opreşte funcţionarea şi producţia de energie termică.

Instalarea se întîmplă cu punerea sub podelei  laminate, care oferă, o încălzire rapidă.

10 ani

Are un termen de garanţie 10 ani de la data  cumpararii.

PRINCIPALELE  CARACTERISTICI   TECHNICE:

- Cabluri de încălzire cu o protectie electromagnetica, montat la o plasă din fire de sticlă, cu folie de aluminiu prin ambele suprafete.

- Cablu de alimentare cu o lungime de 3 metri cu 3 fire

- Protectia împotriva electrocutării în întreaga lungime

- Izolare teflon cu temperatură ridicată

- Formarea corespunde pentru standardele europene,  de a instala în locuri umede(ex. în baie).

CONŢINUTUL PACHETULUI:

- Covor  de încălzire 1 m2

- Tub flexibil pentru senzorul de temperatură de sol

- Ghid de instalare

- Certificat de garanţie

ACCESORII OPŢIONALE:

- Termostat de cameră digitală sau manuală

INFORMAŢII IMPORTANTE:

Cablul de încălzire a covorului NU poate taia şi nici scurta  sau prelungi! Pentru o încălzire mai buna, folosiţi izolare sub covor de încălzire, sau izolare fantă. În toate cazurile, se recomanda o calculare de pierdere de temperatură.

Vă rugăm ca înainte de cumparare, să consultaţi cu antreprenorul.

Parameters

Producator FALCON U-HEAT
Disiparea caldurii de suprafata 140W/m2
Performanta 140 W
Amperaj necesar 0,7 Amper
Marime 1 m2
Latime 0.5 m
Grosime 1 mm
Lungime 2 m
Rezistenta 378 ohm