Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu
Preţ:
1.075 Lei (903 Lei + TVA)
Cant:buc

PANOU RADIANT INFRAROSU FALCON IPCW 600 W, pe plafon si pe perete (600W)

Preţ:
1.075 Lei (903 Lei + TVA)
Cant:buc

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Panoul electric cu infrarosu pentru tavan si perete FALCON IPCW 600 (119 x 59 x 3 cm), cu o putere termica nominala de 600 W, este potrivit pentru aplicatii de incalzire principala sau suplimentara. Datorita termostatului incorporat, poate fi utilizat atat pentru instalarea pe tavan, cat si pe perete. Datorita timpului sau scurt de raspuns la disiparea caldurii, acesta este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea intermitenta in incaperi si proprietati.


telefon   +40/770 942 081

Producător: FALCON Heat Generation
Stoc: Precomandă
Data așteptată pentru livrare: 19 August 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

PANOU RADIANT INFRAROSU FALCON IPCW  600 W,  pe plafon si pe perete (600W)

Panoul electric cu infrarosu pentru tavan si perete FALCON IPCW 600 (119 x 59 x 3 cm), cu o putere termica nominala de 600 W, este potrivit pentru aplicatii de incalzire principala sau suplimentara. Datorita termostatului incorporat, poate fi utilizat atat pentru instalarea pe tavan, cat si pe perete. Datorita timpului sau scurt de raspuns la disiparea caldurii, acesta este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea intermitentă in incaperi si proprietati.

Falcon Distanta

Distanta minima de instalare recomandata pentru panoul infrarosu IPCW 600

  • Inaltimea de la nivelul podelei h=2,5 m
  • Distanta fata de peretele vertical x=0,6 metri


Panoul cu infrarosu este furnizat cu suporturi de montare pe tavan si pe perete, care permit fixarea panoului direct pe tavan si pe peretii verticali. Panoul infrarosu are o bariera termica incorporata, astfel incat poate fi instalat nu numai pe tavan, ci si pe perete.
Va rugam sa consultati instructiunile de instalare ale panoului de incalzire pentru conditiile exacte de instalare sau utilizare pe perete si tavan.

Instructiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

Falcon Panou manual

IMPORTANT DE STIUT: a panoului infra Falcon IPCW 600 W pe perete si pe plafon:

Panoul radiant infrarosu Falcon IPCW este fabricat pentru instalarea pe perete şi pe plafon, cu elementele de suspendare.

Locul echipamentului a sistemului de încălzire, este recomandat o înălţime minima de 2,5 metri. Se poate monta pe plafon şi pe perete cu ajutoarele elementelor de suspendare.

Asigura un mod de încălzire foarte sanatoasa şi o radiaţie termică naturală.

             

Panoul radiant Falcon IPCW are o grosime discretă, numai 3 mm. Panoul infra electric are un consum de curent electric pe ora, 600 Watti. Se poate lega la reteaua electrica de monofaza (230 V/50 Hz ).

Puteţi fi sigur,  ca orice proprietate este capabil să furnizeze curent de 2,6 AmperPanoul infra electric funcţionează cu o eficientă extrem de ridicată. Aproape toate puterea electrica absorbita, în practic, apare ca energie termică în sistem în casa dvs.

dB

Este un echipament fără sunet, funcţionarea nu necesită nici o schimbare de aer, şi nici un coş de fum.

Termostat       Wi-Fi

Daca doriti sa utilizati de la distanta, cumparati un termostat Wi-Fi. Cu o aplicatie instalata pe telefonul dvs. inteligent, puteti controla functionarea incalzirii.

Pentru funcţionare, este recomandat un termostat de cameră, care porneşte şi opreşte funcţionarea şi producţia de energie termic.

600W

Panoul radiant Falcon IPCW 600 W este incorporat de un limitator termic, şi cu un termostat de siguranţa termic, şi poate utila pe perete.

IP44

Clasificarea protecţiei contactelor a panoului este IP44.

2ani

Panoul radiant infrarosu Falcon IPCW are un termen de garanţie de 2 ani de la data cumpărării a produsului şi este produsa în Europa.

INFORMAŢII TECHNICE:

Panoul radiant infrarosu Falcon IPCW se poate monta pe perete şi pe plafon foarte repede, şi foarte simplu, cu ajutoarele elementelor de suspendare.

Se poate utiliza cu un termostat de cameră sau direct. Panourile radiante funcţionează cu un mod de termostatic şi de un control al ratei, de aceea consuma o energie minima.

- Energie termică : 600 Watti

- Greutate bruta : 10 kg

- Conexiune electrica : 230 V / 50 Hz (monofaza)

- Clasificarea protecţiei : IP 44

- Garanţie : 2 ani

- Fabricat în: Made în EU

- Producător: FALCON Uheat Generation

CONŢINUTUL PACHETULUI:

- 1 buc. panou 119x59x4 cm

- Elemente de suspensii

- Cablu de conectare (1, 5 m )

- Ghid de instalare

- Certificat de garanţie

ACCESORII OPŢIONALE :

- Termostate de cameră (cu o conexiune WiFi, cu sârmă şi cu frecvenţă radio )