Folosim cookie-uri pentru a oferi servicii personalizate vizitatorilor noștri.
Meniu

Romanian ro
Preţ:
2.710 Lei (2.277 Lei + TVA)

Cazan electric Mikoterm eTK 9 kW pentru încălzire centrală

Preţ:
2.710 Lei (2.277 Lei + TVA)

INCLUDE TAXA VERDE

Pentru o cerere de credit TBI, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@incalzirerom.ro sau prin telefon: 0770-942 081


Cazan electric 9 KW pentru incalzire centrala cu un zgomot extrem de scazut. Poate fi utilizata ca sursa de caldura primara sau secundara, de exemplu ca supliment la un cazan cu combustibil solid. Construit in paralel cu un cazan mixt, combina beneficiile eficientei arderii lemnului si confortului termic in casa dvs.

telefon   +40/770 942 081
Producător: Mikoterm d.o.o.
Stoc: 15 buc pe stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iulie 2024
Taxă livrare: Gratuit

Descriere

MIKOTERM eTK 9 KW

Denumirea oficiala, centrala termica electrica, dar in limba comuna se foloseste cazan pe curent si cazan electric pe perete. Cazanele au elemente electrice de incalzire care incalzesc automat apa din cazan, tinand in considerare temperatura setata pe tur. Pornirea si oprirea cazanului au loc automat prin termostatul de camera, care regleaza functionarea cazanului in functie de temperatura setata de catre utilizator. Cazanul electric MIKOTERM TK are un zgomot extrem de silentios. Poate fi utilizata ca sursa de caldura primara sau secundara, de exemplu ca  si cazan complementar pentru un cazan pe combustibil solid. Instalat în paralel cu un cazan mixt, combina beneficiile eficienţei arderii lemnului si comfortului termic in casa dvs.s.

Instructiuni de utilizare (Faceti clic pe imagine):

IMPORTANT DE STIUT:

Radiator     încălzire de perete

Cazanul pentru sistemele de incalzire centrala cu apa calda poate fi conectat la orice sistem de incalzire cu radiatoare, in pardoseala sau pe perete.

Temperatura apei de incalzire se poate regla cu ajutorului unui buton de pe panoul de comanda, avand un interval mare de caldura (10 -80 °C)

230V     400V

Acest dispozitiv este fabricat pentru conectarea la o alimentare cu trei faze (3N ~ 400 / 230V 50Hz)
Doar dispozitivele cu putere nominala 6kW si 9kW pot fi conectate la o sursa de alimentare monofazata (1N ~ 230V 50Hz)

Amper

Una dintre cele mai importante intrebari este daca amperajul adecvat este disponibil in reteaua electrica.

Cazanul de 9 KW, este nevoie un minim de  3x20 A.  

Va rugam sa luati in considerare performanta tuturor dispozitivelor electrice din proprietatate. Cand mai multe dispozitive sunt operate impreuna, micul intrerupator stoarce continuu siguranta.

La sută

Cazanul de 9 KW are  o eficienta de functionare extrem de ridicata. Aproape toata puterea electrica absorbita apare ca energie termica in sistem.

Zonă
Pierderea de temperatura depinde de izolatia termica, de spatiul de podea, de inăltimea tavanului de marimea proprietatii si de izolarea termica a deschiderilor.

Suprafata construita pe care o poate incalzi centrala este de:

Pentru cladirile noi 90 m2

Pentru cladiri renovate 70 m2

Pentru case vechi 50 m2

Lemn

Functionarea cazanelor electrice este foarte precis reglementata si prin urmare este ecologica. Performantele sale in gama completa de performanta modulata, pot fi asigurata cu o eficienta maxima.

Aceasta poate anula temperatura setata a circuitului prin supraincalzire.

Controlul performantelor digitale si modulare a incalzirii functioneaza in trei etape de performanta pentru a activa sau dezactiva controlul automat.  

  dB

Cazanul este mic, compact si fara zgomot, nu necesita nici o schimbare de aer, nici un horn pentru functionare astfel se poate instala oriunde in casa, apartament.

Celsius
Cazanul poate fi utilizat, de asemenea, cu setarea temperaturii apei in turn, dar se recomanda utilizarea acestuia cu termostatul de camera recomandat, care porneste si opreste cazanul in functie de temperatura curenta.

25 luni
Cazanul electric MIKOTERM TK are un termen de garantie de 24 luni de la data cumpararii (livrarii).

Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1  an pentru persoane juridice.După expirarea acestei garanții, se va aplica automat garanția producătorului. Alte garanții afișate pe site se referă la garanția producătorului.

 Brosura (Faceti clic pe imagine):