Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.001 Lei (841 Lei + TVA)
Cant:buc.
 Panou de încălzire electric ELDOM Galant 25 WiFi cu control programabil (2500 wați - iOS și Android)

Panou de incalzire electric ELDOM Galant 25 WiFi cu control programabil (2500 W - iOS si Android)

Preţ:
1.001 Lei (841 Lei + TVA)
Cant:buc.

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Panou de incalzire electrica ELDOM Galant 25 WiFi (2500 W) cu economie de energie si functionare sigura, control in limba engleza, dimensiuni reduse si aspect curat.

 +40/770-942-081

Producător: Eldominvest
Stoc: 2 buc. pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 27 Septembrie 2023
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

Panou electric de incalzire ELDOM Galant 25 WiFi (2500 Watt)

Panou de incalzire electrica NOU cu dimensiuni reduse, control WiFi, meniu color si in limba engleza, cu termostat programabil inovator incorporat. Alegerea ideala pentru camere rezidentiale sau birouri, dar si pentru incalzirea cu economie de energie a bailor cu aer umed, datorita designului sau. 
IMPORTANT: Setarile pot fi modificate de pe panoul de control, desigur, si poate fi operat fa
ra o conexiune WiFi, toate functiile sale pot fi modificate.
Incalzitorul de perete este furnizat standard cu elemente de agatat si un cablu de alimentare cu priza de lumina.
Fabricat si dezvoltat in Uniunea Europeana.

Soluții suplimentare de economisire a energiei

 • Tehnologie dinamica:forma si dimensiunile deschiderilor inferioare si superioare ale panoului de incalzire, precum si designul elementului de incalzire intern, toate acestea susțin incalzirea rapida si de inalta performanta, fluxul de aer uniform si distributia uniforma a aerului in incapere. Confortabil de cald, bineinteles.
 • Programare saptamanala, chiar si in intervale de un minut:optiuni nelimitate de temporizare si de setare a temperaturii pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.
 • Meniu in limba romana: pentru o utilizare si mai usoara a afisajului color, panoul de incalzire este livrat cu un meniu in limba romana.
 • Aplicatia iOS si Android:puteți controla de la distanta incalzirea proprietatii dumneavoastra. Controlati mai multe panouri de incalzire dintr-o singura aplicatie.My ELDOM utilizati aproape orice telefon inteligent, cu aplicatia
 • Functia fereastra deschisa:atunci cand este activata, daca panoul de încălzire detecteaza o usa sau o fereastra deschisa sau o scadere brusca a temperaturii, acesta opreste automat incalzirea si revine la modul de incalzire dupa ce cauza a disparut sau dupa 15 minute de la activarea functiei. 
 • Pornire intarziata si mod de repaus redus: atunci cand este selectata pornirea intarziata, puteti amana pornirea modului de incalzire in intervale de 10 minute, timp de pana la 24 de ore, in timp ce atunci cand este selectat modul de repaus, panoul de incalzire electrica reduce automat temperatura de incalzire cu 3 grade in decurs de 2 ore.

Timp de funcționare lung

Un element de incalzire special in forma de U este coloana vertebrala a noului convector electric Eldom. Elementul de incalzire din aluminiu, indoit in forma literei "U", are o suprafata de disipare a caldurii semnificativ mai mare datorita designului sau cu nervuri dense. Acest design asigura o disipare mai rapida si mai uniforma a caldurii si o presiune redusa asupra elementului de incalzire, ceea ce garanteaza o durata de viata lunga.

 

Siguranta in utilizare datorita dispozitivelor de siguranta incorporate, cu siguranta pentru viitor

 • Protectie la inclinare:daca panoul de incalzire este inclinat la un unghi semnificativ diferit de cel vertical, sistemul electronic intrerupe automat alimentarea cu energie electrica.
 • Protecția copiilor:este posibilă blocarea butoanelor de pe panoul de comanda
 • Grad de protectie IP24: in conformitate cu reglementarile stricte ale UE, incalzitorul poate fi instalat in incaperi cu aer umed.
 • Protectie impotriva inghetului: daca temperatura camerei scade sub 7 °C, panoul de incalzire se porneste automat pentru o perioada scurta de timp.
 • Protectie impotriva intreruperilor de curent:componentele electronice stocheaza setarile pentru mai mult de 24 de ore
 • Protectie impotriva supraincalzirii in doua etape: echipat cu un control independent al temperaturii si un termostat de siguranta care se exclud reciproc.

 

Convenabil de utilizat

 • Design mic și compact: datorita designului elementului de incalzire in forma de "U", care economiseste spatiu, panoul de incalzire are doar 45 cm inaltime si 107 cm latime. Putere mare de incalzire intr-un corp relativ mic.
 • Aspect curat: in concordanta cu designul minimalist al epocii, aspectul incalzitorului electric se va potrivi cu orice stil de proprietate.
 • Functionare silentioasa
 • Cu un meniu in limba engleza si o serie de informatii statistice: puteti monitoriza consumul electric al fiecarui aparat in ultimele sapte zile si temperatura medie a camerei ora de ora.

Specificatii descarcabile, Ghidul utilizatorului, Ghid de conexiune la retea WiFi. Va rugam sa faceti clic pe imaginile de mai jos pentru a deschide.

ELDOM Galant manual      ELDOM Wi-Fi 

Declarație CE descărcabilă. Vă rugăm să faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a descărca.

ELDOM GALANT CE

Echipamentul standard al panoului de încălzire electric ELDOM Galant 25 WiFi (2500 wați)

-Carcasă din tablă de oțel albă (RAL 9003), cu panouri laterale din poliamidă rezistentă la căldură gri închis (RAL 7035)

- Cu cadru de suspensie pentru montare pe perete

-Panou de control încorporat cu afișaj color, senzor de temperatură și conexiune WiFi

- Cablu de alimentare de 1,9 metri cu mufă

- 2 ani garanție completă

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice. Dupa expirarea acestei garantii, se va aplica automat garantia producatorului. Alte garantii afisate pe site se refera la garantia producatorului.


 

Parameters

Producator Eldominvest
Energie termica 2,5 kW
Amperaj necesar 11 Amper
Element electric de incalzire 2,5 kW
Greutate 7 kg
Latime 1072 mm
Inaltime 453 mm
Adancime 84 mm
Termen de garantie 2 ani